Cautare

6179 de rezultate pentru "accidente rutiere craiova marinescu marius" (4.09 secunde)
La data de 18 martie 2011, ora 01:50, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 12 aprilie 2011, ora 23:10, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 26 aprilie 2011, ora 02:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe O. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
coordoneaza, in perioada 19-31 august a.c., la nivel national, o actiune pe linia respectarii regimului legal de viteza, potrivit calendarelor de activitati ale politiei rutiere si Organizatiei Politiilor Europene - T.I.S.P.O.L, pentru anul 2013. ... Politia Romana atrage atentia asupra necesitatii respectarii normelor rutiere.
Brusc, dupa ce a participat vinerea trecuta la lansarea oficiala a lui Marius Stan in cadrul Galelor Premiilor PNL, seful Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, a anuntat ca, saptamana aceasta, formatiunea pe care o conduce va gandi un plan pentru alegeri si va stabili listele pentru CL, CJ, dar si candidatul la Primarie.
Marius Necula, care a intrat in organizatia democratilor pe usa din dos, odata cu fuziunea dintre PD si PLD face tot posibilul pentru a-i lua locul lui Mircea Toader. Despre Marius Necula se pot spune multe, dar lucrul cel mai evident este acela ca este avid de putere.
Marius Necula, care a intrat in organizatia democratilor pe usa din dos, odata cu fuziunea dintre PD si PLD face tot posibilul pentru a-i lua locul lui Mircea Toader. Despre Marius Necula se pot spune multe, dar lucrul cel mai evident este acela ca este avid de putere.
"Nu eu am zis despre liderul partidului ca e naiv si ca partidul e in cadere libera dupa turul intai al alegerilor" Doru Resmerita a declarat ca intre el si Marius Necula nu e o lupta, insa ii reproseaza acestuia ca trebuia sa fi discutat cu el in prealabil daca isi dorea atat de mult functia de presedinte la Municipala.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... • Marius Tuca: ... • Marius Tuca: ... Caci, "Milionarii de la miezul noptii" si "Marius Tuca Show" au facut istorie, o istorie personalizata, pe care epigonii o intregesc astazi dupa putirintele lor. ... • Marius Tuca: ... • Marius Tuca:
Anul trecut, au fost cu 20% mai multe despagubiri La randul sau, Florin Dumitrescu, director general adjunct in cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), a aratat ieri ca, potrivit datelor centralizate de comisie, in 2004 au fost mai multe accidente decat in 2003, iar societatile de asigurare au platit cu 20% mai multe despagubiri.
Ajunsa pentru prima oara in zece ani la Craiova, manifestarea gazduieste o sectiune cu filme care au ca tema fotbalul. La Craiova, festivalul a debutat ieri cu pelicula "Dribleaza ca Beckham".
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
ELECTROPUTERE Craiova este un exemplu pentru ceea ce inseamna privatizare ratata.
Grupul ceh Aero Vodochody, viitor proprietar al Avioane Craiova, ar putea sa produca în Banie elicopterele comerciale Sikorsky si aeronave militare.
În "Clasamentul Firmelor Private din România pe anul 2007", care ia în considerare primele 500 de societati la fiecare categorie, la "Microîntreprinderi", cel mai bun loc a fost obtinut de Previmex Impex SRL din Craiova (pozitia 73), iar la "Întreprinderi Mici" - locul 197 - de Romsoft SRL, din Râmnicu Vâlcea.
Ford anunta ca a investit deja 200 de milioane de euro la Craiova.
din Craiova a castigat editia a sasea a Cupei "Ilie Balaci", desfasurata ieri la Scoala nr. ... din Craiova (in prezent structura care apartine de Scoala nr. ... Craiova, care a invins in finala mica echipa gazda, Scoala nr. ... Craiova - Scoala nr. ... Craiova 3-2, Scoala nr.
Disputa purtata de Consiliul Judetean Dolj cu Ministerul Justitiei pentru preluarea terenurilor si cladirilor fostelor unitati militare de la Aeroportul din Craiova este departe de a lua sfarsit.
Senatorul PD Marius Marinescu i-a cerut ieri premierului Calin Popescu-Tariceanu abrogarea ordonantei privind privatizarea Loteriei Nationale si scoaterea acesteia si a Imprimeriei Romane din Fondul Proprietatea.
"Un secretar de stat la 10 angajati este o premiera mondiala", a declarat in exclusivitate pentru "Realitatea romaneasca" vicepresedintele comisiei, senatorul Marius Marinescu, initiatorul demersului legislativ.
google-analytics.com