Cautare

61295 de rezultate pentru "accidentul din perisoru" (4.31 secunde)
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Ca pana in septembrie toata lumea parea satula de orice altceva, numai de mizeria si poluarea din tara asta, care tara e, slava Domnului, si mizera, si poluata, pentru ca, sa ma ierte domnisoarele, doamnele si domnii care o locuiesc, ei sunt niste mizerabili si niste poluatori!
Peretii fostei Fabrici de Glucoza au fost martorii multor capitole din istoria romaneasca, de aceea a fost necesara conservarea elementelor definitorii ale cladirii. ... In perioada comunista, accidentul nuclear de la Cernobil afecteaza indirect si functionarea fabricii, aceasta intrand in vizorul Elenei Ceausescu.
13 intrebari esentiale dupa tragedie Jurnalistul Radu Tudor a facut publice 13 intrebari pe care le considera "esentiale" dupa accidentul de avion care a avut loc luni si in urma caruia doua persoane au decedat.
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. ... Sunt singurii cartofi care au primit "Denumire de origine controlata." Echipat cu denumire de origine protejata, accidentul local e acum delicatesa. ... Toate restaurantele din sat se aprovizioneaza de aici!
Medicul Radu Zamfir, cel care a acordat primul ajutor victimelor accidentului din Apuseni, are o familie superba, pe care a tinut-o pana acum departe de ochii opiniei publice.
Din cei 11,6% (52% sunt femei, 47,5% sunt barbati), 9,2% sunt cunocuti, 2,4% necunoscuti. ... agravarea evolutiei bolilor cardiovasculare, riscul unor evenimente cardiace majore (infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral, boala arteriala periferica, moartea subita).
Mariustuca.ro / Unul din patru romani sufera de hipertensiune (Autoare:
Sute de oameni au ramas blocati in Gara de Nord, duminica dimineata, din cauza unui tren care s-a defectat pe drum.
Alin de 22 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str. ... Radaseni, nu a acordat prioritate vehiculelor care circulau din partea dreapta intrand in coliziune cu o bicicleta, condusa de C. Vasile de 56 de ani din Bucuresti, pe str.
Soferul autobuzului care marti seara a intrat in vitrina unei farmacii din municipiul Suceava este in stare stabila, potrivit medicilor Spitalului Judetean, care au stabilit ca barbatul a suferit un accident vascular.
Accidentul s-a produs pe raza comunei Pades.
O tanara de 25 de ani din Capitala a intrat, vineri noaptea, cu motocicleta intr-o masina, a ranit o fata care mergea pe trotuar, apoi "a plonjat" in vitrina unui magazin de pe Calea Victoriei. ... Accidentul s-a petrecut in jurul orei 3 si jumătate.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
- Sumele aferente amenzilor percepute pentru contraventii rutiere vor fi varsate intr-un cont unic deschis la Trezorerie, din care vor fi transferate ulterior catre primarii si care va fi verificat de catre Politie.
Sefia Aeroportului Mihail Kogalniceanu urmeaza sa fie preluata potrivit surselor noastre de pilotul Cristian Pavalasc o adevarata "figura" in bransa in conditiile in care a scapat cu viata din doua incidente cu MIG-uri.
Intrebat de jurnalisti despre tragedia prin care trece Polonia, dupa accidentul aviatic de la Smolensk, Gorbaciov si-a exprimat regretul, dar si speranta ca aproprierea dintre Rusia si Polonia va continua. ... Tragedia de la Katyn din 1940 e o problema importanta pentru relatiile dintre Rusia si Polonia.
"Bolile cronice pentru care se va negocia, cel mai probabil pana la inceputul lunii mai, adaosul comercial la medicamente sunt starile post-transplant, hepatitele cronice B si C, ciroza hepatica, poliartrita reumatoida si artropatia psoriazica, spondilita anchilozanta, bolile psihice, dementele, procedurile interventionale percutante dupa implantarea de stent, boala Gaucher, bolile oncologice - pentru tratamentul adjuvant cu analgezice - si accidentul vascular cerebral ischemic, inclusiv cel tranzitoriu".
Spre exemplu, daca accidentul a fost provocat de un cal, asta si consemneaza in procesul-verbal, fara sa identifice proprietarul animalului, care este vinovat pentru ca l-a lasat nesupravegheat.
google-analytics.com