Cautare

19335 de rezultate pentru "accidente satu mare 29 01 2010" (4.06 secunde)
si pina in prezent, cotidianul Gazeta de Nord-Vest din Satu Mare a publicat aproape zilnic articole privind abuzuri, acte de coruptie sau scandaluri sexuale in care au fost implicati comisarul sef Ioan Dohotar, seful Politiei judiciare a PNA la Satu Mare si procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea al PNA.
Prefectul judetului Satu Mare, Radu Bud, va solicita in aceste zile Agentiei Nationale pentru Persoanele cu Handicap eliberarea din functie a inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial Satu Mare, Sebastian Lacraru, care este cercetat penal pentru mai multe acte de coruptie.
Doua persoane si-au anuntat pina acum candidaturile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD Satu Mare. Este vorba despre actualul presedinte al organizatiei, Gheorghe Ciocan, si de Dorel Coica, fostul director al Directiei de Sanatate Publica Satu Mare.
Parcul auto al sectiei de transport in comun "Transurban” din cadrul Regiei Autonome Comunala Satu Mare este alcatuit in prezent din 45 de autobuze.
Consiliul Local Satu Mare a stabilit ieri la 4,5 euro/mp pretul minim pentru care vor fi concesionate parcelele din Parcul Industrial.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
In ultimele zile, pe soselele din tara si-au pierdut viata 3 persoane, victime ale unor accidente rutiere produse pe fondul oboselii la volan. ... De la inceputul anului, in tara noastra s-au produs 93 de accidente rutiere grave pe fondul oboselii la volan, soldate cu decesul a 51 de persoane.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Care e cea mai periculoasa luna si regiune a tarii Soselele din Romania devin tot mai nesigure, de la an la an, avand in vedere ca accidentele rutiere soldate cu victime se inmultesc.In cursul anului trecut au avut loc 28.944 de accidente rutiere cu victime, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica.38.700 persoane au fost accidentate, din care 4,9% (1.893) au murit, iar celelalte au fost ranite.Fata de anul 2014, numarul accidentelor rutiere soldate cu victime a crescut cu 14,2%, cel al persoanelor ranite cu 13,8%, iar cel al persoanelor accidentate mortal a fost mai mare cu 4,1%.
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Iarna grea a lasat urme adinci in asfaltul strazilor din Satu Mare. ... Povestea strazilor din Satu Mare se repeta in fiecare an si incepe, de regula, odata cu topirea zapezii.
Nu mai putin de cinci persosane si-au anuntat, intr-un fel sau altul, intentia de a candida la presedintia organizatiei municipale a PSD Satu Mare, in cadrul Conferintei municipale de alegeri care va avea loc astazi la Filarmonica Dinu Lipatti.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Patronul SC California, italianul Alessandro Bresciani, este unul din cei mai mari negustori de terenuri agricole din judeţul Satu Mare, cumpărind de-a lungul anilor citeva sute de hectare de teren.
• Viteza Principala cauza generatoare de accidente rutiere ramane viteza neadaptata la conditiile de drum si viteza neregulamentara.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Acum se inregistreaza istoricul masinii, respectiv istoricul de accidente al autovehiculului, iar cand isi schimba titutlarul, istoricul negativ de accidente al acelei masini se resetaza.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
google-analytics.com