Cautare

61287 de rezultate pentru "accidentul din perisoru" (4.37 secunde)
"Se pare ca accidentul s-a produs in cursul noptii, iar victimele au fost gasite de un trecator abia cand s-a luminat, dar nu mai era niciun incendiu. Accidentul s-a produs intr-o zona izolata a localitatii", a declarat capitanul Iulian Jugan, purtatorul de cuvant al ISU Neamt.
Daca accidentul se soldeaza cu victime, perioada de suspendare a permisului se dubleaza la doi ani, insa amenda ramane aceeasi.
Sindicatele din CFR discuta marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Parintii adolescentului din Mehedinti, care a provocat accidentul in care si-au pierdut viata trei tineri, se intorc de urgenta in tara pentru inmormantare.
De asemenea, soferul care a provocat accidentul mortal a fost oprit in trafic de seful Serviciului Rutier Constanta, care ar fi trebuit sa-l sanctioneze pentru lipsa semnului de incepator si sa ii ridice placutele de inmatriculare.
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. ... Procurorii valceni au considerat ca pedeapsa este prea blanda, avand in vedere ca in accidentul provocat de Carmen Paunescu si-au pierdut viata trei persoane.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Accidentul s-a produs la o trecere la nivel neprotejata de bariera, in jurul orei 15.00. ... Accidentul s-a produs la o trecere la nivel neprotejata de bariera, in jurul orei 15.00.
Accidentul grav a avut loc vineri seara pe E70, in localitatea Vitanesti, Teleorman. Se pare ca accidentul ar fi fost pus la cale de soferii celor doua TIR-uri, dupa o cearta pe statia de emisie-receptie.
Avocatul soferului grec care a provocat accidentul de la Pasajul Unirii spune ca va cere despagubiri de la administratorul de drumuri.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru, a declarat miercuri, dupa sedinta de guvern in care premierul Ciuca a cerut verificari si masuri dupa accidentul tragic de la cariera Jilt, ca "se va face o evaluare pe ce s-a intamplat si pe atributiile care le revin celor care raspund de acest domeniu".
aiba o imunitate mai solida decat cea parlamentara, comparabila cu cea a nomenclaturii comuniste" Editorialistul gandul Cristian Tudor Popescu a comentat accidentul in care a fost implicat Serban Huidu.
Sa ma ierte Dumnezeu, dar vatmanul parca a vrut sa dea peste mine Antrenorul sustine ca vatmanul ar fi putut evita accidentul, dar ca a parut ca a vrut sa dea peste masina lui!
Accidentul i-a fost fatal. Politistii veniti la fata locului au stabilit ca accidentul a avut loc in urma unei manevre gresite a conducatoarei auto, intr-o curba, pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare.
Catastrofa s-a produs si din cauza unor defectiuni la pompele de ulei, care alimentau motorul cargoului. ... Traumatizati si suferind de hipotermie, 20 de membri ai echipajului au fost salvati de elicoptere, de la bordul navei si din cele doua plute de salvare.
FARCAS(=) Cititorii revistei Magazin isi amintesc, desigur, ca in 1995, a fost difuzat in toata lumea un filmulet senzational, despre care s-a spus ca reprezinta autopsia unui extraterestru, recuperat dintr-un OZN care s-a prabusit, in iulie 1947, langa orasul Roswell din New Mexico.
Pilotul Petre Catuneanu este din Buzau, iar sotia sa este profesor la Liceul pentru nevazatori din Buzau. ... - ORA 19.35 Echipele de interventie scot din lacul Siutghiol bucati din elicopterul prabusit.
A doua zi, acestea au fost expediate cu avionul la baza militara Fort Worth din Texas, de unde, la ordinul Generalului Ramey, comandantul bazei, au plecat spre baza, numita, azi Wright-Patterson din Dayton, Ohio.
Ce sunt antiinflamatoarele Un agent antiinflamator este un medicament sau o substanta care reduce inflamatia (roseata, umflatura si durerea) din corp. Agentii antiinflamatori blocheaza anumite substante din corp, care provoaca inflamatia.
google-analytics.com