Cautare

7525 de rezultate pentru "accident rutier constanta comuna cupana" (4.82 secunde)
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: ... Demersul "Constanta constantenilor" a reunit aseara mai multi reprezentanti ai mediului politic si de afaceri ai orasului, intr-o intalnire libera, fara discursuri dar cu perspective clare.
Astfel, peste 80% din sindicalistii care traiesc in urbea tomitana au anuntat ca il vor vota pe senatorul Onaca pentru primaria Constanta.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Organizatia PSD Constanta a facut o figura atat de reusita la alegerile locale din iunie, incat sefii de la Bucuresti au fost nevoiti sa o recunoasca, public, cu fiecare ocazie.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Mures-Brasov) si realizarea autostrazii catre Sebes care va face jonctiunea cu Coridorul IV paneuropean (Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta) va transforma Turda intr-un nod rutier important pe harta retelei Trans-Europeane de Transport TEN-T.
Astfel, premierul s-a aratat foarte nemultumit de faptul ca mai ales in judetul Constanta, "gripa a fost purtata pe picioare dintr-o localitate in alta, iar pasarile domestice sunt in continuare lasate libere, pe ulite".
Chestorul Mircea Bargoz este de mai putin de o luna seful Politiei Constanta. ... Am venit aici cu gradul de general, ce sa-mi dea mai mult, luna de pe cer?!", se intreba retoric seful IPJ Constanta. ... Cat despre Constanta, in afara biroului nu a vazut foarte multe lucruri:
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este... ... In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
Ministrul umanist al Economiei si Comertului, Codrut Seres, este acuzat ca a incalcat Legea electorala, efectuind simbata o vizita in Craidorolt, comuna in care ieri a avut loc turul II pentru alegerea primarului.
Sfarsit de saptamana lucratoare cu ghinion pentru seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Constanta, Dionisie Culetu. In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Un tanar din Constanta a plecat de la locul accidentului, dupa ce masina pe care o conducea a izbit un copac si a luat foc.
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca... ... Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret.
conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
google-analytics.com