Cautare

61287 de rezultate pentru "accidentul din perisoru" (6.52 secunde)
Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Accidentul a avut loc din cauza neacordarii de prioritate, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca: ... Calin Platon este urmarit penal pentru vatamare corporala grava din culpa.
Potrivit subinspectorului Laurentiu Dicu, de la Centrul Infotrafic, accidentul s-a produs in jurul orei 8.40, pe DN1, in zona localitatii Saftica, pe sensul spre Ploiesti. Din primele informatii rezulta ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei in conducere.
Pe internet sunt postate imagini spectaculoase cu accidentul in care a fost implicat presedintele PSD Victor Ponta la Raliul Iasiului, precum si comentariile unor cunoscatori ai sportului automobilistic, pe care le puteti citi in continuare.
Gigi Becali, gest impresionant dupa accidentul aviatic Gigi Becali a facut un gest impresionant dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni. ... Latifundiarul din Pipera s-a gandit sa le ofere o recompensa salvatorilor, adica celor 3 localnici care au ajuns la locul prabusirii accidentului, scrie fanatik.ro.
Din momentul in care incepe sa bata, inca dinainte de a te naste si pana in ultimul moment al vietii tale, o inima sanatoasa functioneaza fara odihna.
Din primele informatii, este vorba despre 17 femei si 11 barbati, relateaza publicația Diario de Noticias. Accidentul a avut loc in zona Canico de Baixo din Arhipelagul Madeira, iar autocarul care a cazut in prapastie transporta zeci de turisti germani.
Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a soldat cu cinci victime. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Ilfov, Claudia Burada, accidentul a avut loc dupa ce soferul primei maaini a vrut să
Anchetatorii care fac cercetari in dosarul in care un politist a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni au cerut stenograma discutiilor la 112. O parte din inregistrare, obtinuta de Digi24, arata cum a fost anuntat accidentul.
Politistul care a ucis-o pe Raisa in accidentul din Bucuresti a fost audiat, astazi, de procurori si a recunoscut totul.
Accidentul din Pipera, in care o tanara a murit pe loc, ar fi fost provocat intentionat de sofer, respectiv fostul sot al femeii.
Soferul care a provocat accidentul din Pipera in care si-a omorat fosta sotie, retinut de Politie
Creste numarul victimelor din accidentul de joi seara petrecut in judetul Ilfov, pe DN4. ... El fusese transportat in stare grava la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala.
Accidentul s-a petrecut in apropierea localitatii Selimbar, aflata la doar cativa kilometri de municipiul Sibiu. ... Adultii - trei femei si doi barbati - au decedat, iar copilul - o fetita de patru ani - este singurul supravietuitor si a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.
Ministerul de Externe de la Bucuresti anunta ca niciun roman nu a solicitat, pana acum, asistenta consulara dupa accidentul feroviar din Grecia, in urma caruia 40 de oameni au murit si 85 au fost raniti.
Directorul CFR Calatori, Traian Preoteasa, a declarat ca 80% dintre locomotivele folosite pe calea ferata din Romania au perioada de reparatie expirata si doar 15% dintre aceste au reparatiile la zi.
Reamintim ca accidentul de la Fabrica de Oxigen nr. 2 s-a soldat cu un mort si trei raniti, aceasta fiind si cauza interventiei procurorilor galateni.
Pe data de 7 august 2016 se implinesc 5 ani de la moartea miliardarului calarasean George Naghi, la acea ora cel mai bogat om de afaceri din Calarasi, cu o avere estimata de Forbes Romania la 28 de milioane de euro in 2010.
Accidentul s-a produs pe strada Marasesti. Potrivit politistilor citati de NewsIn, accidentul a fost provocat de un sofer in varsta de 33 de ani, care a virat fara sa se asigure.
George Tanase este un cunoscut baschetbalist sibian, iar femeia insarcinata in sapte luni, care a murit in accidentul rutier de pe DN1, era sotia acestuia.
google-analytics.com