Cautare

3010 de rezultate pentru "accidentul jebel duminica 11 10 09" (3.07 secunde)
Romania trece la ora de iarna in noaptea de sambata spre duminica Romania revine duminica, 27 octombrie, la Timpul Legal Roman, ora Europei Orientale.
Crestinii ortodocsi praznuiesc duminica Pogorarea Duhului Sfant sau Duminica Mare. Numita si "cincizecimea" sau Duminica Rusaliilor, aceasta sarbatoare incheie ciclul pascal, la 50 de zile dupa Inviere.
Duminica, Procesiunea de Florii a credinciosilor romano-catolici (Autoare:
Sambata spre duminica Romania trece la ORA DE VARA, iar ziua de 26 martie - duminica - va fi cea mai scurta din an, ea avand numai 23 de ore.
Trecerea la ora de iarna 2018 se face in noaptea de duminica spre luni, dintre 28 octombrie si 29 octombrie 2018, cand ora 4:00 va deveni ora 3:00. Asta inseamna ca duminica 28 octombrie 2018 vom dormi mai mult cu o ora.
BUCURESTI Temperaturile se mentin pe parcursul zilei intre 22 si 25 de grade, cu exceptia zilei de duminica, 21 octombrie, cand vor cobori la 18 grade si vor aparea ploile. MUNTENIA In zona Muntenia vor aparea innorari de vineri incolo, iar duminica sunt sanse mari de ploi.
Locuitorii din comuna Colonesti au, de duminica, un nou primar.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
- regia Cezar Ghioca Duminica, 14 aprilie - ora 11.00 - Nepotii lui Tanase - regia Alin Gheorghisan - ora 19.00 - Lasa supararea-n hol - regia Cezar Ghioca Saptamana 15 - 21 aprilie Vineri, 19 aprilie - ora 19.00 - Aer bun!
Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00. Ora de vara este aplicata intre ultima duminica din luna martie si ultima duminica din octombrie.
Gigi Becali nu a fost la slujba oficiata duminica, la Rahova Gigi Becali nu a mers la slujba de liturghie oficiata de Prasfintitul Varsanufie Prahoveanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, la capela Penitenciarului Rahova, in prima duminica de cand se afla dupa gratii.
Romania trece, in ultima duminica a lunii martie (in noaptea de sambata spre duminica 29/30 martie 2014), la ORA DE VARA - Ora oficiala de vara, ora Europei Orientale.
Targuri cu preparate din peste, concerte, piese de teatru, in Capitala, pentru Sarbatoarea Floriilor Credinciosii ortodocsi si catolici praznuiesc, duminica, Floriile, cea mai importanta sarbatoare care vesteste Pastele si care rememoreaza intrarea lui Iisus in Ierusalim, unde a fost aclamat de locuitorii orasului si intampinat cu frunze de palmier.
Marea Sarbatoare a Intrarii Domnului in Ierusalim are loc in duminica dinaintea Invierii Domnului (a Sfintelor Pasti), ziua fiind cunoscuta si sub numele de Duminica Floriilor.
Ce se intampla cu vremea incepand de sambata seara Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de intensificari ale vantului, ploi insemnate cantitativ, instabilitate atmosferica, racire accentuata duminica pentru mai multe judete.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Medicul a precizat ca este multumit de felul in care au reactionat medicii din Romania dupa accidentul suferit de Lucescu.
Reprezentativa de fotbal a Zambiei a reusit imposibilul si a castigat, in premiera, Cupa Africii pe Natiuni (CAN) - editia a 28-a, dupa ce s-a impus duminica seara, la Libreville, in fata Coastei de Fildes la loviturile de departajare, scor 8-7.
Michael Schumacher, in STARE CRITICA dupa accidentul de la ski! ... Presa franceza a publicat informatia din surse proprii, accidentul avand loc in Hexagon, iar detaliile oferite de L‘Equipe si AFP confirma anuntul initial:
google-analytics.com