Cautare

8419 de rezultate pentru "adresa telekom roman" (3.99 secunde)
Dintre transferurile pe care le stiu, sunt facute de cluburile care au fost interesate de jucator", a declarat expertul Telekom Sport.
Nu cred ca e o problema ca el nu mai e fizic in Bucuresti", a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.
De aceea acum e ca la un targ asa, te duci sa faci oferte si sa cumperi", a declarat Ionut Lupescu, pentru Telekom Sport.
Echipa antrenata de Toni Petrea a castigat cu 3-0 in "Stefan cel Mare", iar expertul Telekom Sport, Nicolae Dica, a comentat partida.
La cum loveste de bine mingea Sefer, daca o ridica la faza aceea, nu mai apara Popa", a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.
Democratia nu merge asa", a spus MM Stoica la Telekom Sport. Claudiu Keseru a ajuns la FCSB la finalul lui august 2021, atacantul jucand la echipa ros-albastra si in intervalul ianuarie 2014 - februarie 2015.
In studioul, Meme Stoica, managerul general FCSB, si Bogdan Cosmescu, comentator Telekom Sport, au analizat partida care s-a desfasurat pe Arena Nationala.
Ei ii iubesc la fel de mult, stiu ca sunt patimasi, ca baga mana in buzunar ca sa vina dupa noi. Urmasii nostri sper sa fie mai echilibrati un pic", a spus Mihai Iosif la Telekom Sport.
Ce dorim, ce putem oferi, ce cautam la un antrenor, la cum vrem sa arate clubul, iar Mutu e ce dorim noi", a declarat Victor Angelescu pentru Telekom Sport.
Parteneriat cu o firma fantoma, sub obladuirea lui Moldoveanu Surpriza a aparut in momentul in care unii reprezentanti ai statului roman au incercat sa contacteze oficialii partenerului italian, la sediul declarat al acestuia din Milano.
Sigur ca poate sa fie afectata, si inca grav, daca se permite aceasta afacere a Chevron, extrem de nociva, adevarat atentat la adresa vietii.
"Serviciul Roman de Informatii isi reitereaza angajamentul ferm de a continua desfasurarea anchetei interne declansata ca urmare a ultimelor evenimente si de a lua masurile care se impun la finalizarea acesteia", se arata intr-un comunicat al SRI.
Daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic al statului roman Vicepresedintele Partidului Conservator Bogdan Diaconu afirma ca, "daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic declarat al statului si al poporului roman".
Acesta considera "surprinzator" faptul ca reactia diplomatilor rusi la aceasta "declaratie strigatoare la ceruri" a presedintelui roman a avut loc abia la 30 iunie.
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
Intr-un fel, Mazare si Constatinescu au facut bine ca au lipsit, intrucat seful Guvernului, in premiera pentru el, a fost extrem de acid la adresa "administratiilor locale".
Ministerele de resort, care supervizeaza derularea fondurilor structurale alocate de UE pentru perioada 2007-2013, si-au înfiintat oficii teritoriale în tara, la care toti cei interesati de finantari europene nerambursabile se pot adresa pentru a obtine mai multe informatii. Dezvoltarea regionala - axa prioritara Una dintre cele mai mari alocatii financiare revine dezvoltarii regionale.
Cat despre SRL-ul olandez care patroneaza societatea Avrig 35, jurnalistul de investigatii Stefan Candea sustine ca functioneaza la o adresa la care isi mai au sediile alte 12 firme, toate detinute de diferite societati offshore din Cipru cu afaceri in Romania, reprezentand diferite grupuri de investitii autohtone sau straine.
Pentru Adrian Nastase, inchiderea fabricii Nokia reprezinta o motiune de cenzura la adresa Guvernului Inchiderea fabricii Nokia reprezinta o motiune de cenzura la adresa Guvernului si reprezinta totodata o dovada ca economia tarii nu merge, ca investitorii nu sunt bine tratati, iar munca este mult prea impozitata in Romania, afirma sambata fostul premier Adrian Nastase, presedinte al Consiliului National al PSD, pe blogul personal.
La intalnirea de la Cotroceni a fost prezent si ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, un subiect fiind, potrivit unor surse politice, declararea ambasadorului roman la Chisinau, Filip Teodorescu, persona non grata.
google-analytics.com