Cautare

3010 de rezultate pentru "accidentul jebel duminica 11 10 09" (2.98 secunde)
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Potrivit Politiei Neamt, a fost vorba despre un accident de circulatie care s-a produs in noaptea de duminica spre luni. "Se pare ca accidentul s-a produs in cursul noptii, iar victimele au fost gasite de un trecator abia cand s-a luminat, dar nu mai era niciun incendiu.
Accidentul s-a produs, luni dimineata, in localitatea Mako. ... Potrivit surselor citate, accidentul a avut loc in jurul orei 09.30, dupa ce autocarul, care mergea pe autostrada M43, spre Romania, s-a inclinat pe o parte si s-a rasturnat.
Accidentul din centrul Capitalei in care doi oameni au murit, FILMAT de camere. Primele date din ancheta Au aparut primele imagini cu accidentul inspaimantator care a avut loc duminica, la pranz, in centrul Capitalei, in urma caruia doua persoane au murit si alte trei au fost ranite.
Parintii adolescentului din Mehedinti, care a provocat accidentul in care si-au pierdut viata trei tineri, se intorc de urgenta in tara pentru inmormantare. Baiatul va fi dus pe ultimul drum duminica.
Astfel, in vestul si sud-vestul Germaniei zapada a inregistrat pana la 40 cm in zona muntoasa Schwarzwald (Padurea Neagra), in Bergischer Land, 15 cm, in Sauerland, 10 cm in zona de campie, in landul Rheinland-Pfalz se asteapta pana la 15 cm, iar in landul Hessen au fost inregistrate, de asemenea, ninsori puternice, informeaza un comunicat MAE remis Ziare.com.
Sa auzim si celalalt punct de vedere Duminica ar trebui sa ma prezint la scoala de peste drum, sa iau una piesa stampila si una bucata buletin de vot, sa ma var intr-o buda din aia ecologica, sa trag perdeluta si sa zic:
ora 14.30 Un vot majoritar pentru 'Nu' la referendumul de duminica din Grecia va slabi in mod dramatic pozitia de negociere a Atenei, a avertizat vineri presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, evitand sa spuna daca, in acest caz, creditorii internationali vor redeschide negocierile, transmit Reuters, DPA si AFP.
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Programul este intre orele 10, 00 si 19, 00 si intrarea este libera. ... vineri , sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Stan Anuta din Sapanta, jud.
Cand se schimba ceasul, cand se va trece la ORA DE IARNA 2014 NEWS b365.ro Trecerea la ORA DE IARNA 2014 se face in noaptea dintre 25 si 26 octombrie 2014 (ultima duminica din luna octombrie), schimbarea orei facandu-se astfel incat ora 4:00 a diminetii de 26 octombrie 2013 devine ora 3:00.
In noaptea de sambata spre duminica am trecut la ora oficiala de iarna Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, iar ziua de 26 octombrie, care are 25 de ore, este cea mai lunga din an.
O femeie si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost ranite duminica, dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate in doua accidente de circulatie, unul produs in apropierea localitatii Calarasi si altul in Craiova.
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. ... Procurorii valceni au considerat ca pedeapsa este prea blanda, avand in vedere ca in accidentul provocat de Carmen Paunescu si-au pierdut viata trei persoane.
El arata ca ideea existentei unui asemenea grup a aparut la inceputul anilor 1980, atunci cand investigatorul Bill Moore a publicat cartea de mare succes The Roswell Incident care se considera ca a fost precursorul obsesiei moderne privind accidentul de la Roswell.
In pozitia in care era, Twining a stiut cu siguranta ce anume s-a intamplat cu adevarat in accidentul de la Roswell si pare evident ca el stia mult mai bine ce anume reprezenta de fapt fenomenul.
Fiul sau, Robert Bigellow, avea 18 ani cand a avut loc accidentul. ... Aceste carti examinau si reexaminau, intre altele accidentul OZN din Roswell, New Mexico.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, nu va fi urmarit penal pentru accidentul de circulatie in care a fost implicat pe 16 decembrie, anul trecut.
Reamintim ca accidentul de la Fabrica de Oxigen nr. 2 s-a soldat cu un mort si trei raniti, aceasta fiind si cauza interventiei procurorilor galateni.
Pe internet sunt postate imagini spectaculoase cu accidentul in care a fost implicat presedintele PSD Victor Ponta la Raliul Iasiului, precum si comentariile unor cunoscatori ai sportului automobilistic, pe care le puteti citi in continuare.
Un alt factor care influenteaza, in general, valoarea despagubirilor morale in cazul unor asemenea accidente este disponibilitatea familiilor de a negocia cu cel care a provocat accidentul si cu compania de asigurari.
google-analytics.com