Cautare

2362 de rezultate pentru "accident rutier targu jiu" (4.23 secunde)
Echipa din Medias a fost dominata la toate capitolele la Targu Jiu si nu a amenintat nici un moment victoria baietilor lui Nikolic. ... Energia a impins disputa in meciul patru, care a avut loc aseara, dupa inchiderea editiei, tot la Targu Jiu.
Formatia CSS Targu Jiu si-a reconfirmat valoarea castigand, din nou, titlul national, chiar pe teren propriu. ... In afara medaliilor de campioni, alti jucatori de la CSS Targu Jiu au mai primit premii individuale.
Antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, a declarat, astazi, ca "in pricipiu" ... Tehnicianul a discutat zilele trecute cu presedintele executiv al gruparii Pandurii Targu Jiu, Eugen Parvulescu, acesta facandu-i o oferta de prelungire a actualului contract cu inca un sezon.
Puteti citi in continuare textul declaratiei politice, prin care Ionut Vulpescu acuza Ministerul Culturii pentru ca de o jumatate nu a facut nimic pentru deschiderea, la Targu Jiu, a nou-infiintatului Muzeu National Constantin Brancusi.
Oricine ar trebui sa mearga macar o data in viata sa viziteze ansamblul monumental de la Targu-Jiu. ... Cunoscut si sub numele de Ansamblul monumental Calea Eroilor de la Targu Jiu, a fost gandit de Constantin Brancusi ca omagiu adus eroilor cazuti in timpul Primului Razboi Mondial.
Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, Vasile Doru Pirici, Vasile Breben si minorul T.V.A.
Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, femeia a ridicat ieri de la Posta din Targu Jiu pensia unui batran pe care il avea sub supraveghere, precum si ajutorul de insotitor.
Imediat dupa producerea accidentului rutier, atat soferul Mercedesului, cat si pasagerii acestuia au coborat din masina si au fugit.
Fiul unui cunoscut om de afaceri din orasul gorjean Targu Jiu, care a provocat in noaptea de 22 spre 23 aprilie un accident de circulatie soldat cu doi pietoni raniti, a fost retinut pentru 24 de ore in dimineata zilei de 24 aprilie, informeaza Realitatea TV.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
SC SUINPROD SA Bumbesti Jiu va implementa in premiera la noi in tara un nou sistem de crestere a porcinelor, dupa un model practicat la scara larga in tarile Uniunii Europene.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Una dintre problemele majore ale Romaniei, cu impact negativ asupra starii economice si sociale a tarii este absenta unei retele satisfacatoare de transport rutier rapid (autostrazi si drumuri expres).
*** Doctorul Raed Arafat este cel care a initiat, la Targu Mures, primul serviciu de urgenta cu paramedici, dupa model occidental, denumit SMURD, care este la acest moment unul dintre cele mai performante servicii medicale din Romania.
Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
google-analytics.com