Cautare

840 de rezultate pentru "agenda telekom" (3.40 secunde)
Nicolo Napoli Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? Pagina oficiala de Facebook:
Conform unui comunicat remis, miercuri, agentiei MEDIAFAX, agenda primei zile de intalniri la Washington a delegatiei conduse de catre primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, contine, incepand cu ora locala 9.00, o intrevedere cu ambasadorul Kurt Volker, directorul Centrului pentru Relatii Transatlantice.
Si, sau mai ales, in ce proportie va reusi USL sa pastreze initiativa si sa faca agenda publica? ... Agenda publica pe care va sti sa o ofere USL opiniei publice, deseori, va fi furnizata de presa.
Pentru ce a fost curatata agenda legislativului de proiectele guvernului Ungureanu:
exista un fenomen real OZN si exista o agenda reala de lucru legata de acesta. Dar, este o agenda a carei finalitate ne scapa.
Social-democratii au decis sa ia in calcul introducerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului, in cazul in care Puterea nu se intoarce la „agenda reala“ a tarii.
Studiul InoMed - IMAS este parte a programului Oncology Innovation Agenda, derulat de Centrul pentru Inovatie in Medicina in anul 2016. Partenerii programului Oncology Innovation Agenda sunt companiile BMS, MSD si Roche.
Noi le-am prezentat foarte clar acest punct de vedere, iar ei lucreaza la agenda presedintelui", a declarat Jeri Guthrie-Corn. Din pacate, a subliniat Guthrie-Corn, agenda incarcata a presedintelui Obama nu-i permite inca sa ajunga in Romania.
Unele, precum Legea berii sau transferul ONRC in subordinea Camerei de Comert, au aparut periodic pe agenda plenului, fara ca acesta sa adopte sau sa respinga aceste legi.
Nu am dorit insa sa intru in scenariul celui care ar trebui sa se ocupe, de fapt, de conducerea Romaniei, dar care a dorit, in realitate, sa schimbe agenda zilei, dandu-i o noua directie.
Unele, precum Legea berii sau transferul ONRC in subordinea Camerei de Comert, au aparut periodic pe agenda plenului, fara ca acesta sa adopte sau sa respinga aceste legi.
In acest context, ambasadorul a refuzat sa se pronunte cu privire la eventualitatea unei vizite a presedintelui Basescu in Ucraina in acest an, declarand ca, mai ales in contextul in care ambele tari sunt in campanie electorala prezidentiala, este mai bine sa fie rezolvate toate problemele de pe agenda, urmand ca apoi sa fie stabilita si o data pentru o intrevedere la nivel de sefi de stat.
Una a fost agenda declarata in public de Guvern, alta agenda care a determinat continutul final al legilor. Aceasta agenda paralela ingrijoreaza.
Pe agenda reuniunii figureaza si teme legate de obiectivele Uniunii pentru reuniunea G20 care va avea loc la Toronto in perioada 26 - 27 iunie, precum si mentinerea competitivitatii economice a UE.
Cresterea salariilor bugetarilor, scaderea TVA-ului, scaderea somajului, relansarea economiei, acestea sunt cateva dintre temele ce compun agenda publica, a cetatenilor. Remanierea guvernamentala, motiunea de cenzura, programarea alegerilor anticipate, acestea sunt temele ce compun agenda politica, in noua sesiune parlamentara, care incepe miercuri.
Agenda vizitei ramane neclara Presedintele Traian Basescu a plecat, marti dimineata, in vizita de lucru in Statele Unite dedicata semnarii unor acorduri bilaterale, seful statului fiind insotit de seful SMG, de ministrii Apararii si de Externe, de directorii SIE si SRI si de ambasadorul american la Bucuresti, anunta Mediafax.
DAN CONSTANTIN) Vocea strazii impune si dorintele romanilor in calculele facute la Washington, Bruxelles si Moscova Agenda politicii romanesti este facuta de zece zile de anonimii care demonstreaza in intreaga tara. ... Aceste manifestari nu au determinat insa schimbari semnificative in agenda politicienilor.
Daca dl Mihai Razvan Ungureanu reuseste sa treaca noul guvern prin Parlament si are un program politic capabil sa respecte agenda publica, atunci PDL este avantajat. Iar agenda publica este clara si cunoscuta de toata lumea.
Agenda Consiliului European, de altfel, se stabileste pe baza documentelor discutate si aprobate in cadrul Consiliilor de Ministri, in care participa membri ai executivelor din tarile membre.
‘‘Intarirea relatiilor parlamentare cu partenerii externi, promovarea imaginii Romaniei in exterior si promovarea relatiilor economice si comerciale cu tari din regiune sunt prioritati aflate pe agenda Comisiei pentru politica externa din cadrul Senatului Romaniei.
google-analytics.com