Cautare

15731 de rezultate pentru "accident rutier podul galati luna iulie 2007" (3.81 secunde)
Vremea va fi calda, cu temperaturi care, in unele intervale, se vor apropia de punctul de canicula, insa, pe de alta parte, in unele zile instabilitatea atmosferica manifestata prin averse, descarcari electrice si vijelii isi va face aparitia in aproape toate regiunile, reiese din prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila in intervalul 13 - 26 iulie, scrie Agerpres.
Podul peste Dunare la Calarasi Silistra. ... Proiectul construirii podului la Calarasi-Silistra dateza din anul 2007. ... Calarasiul are pozitionarea cea mai favorabila in reteaua de transport rutier fiind una dintre putinele localitati din Romania amplasata pe doua coridoare de transport european: ... Podul Calarasi-Silistra ar face parte din magistrala Istanbul-Sumen-Chisinau-Odesa-Kiev.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. ... Este municipiul Galati un oras poluat sonor? ... Sint anumite zone din Galati mai "galagioase" decit altele?
Parlamentul European reunit in minisesiune plenara la Bruxelles, a adoptat azi un raport ce prevede reducerea tarifelor serviciilor de roaming de la 1 iulie acest an.
Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) de la 1 iulie 2010 nu a adus rezultatele asteptate de guvernanti. ... Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a incasat in luna august pentru luna iulie - prima luna cu TVA majorata - 32,35 milioane de lei.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul. Sarbatorile traditionale ale lunii iulie sunt: 1 iulie: ... 15 iulie: ... 16-18 iulie: ... Marina (17 iulie).
Prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a trimis Consiliului Judetului o scrisoare prin care cere lamuriri pentru ultima alegere a lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte.
Pasajul Basarab - deschis pietonilor de sambata, ora 10 Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, vineri, ca traficul pe Podul Basarab se va deschide, de sambata, pentru pietoni, in timp ce vehiculele vor avea liber la drum incepand de duminica, de la ora 6:00.
Podul Calafat-Vidin se va numi "New Europe". ... Podul va fi exploatat de o societate mixta romano-bulgara. Conform estimarilor, peste 100.000 de vehicule ar urma sa traverseze anual podul. ... Podul va fi exploatat de o societate mixta romano-bulgara.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Astfel, intre orele 08.00 si 1100, va fi restrictionat partial traficul rutier pe sos.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Dar, pe langa vizitarea unor obiective precum podul Giurgeni ori a lucrarilor demarate in vederea constructiei podului de la Galbiori, ministrul Orban a incheiat ziua nu inainte de a sustine o conferinta de presa alaturi de colegii sai liberali Puiu Hasotti si George Dragomir, cu aceasta ocazie precizand presei ca nu este de acord cu declararea Marii Negre ca zona strict protejata.
Variantele de constructie si data la care ar putea fi finalizat Informatia a fost data de agentia Darik News, potrivit careia prefectii regiunilor Ruse, Plevna Slistra si Vrata s-au intalnit joi cu omologii lor romani si cu primarii marilor orase de pe cele doua maluri ale Dunarii pentru a stabili unde va fi construit podul.
 In noaptea de 26 - 27 octombrie, incepand cu ora 00.00, se va restrictiona traficul rutier in Piata Victoriei, pe doua benzi de circulatie ale sensului dinspre Piata Romana catre Monumentul Aviatorilor precum si in Piata Constitutiei, doua benzi de pe Bd.
ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal: ... inspectia si controlul respectarii reglementarilor interne si internationale privind conditiile de acces la activitatea de transport rutier, de siguranta a transporturilor rutiere si de protectie a mediului;
in prezenta ministrului Apararii Nationale, Ioan Mircea Pascu, si a vicepresedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Gheorghe Ciocan, in orasul Negresti Oas a fost inaugurat ieri podul peste riul Talna.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Primarul Radu Mazare a decis ca, pana la reluarea lucrarilor de catre Ministerul Transporturilor, sa asfalteze cele doua sensuri de mers de pe podul IPMC, cu toate ca acest lucru nu mai intra in atributiile sale, dupa ce podul a trecut in proprietatea statului.
Coliziuni cu un animal 4% Incepand cu 1 iulie 2009, anumite accidente rutiere survenite pe teritoriul Romaniei pot fi solutionate prin constatare amiabila, fara a mai fi nevoie de interventia Politiei. ... In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
Cum arata Podul Calafat - Vidin, care va fi inaugurat astazi: o INSULA care leaga doua infrastructuri aproape lipsa Dupa nenumarate scandaluri, promisiuni, amanari de termene si amenintari cu sistarea lucrarilor, podul Calafat-Vidin va fi deschis astazi, dupa 13 ani de la semnarea acordului intre cele doua parti.
google-analytics.com