Cautare

2362 de rezultate pentru "accident rutier targu jiu" (3.00 secunde)
Urmeaza inca doua cresteri Ion Popescu, directorul Aparegio Gorj, a declarat ca firma pe care o conduce ofera apa potabila si servicii de canalizare in localitatile Targu Jiu, Targu-Carbunesti, Ticleni, Bumbesti-Jiu si Motru. ... In Bumbesti-Jiu, Ticleni si Targu Jiu s-au construit statii de epurare deoarece aici nu existau.
Nu a unui pasaj rutier subteran, care este cu totul altceva. ... Pentru pasajul rutier sunt deoacamdata aprobati doar indicatorii tehnico-economici, in noiembrie 2010, Consiliul General al Municipiului Bucuresti alocand suma de 58 de milioane de euro pentru construirea acestuia (HCGMB 314/2010).
a) posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria B are dreptul sa conduca tractor rutier, cu masa maxima autorizata de pana la 3.500 kg, la care se poate atasa o remorca a carei greutate maxima autorizata sa fie mai mica de 750 kg;
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, au fost depistati in trafic de politisti din Targu Jiu avand asupra lor 30 de bancnote posibil falsificate, in cupiura de 100 de lei.
Omul de afaceri Clement Mocanu (foto) este considerat de Eugen Valceanu, vicepresedintele organizatiei judetene PSD Gorj, cel mai mare escroc care a ajuns pe meleagurile Gorjului, in conditiile in care afaceristul a modernizat unul dintre sediile PSD Gorj din municipiul Targu Jiu si a construit vilele mai multor pesedisti de marca.
Maestrul Tudor Gheorghe prezinta spectacolul "Lectia" la Targu Jiu, pe data de 7 Mai 2014.
Procesul a avut ca obiect o afacere derulata intre o firma la care erau administratori brasovenii si o societate din Tirgu Jiu de la care a fost aprovizionata marfa, folosindu-se file cec fara acoperire.
Parcul Industrial Bumbesti Jiu nu este, deocamdata, afectat de criza economica. ... Marius Vlaicu, directorul Parcului Industrial Bumbesti Jiu, care se afla in subordinea Consiliului Judetean Gorj, a precizat ca nici o societate nu si-a redus activitatea:
COD RUTIER 2013: ... sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. COD RUTIER 2013:
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Antrenorul Ladislau Boloni va fi candidatul Partidului Civic Maghiar pentru Primaria Targu Mures. ... Daca noi nu reutim sa ne intelegem cu UDMR, atunci nu are rost ca pe marele Boloni sa il propunem la Primaria Targu Muret', a subliniat liderul PCM.
Laszlo Borbely, ministrul Dezvoltarii si-a lansat candidatura la functia de primar pentru Targu Mures. Ministrul si-a lansat campania sub sloganul "Inimile noastre bat la Targu Mures", spunand ca inima lui si inimile locuitorilor din Targu Mures trebuie sa bata impreuna pentru oras.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
De 15 ani, Martin Szalai din Targu-Mures, este psiholog scolar. ... Ii consiliez pe tinerii unui liceu din Targu-Mures, unde ii ajut sa depaseasca problemele emotionale, consumul de droguri, violenta, dar si probleme legate de sexualitatea lor.
Saptamana Mobilitatii Europene a debutat in Targu Jiu cu un mars al biciclistilor, ce s-a desfasurat pe traseul SC Rostramo - bulevardul Ecaterina Teodoroiu - strada Vulcan - Parcul Debarcader - strada Vasile Alecsandri - b-dul Constantin Brancusi - Piata Prefecturii si la care s-au inscris aproximativ 50 de participanti, elevi si angajati ai institutiilor publice.
Dumitru Leustean a fost inlocuit din functia de director al Sectiei Drumuri Nationale Targu Jiu. ... In ciuda catalogarii de care se bucura, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu soseaua nu seamana nici macar cu un drum satesc.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, are programata astazi o intalnire cu reprezentantii Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, pentru a discuta conditiile si graficul reluarii lucrarilor de modernizare a Drumului National 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu.
In primul rind, dupa cum se vede in fotografia alaturata, pe cavoul familiei Nicolaescu din Cimitirul Municipal din Tirgu Jiu este inscriptionat numele "SERGIU NICOLAESCU"!
google-analytics.com