Cautare

5744 de rezultate pentru "accidente 08 12 2009 targu frumos" (4.33 secunde)
ACCIDENTE RUTIERE In ultimele 24 de ore, in Capitala s-au produs 7 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane ranite usor. ... Radu Beller RECOMANDARI TRAFIC Pentru a circula in siguranta si pentru a evita producerea unor accidente, le recomandam soferilor:
"Un unchias dibaci" daruieste imparatului "ceva leacuri" pentru a aduce pe lume "un Fat-Frumos" dragastos, dar, spune batranul, "parte n-o sa aveti de el". ... Fat-Frumos isi alege calul "rapciugos si bubos si slab", dar si el nazdravan, care il invata ce trebuie sa faca pentru a deveni invincibil.
Cand spunem ca ceva este frumos, recomandam celorlalti ca ar trebui sa se bucure de aceasta frumusete? De unde stim ca ceea ce noua ni se pare frumos, apare la fel si in ochii altora? ... Putem sa justificam logic daca ceva sau cineva este frumos sau nu?
Organizatia Judeteana a PSD Gorj si-a facut publice sumele din conturile pe care le detine, precum si datoriile pe care le are catre diversi furnizori si prestatori de servicii, in top fiind SC ARC SA Targu Carbunesti, reprezentata de Clement Mocanu, valoarea debitului fiind de 2,2 miliarde de lei vechi.
Angajati ai Primariei din Targu Carbunesti ii vor filma cu camera ascunsa pe politistii din localitate. Imaginile vor fi postate pe site-ul primariei, dupa cum sustine viceprimarul Ion Fugaru. Agentii de circulatie din Targu Carbunesti scot peri albi autoritatilor orasului.
Ministerul Dezvoltarii Regionale a avizat proiectul Mitropoliei Olteniei prin care se intentioneaza construirea unei fabrici de mobila bisericeasca la Targu Carbunesti, in Gorj.
Senatorii UDMR nu vor participa la plen pana la rezolvarea situatiei legate de UMF Targu Mures Liderul senatorilor UDMR, Fekete Anras Levente, a declarat, luni, ca parlamentarii Uniunii nu vor participa la sedintele de plen ale acestei Camerei pana cand Guvernul nu va adopta o Hotarare privind rezolvarea situatiei de la UMF Targu Mures.
Premierul Victor Ponta a declarat la Targu Jiu ca sustine infiintarea Companiei Energetice Oltenia(CEO) pe formula discutata pana in prezent.
DD, numai 12% Dan Diaconescu nu are sorti de izbanda in confruntarea electorala cu Victor Ponta in colegiul Targu Jiu.
Licitatia pentru vanzarea CET Targu Jiu a fost amanata de trei ori, intrucat nici o societate nu s-a aratat interesata sa achizitioneze unitatea care nu a functionat niciodata. Primaria si Consiliul Local Targu Jiu nu reusesc sa gaseasca un cumparator pentru CET-ul situat in cartierul Romanesti.
Fostii salariati de la SC Grimex SA Targu Jiu isi vor primi, dupa 5 martie, salariile compensatorii, in urma unei hotarari a instantei de judecata.
Statiunea Pomicola din Targu Jiu a fost preluata, prin lege, de Universitatea "Constantin Brancusi" (UCB). Statiunea Pomicola Targu Jiu a intrat in patrimoniul UCB, printr-o lege aparuta in urma cu cateva zile.
In ceea ce il priveste pe directorul general Gheorghe Lesu Davitoiu, averea acestuia cuprinde doua terenuri mostenite in 2008 la Targu Jiu si Arcani. De asemenea, directorul mai detine la Targu Jiu doua apartamente si este proprietarul unui autoturism WV Passat, achizitionat in 2001.
Consiliul Local Targu Jiu detine in proprietate o suprafata de 483,90 hectare de pasune, suprafata pusa la dispozitia crescatorilor de animale de pe raza orasului pentru pasunat.
In luna mai, Ministrul Transporturilor a afirmat la Iasi ca lucrarile la autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mures ce va lega Moldova de Transilvania, vor incepe in toamna anului 2015 si ar putea fi finalizate spre sfarsitul anului 2017.
Pandurii Targu Jiu se reuneste pe 11 ianuarie si va pregati returul campionatului in Antalya, unde va sustine doua stagii Petre Grigoras suna adunarea saptamana viitoare, oferindu-le elevilor sai o vacanta generoasa dupa prestatia excelenta din prima parte a sezonului.
Dupa un an 2011 formidabil, cel mai bun din istoria pandurilor, cotatiile jucatorilor gorjeni au explodat, patru dintre elevii lui Petre Grigoras atingand cota de 1.000.000 de euro Fotbalul bun practicat de Pandurii Targu Jiu se reflecta direct si in valoarea de piata a jucatorilor gorjeni, evaluati de site-ul transfermarkt.de.
Tataru si-a revenit Fundasul pandurilor, Ionut Tataru, si-a reluat antrenamentele la Targu Jiu dupa ce s-a tratat de "varsat de vant". ... Tot la Targu Jiu se recupereaza si Adi Rusu, insa situatia sa este dificila.
Fotbalistul spera ca Pandurii sa-si ia revansa duminica, la Ploiesti, dupa ce in tur Astra a castigat la Targu Jiu cu mult noroc. ... Bacila merita aceasta marire pentru ce a facut la Targu Jiu", a declarat Parvulescu.
Handbalistii de la Energia Targu Jiu sunt mai putini la antrenamente, deoarece unii dintre ei au fost convocati la loturile nationale Energia Pandurii Targu Jiu se pregateste in efectiv redus in aceasta saptamana, patru dintre componentii echipei de handbal fiind convocati la loturile nationale, Mihai Paius la lotul "A", Darius Apolzan si Alexandru Asoltanei la lotul "B", iar Razvan Mledenciu la nationala de tineret.
google-analytics.com