Cautare

563 de rezultate pentru "ajofm mehedinti" (2.67 secunde)
Pesedistii de la Mehedinti au rasuflat totusi usurati ca nu s-au facut de ras in fata lui Victor Ponta, care a trecut pe la ei intr-o vizita privata prin teritoriu si urma sa ajunga la sediul de partid.
"In cadrul unei actiuni informativ-operative pe linia combaterii traficului international de autoturisme furate, in dupa-amiaza zilei de 24.08.2010, la ora 17.30, politistii de frontiera din cadrul Biroului de Combaterea a Infractionalitatii Transfrontaliere si ai Detasamentului de Sprijin Operativ apartinand Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Mehedinti, cu sprijinul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, i-au oprit pentru control la intrarea in localitatea Turnu Severin pe soferii a doua autoturisme semnalate ca fiind furate de la o societate comerciala din Franta.
Un grup infractional specializat in falsificarea instrumentelor de plata electronice, format din trei tineri din Drobeta Turnu Severin, a fost destructurat de politistii de frontiera din Mehedinti, dupa cinci luni de supraveghere.
Silvian Toma a fost audiat de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Mehedinti si retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Tribunalului Mehedinti cu propunere de arestare pentru 29 de zile.
Mehedinti (9), Ilfov (1), Giurgiu (1), Olt (1) Prahova (9), Bucuresti (7), urmand sa fie puse in aplicare 25 de mandate de aducere.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj a organizat ieri Bursa generala a locurilor de munca.
Cat priveste PNL, Nadrag a spus ca il supara foarte tare reprezentantul acestui partid aflat la sefia AJOFM. ... Noi suntem intr-o situatie disperata, dar probabil AJOFM gandeste politic si refuza sa respecte obligatiile stabilite prin lege", a declarat Tudor Nadrag.
Cu toate ca PD-L Constanta il sustine la sefia AJOFM pe Romulus Minca, Emilia Murineanu intentioneaza sa depuna si ea proiectul de management, pentru a ramane la conducerea institutiei. "Desigur ca voi depune proiectul de management pentru postul de sef al AJOFM", a precizat Emilia Murineanu.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) nu mai are director de la sfarsitul lunii trecute.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AJOFM) Galati a inceput recent verificarea celor 32 de societati comerciale care au luat in anul 2001, in baza Legii 1 din 1991, credite in valoare totala de 39,249 miliarde de lei pentru a constata daca firmele respective au indeplinit obligatiile ce le reveneau potrivit actului normativ Din cele 12 firme controlate pina acum, inspectorii AJOFM Galati au descoperit faptul ca doua dintre ele, Melcret AT SRL si Larissa SRL, nu au respectat una din conditiile impuse pentru obtinerea creditului, respectiv sa mentina timp de 3 ani toti somerii pe care i-au angajat in momentul primirii imprumutului.
De la inceputul anului si pana in prezent, aproximativ 1.200 de persoane, someri sau angajati au obtinut calificarea in diverse domenii prin intermediul cursurilor de formare profesionala organizate de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Valcea.
Incepand din 1 noiembrie si pana la 31 martie, acesta este echivalentul unui salariu de baza minim brut pe tara, la care se adauga contributiile de asigurari sociale datorate de angajatori, aferente acestuia", a declarat Laura Nicolaescu, purtatorul de cuvant al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Astazi, intre orele 9.00-12.00, sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj va fi gazda Bursei locurilor de munca pentru ramurile deficitare in forta de munca.
Locuitorii judetului din unele localitati aflate la distanta mare de municipiul Galati vor avea o posibilitate moderna sa afle date despre locurile de munca vacante sau despre cursurile de calificare organizate de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati.
Locurile de munca au fost finantate integral de AJOFM, iar autoritatile locale au fost obligate doar sa dea de munca oamenilor.
76/2002, cu modificarile ulterioare, absolventii primesc o indemnizatie de somaj in valoare de 50% din salariul minim garantat in plata, adica aproximativ 190 de lei/luna", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvant a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Bursa Generala a Locurilor de Munca este organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj si se adreseaza tuturor categoriilor de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, inclusiv celor angajate care doresc sa si-l schimbe.  "Pana la aceasta data (miercuri, 18 aprilie), au fost contactati 98 de agenti economici pentru depistarea locurilor de munca vacante, dintre care 33 vor pune la dispozitia doljenilor in jur de 830 de locuri de munca", a declarat Eugen Mirea, sef serviciu agentie locala.
Bursa Generala a Locurilor de Munca este organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj si se adreseaza tuturor categoriilor de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, inclusiv celor angajate care doresc sa si-l schimbe.  "Pana la aceasta data (miercuri, 18 aprilie), au fost contactati 98 de agenti economici pentru depistarea locurilor de munca vacante, dintre care 33 vor pune la dispozitia doljenilor in jur de 830 de locuri de munca", a declarat Eugen Mirea, sef serviciu agentie locala.
Galatenii care doresc sa obtina legal un job intr-una dintre tarile Uniunii Europene au apelat la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) pentru a afla daca indeplinesc conditiile cerute de angajatorii straini.
Piata fortei de munca din Dolj are nevoie de constructoriLuând în considerare oferta locurilor de munca a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj, pe piata fortei de munca din judet, deficitare sunt de multe luni domenii precum constructiile si confectiile.
google-analytics.com