Cautare

1281 de rezultate pentru "adevarul" (2.80 secunde)
Adevarul informeaza: ... Din nefericire, pana acum, in practica, interpretarea prezumtiei era absoluta", a declarat, ieri, pentru "Adevarul" secretarul general al Agentiei Nationale de Integritate (ANI), Horia Georgescu.
Adevarul informeaza: ... E simplu sa tragi o linie pe harta....important este ce vrem sa facem cu aceasta impartire", a declarat Marian Oprisan pentru "Adevarul".
Adevarul informeaza: ... Curtea Constitutionala, "sefa" magistratilor Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, Mona Pivniceru, a declarat, ieri, pentru "Adevarul" ca a ramas surprinsa cand a vazut proiectul de modificare a Constitutiei.
Adevarul informeaza: Urban si Placinta, declaratii socante cu privire la masacrul din Norvegia. Crezi ca cei doi senatori PDL ar trebui exclusi din partid?
"Un crin vestejit pe catafalcul aliantei moarte", este doar titlul unuia din articolele aparute recent in ziarul "Adevarul", articol semnat de Mircea Dinescu.
Adevarul despre 23 August (Autor: ... Marturia sa, "Acesta este adevarul" s-a pastrat in arhivele Securitatii. Aldea era ferm convins ca, de fapt, la 23 August 1944, nu a fost nimic altceva decat o lovitura de stat.
Adevarul informeaza:
Adevarul: ... Data de 1 Decembrie a fost una de compromis, aleasa in 1989, la Revolutie", a declarat ieri Cioroianu, pentru "Adevarul".
Potivit Adevarul, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a preferat sa faca strategi in prpriul ei birou, cot la cot cu ministru Dezvoltarii, Elena Udrea. ... Potrivit Adevarul, Boc n-a fost capabil sa dea un raspuns transant nici macar in aceasta chestiune.
Adevarul: ... Liviu Avram este redactor sef adjunct ‘‘Adevarul‘‘
Crin in primul rand are obligatia sa ne spuna adevarul. Tot adevarul. Indiferent cat de dur ar fi. Avem dreptul sa cunoastem in litera santajele la care in mod abuziv raportat la Dreptul International unii lideri de la Bruxelles si Washington au supus guvernantii Romaniei si pe presedintele interimar.
Faceti rau ca nu spuneti adevarul romanilor. Spuneti trunchiat adevarul, ceea ce este aproape o minciuna", a spus Ivan la Realitatea Tv.
(Fac aceasta declaratie la indemnul unor prieteni care mi-au atras atentia ca adevarul are obiceiul sa iasa ca uleiul la suprafata doar daca se oboseste careva sa-l formuleze.) Politica este prin definitie locul compromisului.
Adevarul : ... Cele doua vizite anunta evenimente surprinzatoare, inclusiv o tot mai posibila intalnire, in aceasta vara, intre sefii de stat roman si rus", a declarat, pentru "Adevarul", Petrescu.
Daca se va pune aceasta problema peste luni de zile, voi vedea. Daca nu, nu!", a afirmat joi Oprescu la Adevarul live. ... Mediafax, DCNews, Adevarul, Jurnalul National)
MRU publica, in Adevarul, un fel de editorial. ... Cei de la "Adevarul" ne mai recomanda, acolo, si alte articole din opera magistrului.
adevarul.ro: ... Iohannis trebuie sa ne spuna adevarul despre noi. Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta (Continuare) - Dan Marinescu:
Voi merge ori de cate ori voi fi chemat in fata procurorilor, judecatorilor, voi prezenta toate datele care imi sunt cerute si sunt convins ca se va stabili adevarul, a declarat Victor Ponta.
- Nu am intentia de a lupta cu justitia, dar, ca orice cetatean am dreptul sa imi spun punctul de vedere, ca ma consider nevinovat de acuzatiile aduse, voi merge de cate ori voi fi chemat in fata procurorilor, judecatorilor, voi prezenta toate datele pe care le detin, sunt convins ca in final se va stabili adevarul.
Daca alesii si alegatorii ar trebui sa se teama de ceva, este de cei care se cred perfecti, stiu Adevarul si vor/detin Puterea.
google-analytics.com