Cautare

245 de rezultate pentru "accidentat" (7.04 secunde)
Sport.ro: Simona Halep e fericita de eliminarea de la Roma: E un lucru bun, daca privesti partea pozitiva! Explicatiile romancei dupa ce a pierdut in turul 2 Simona Halep a parasit turneul de la Roma dupa primul meci jucat.
LS 3 Big Dog, un fel de caine mutant, e proiectat sa acompanieze soldatii care au nevoie de provizii si e capabil sa care pana la 180 de kg pe teren accidentat.
SECRETUL POTIUNII MAGICE (Asterix et Le Secret de la Potion Magique) Asterix si Obelix pornesc intr-o calatorie pentru a gasi un tanar druid care sa invete secretul Potiunii Magice de la Panoramix ce s-a accidentat atunci cand incerca sa culeaga vasc.
In urma cazaturii, Alexandra Cepraga s-a accidentat foarte grav si s-a ales cu un umar dizlocat si mai multe contuzii la nivelul picioarelor.
Te-ai accidentat pe terenul de sport? Ai suferit o intindere musculara? Sau pur si simplu te-ai lovit la picior? Acum ai la dispozitie o noua metoda rapida si eficienta pentru combaterea durerii.
Aceasta asolizare reprezinta o veritabila provocare tehnologica. Micul robot a asolizat pe un relief accidentat si in conditiile in care natura solului este necunoscuta.
- Dupa aproape 50 de ani, continua si acum presupunerile despre ce anume a fost accidentat la Roswell. Unii observatori cred ca obiectul era de origine extraterestra.
Se spune ca insula adaposteste mormantul lui Odiseu, faimosul erou al capodoperei lui Homer, fiind intesata de legende, mituri si situri istorice precum Citadela Venetiana din pitorescul Assos si Manastirea Sf. Gherasim. Paisajul sau accidentat da nastere catorva fenomene naturale fantastice precum Pestera Drogoratti sau lacul subteran Melissani.
Ai nevoie doar de incaltaminte adecvata terenului accidentat. La mare: jogging pe plaja Inainte de a te afunda in sezlong pentru a te bronza, fa-ti un obicei din a alerga o jumatate de ora pe malul marii.
Cand acesta este accidentat sau subiectul trece prin schimbari hormonale, libidoul se schimba, uneori devine extrem. Hipersexualitatea: cum se lasa sedusi barbatii si femeile Dependenta de sex poate fi regasita atat la barbati, cat si la femei.
Printre agentii cauzatori se numara:o miscare de rotatie anormala a piciorului efectuata in timpul urcarii sau coborarii scarilor, in timpul mersului sau alergarii pe un teren accidentat, ca urmare a unei forte puternice aplicate la nivelul gleznei, in timpul antrenamentelor sportivilor, pe parcursul activitatilor desfasurate zi de zi, de exemplu la ridicarea din pat, sau o cazatura.
Drum accidentat, cu multe intoarceri, cu multe stagnari, dar cu o rezultanta ascedenta. Romania era departe de nivelul tarilor europene;
Drum accidentat, cu multe intoarceri, cu multe stagnari, dar cu o rezultanta ascedenta. Romania era departe de nivelul tarilor europene;
Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe R. MARIA de 84 de ani din Bucuresti, care s-a angajat regulamentar in traversarea strazii pe marcajul pietonal in dreptul scarii nr.
Cand a ajuns in dreptul strazii Fabrica de aine a executat virajul la stanga, moment in care a surprins si accidentat grav pe M.
Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe un minor de 9 ani din Bucuresti, care se afla in partea carosabila, fiind nesupravegheat.
Maior Bacila Vasile, a surprins si accidentat grav pe G. TANASE de 77 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la dreapta la stanga privind directia de deplasare a autoturismului la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Soferul spune ca mergea regulamentar, cand, la semafor, desi el avea verde, pietonul a sarit in fata masinii. Barbatul, in varsta de aproximativ 25 de ani, potrivit legistilor, a murit pe loc.
Cand a ajuns la trecerea de pietoni instalata in zona Cimitirului Armenesc, a surprins si accidentat grav pe P. DOINA, de 51 de ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator.
Ilie Dan, a surprins si accidentat grav pe B. Dumitru de 42 de ani din judetul Sibiu, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
google-analytics.com