Cautare

7525 de rezultate pentru "accident rutier constanta comuna cupana" (7.31 secunde)
El are o locuinta la marginea Craiovei si a inregistrat imobilul pe comuna Carcea, unde a si platit impozitul. ... Un barbat care are domiciliul in Craiova si-a cumparat, in urma cu cativa ani, o casa neterminata, situata la intrarea in comuna Carcea.
Locuitorii comunelor ar putea deveni simpli sateni "Dupa ce legea va intra in vigoare, prefectul va stabili centrele de comuna, urmand ca celelate comune sa devina sate si sa se alipeasca unde doresc cetatenii, organizandu-se si un referendum in acest sens.
Proteste la sedinta comuna a guvernelor:
Comuna Barcea este una dintre acele localitati din judetul Galati in care agricultura detine un rol important in economia locala. ... Comuna Barcea, ca si alte cateva comune din judetul Galati, are potential comercial.
Este vorba despre pozitia comuna a ministrului francez al economiei, Emmanuel Macron, si a vice-cancelarului german Sigman Gabriel, cu privire la nevoia de a relansa uniunea economica si sociala, de a initia un proces gradual de convergenta;
Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
Dupa accident conducatorul autoturismului marca Daewoo Matiz a abandonat autoturismul parasind locul faptei. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua autovehicule si ranirea usoara a conducatorului auto M.
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. ... "Am fost informat de ginerele meu ca parintii lui, respectiv cuscrii mei, sunt victime in acest accident, respectiv sunt raniti in stare grava in acest accident.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
MInisterul Gabriel Oprea a plecat spre accident UPDATE Vicepremierul Gabriel Oprea, insotit de o echipa de procurori militari, criminalisti si conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) se deplaseaza in judetul Constanta, arata un comunicat de presa.
Mai multe locuinte protejate au fost vizitate, in cursul zilei de ieri, de reprezentantele Organizatia Femeilor Liberale (OFL) din judetul Constanta, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Handicap.
Impreuna cu Asociatia ProDemocratia, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, dar si cu reprezentanti ai PNL Constanta, a prezentat societatii civile cat de necesar este noul Cod Electoral, respectiv votul uninominal.
Proaspatul prefect al judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto), si-a inceput activitatea in forta, dar si cu o sumedenie de probleme care se “incapataneaza” sa i se inghesuie pe masa de lucru:
Parlamentarii democrat liberali de Constanta, senatorul Mircea Marius Banias si deputatul Constantin Chirila au participat, ieri, la manifestarile ocazionate de "Ziua copilului turc", eveniment gazduit de Caminul Cultural din comuna Castelu.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
"Nu este cel mai grav accident colectiv de munca din Romania, insa cu siguranta este cel mai grav din ultimii zece ani in Capitala", a spus directorul.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
google-analytics.com