Cautare

245 de rezultate pentru "accidentat" (7.89 secunde)
Italianul Federico Piovaccari, cel care a marcat golul Stelei in mansa intai, va fi din nou titular, muntenegreanul Stefan Nikolici fiind in continuare accidentat.
Pintilii inscrie cu un sut superb, in vinclu, de la 30 de metri Min 28 - Rat primeste ingrijiri medicale, accidentat de Koman Min 26 - Stancu primeste in careu de la Torje, Guzmics intervine prin alunecare si acorda corner Min 26 - Pintilii isi preia la 30 de metri si trimite, in forta, peste poarta Min 25 - Contraatac al Romaniei dupa o minge recuperata de Matel, insa fundasul dreapta centreaza prea puternic Min 23 - Faza de atac a maghiarilor in careul lui Tatarusanu, defensiva noastra se apara bine Min 18 - Combinatii bune ale tricolorilor, pasa lui Stancu il surprinde in ofsaid pe Marica Min 15 - Maxim executa peste poarta lovitura libera Min 14 - Torje este faultat la 25 de metri.
Pentru a demonstra asta, ii stau la dispozitie partidele de campionat cu Valenciennes si Toulouse, plus una din Cupa Ligii cu Bastia, asta dupa ce, usor accidentat, a ratat deplasarea de azi de la Guingamp.
MICHAEL SCHUMACHER s-a accidentat grav pe 29 decembrie 2013, atunci cand a cazut pe o partie de schi din Meribel (FRanta).
Fara Wesley Sneijder, accidentat la incalzire, selectionata lui van Gaal a inceput tare si a profitat din plin de degringolada din echipa Braziliei.
A iesit accidentat si a fost inlocuit cu Gardos. Sanmartean nu a pierdut nicio minge in prima jumatate de ora.
Chipciu s-a accidentat, iar Sanmartean i-a luat locul. Intrarea mijlocatului stelist a schimbat fata jocului. Peste doar 5 minute, fotbalistul de 34 de ani a executat cornerul din care Bogdan Stancu a deschis scorul.
Ciprian Marica a revenit dupa o etapa de suspendare, dar nu va putea juca impotriva finlandezilor, fiind accidentat. "Niciun meci nu este decisiv in perioada aceasta.
In primul set al meciului patru, disputat impotriva lui Sam Querrey, Nole a calcat stramb si s-a accidentat la glezna.
Dupa intrecerile din prima zi, distractia se va muta pe insula ce desparte bratul Borcea de Dunarea Veche, acolo unde sambata seara este programata o petrecere pescareasca, iar duminica cursele pe teren accidentat.
Dupa intrecerile din prima zi, distractia se va muta pe insula ce desparte bratul Borcea de Dunarea Veche, acolo unde sambata seara este programata o petrecere pescareasca, iar duminica cursele pe teren accidentat.
Romania nu a reusit sa aiba prea multa claritate in actiuni nici dupa pauza, in fata incomodei echipe a Albaniei, si in plus l-a pierdut si Denis Alibec, accidentat.
Portugalia, desi fara vedeta Ronaldo (accidentat) a cucerit primul sau mare trofeu, dupa ce a pierdut finala EURO 2004, pe teren propriu.
Vacha (accidentat) Antrenor: Zdenek Scasny Steaua: Nița - Enache, Tamas, Tosca, Momcilovici - Pintilii, Achim (D. Popescu 89') - Aganovici (Muniru 61'), Stanciu, Tudorie (Ad.
Alibec nu a mai jucat la nationala de cand s-a accidentat cu Albania, la Euro 2016. ECHIPELE PROBABILE Romania: Tatarusanu - Sapunaru, Chiriches, Tosca - Benzar, Razvan Marin, Pintilii, Latovlevici - Stanciu - Chipciu, Keseru Antrenor:
Halep s-a accidentat duminica, in primul set al finalei turneului WTA de la Roma, la scorul de 5-2, cand piciorul sau drept a ramas blocat in zgura la o alunecare si a facut o entorsa.
Dupa ce in primul set nu a intrat in ritmul partidei decat pe final, in mansa secunda Simona a calcat stramb si s-a accidentat.
Salah a parasit terenul accidentat, dupa ce fusese tavalit de Sergio Ramos, iar cateva minute mai tarziu Carvajal a fost si el schimbat.
Dubla campioana mondiala (1930, 1950) a resimtit lipsa golgheterului sau Edinson Cavani (accidentat), fara de care Luis Suarez nu a reusit sa se evidentieze.
Din pacate s-a accidentat si el. Va fi foarte greu fara el luni in infernul de la Belgrad. 10. Nu s-au vazut cei 6 titulari lipsa de la Muntenegru care a jucat la fel ca la Cluj acum doi ani, cand a obtinut un egal.
google-analytics.com