Cautare

3578 de rezultate pentru "accident la braila pe 12 04 2011" (3.71 secunde)
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... La Senat, in judetul Arges au fost delimitate patru colegii uninominale.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie:
In cursul zilei de vineri, la Braila a avut loc sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.
Democratii sustin ca vor demara in scurt timp procedurile referitoare la organizarea unui refe-rendum pentru schimbarea primarului liberal al municipiului Braila, a declarat ieri deputatul Horia Vasioiu, liderul PD Braila.
Statutul zonei intercomunitare care se va infiinta intre municipiile Galati si Braila va fi intocmit de consilierul ministrului Lucrarilor Publice, Laszo Borbely, a declarat primarul Dumitru Nicolae. ... Firma, care se numeste Pra & Do, s-a ocupat si de infiintarea zonei metropolitane de la Iasi si a facut treaba foarte buna.
Pentru ca a trecut de la PNL la PLD, prof. ... Dan Sabau, fostul presedinte al Comisiei de Sanatate din Senat, a fost dat afara de la Spitalul Judetean de Urgenta din Braila.
Desi reprezentantii PNTCD Galati sunt in mare forfota privind restabilirea unui numar de membri care sa readuca partidul pe culmile gloriei din vechime, liderul taranistilor locali este ingrijorat de soarta social-democratilor din Galati si Braila care au inceput sa se certe de la celebrul cartier "Dimitrie Cantemir".
Viceprimarul Constantin Dumitriu a lansat sambata, cu prilejul sedintei Consiliului local de coordonare al PD Galati, un apel catre autoritatile din Galati si Braila pentru stingerea vechilor conflicte si demararea unor discutii in vederea refacerii legaturii economice dintre cele doua orase.
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
Multa vilva, ca si anul trecut, pe tema romanilor multimilionari in dolari scosi la rampa prin publicarea clasamentului celor mai bogati 300 de romani de catre revista “Capital”.
Procedurile birocratice de obtinere a avizelor si autorizatiilor pentru constructia cladirilor care vor adaposti sediile Capitaniilor Galati, Giurgiu si Braila au condus la o intarziere a finalizarii respectivelor investitii in cursul anului trecut, a aratat Romeo Popescu directorul economic al Autoritatii Navale Romane.
Dealerul zonal Estima Motors a lansat, in prezenta jurnalistilor din Galati si Braila si a oficialitatilor, noua Toyota Corolla.
Regionala CFR Calatori a fost nevoita sa opereze mai multe schimbari in circulatia unor trenuri de calatori ca urmare a lucrarilor care se efectueaza la infrastructura feroviara intre statiile Fierbinti si Dridu pina pe data de 30 martie 2007.
Incredintarea directa si gratuita a unui teren de 26 ha din cartierul "Dimitrie Cantemir" risca sa-l aduca din nou pe primarul Dumitru Nicolae in fata procurorilor.
Prima cantitate de tigari, insumand 200 de pachete marca More, in valoare de 720 lei, a fost gasita de politistii de frontiera de la SPF Ostrov asupra numitei Viorela C., de 32 ani, domiciliata in municipiul Calarasi.
Elevii galateni din invatamantul prescolar si cel gimnazial vor avea chiar din prima zi de scoala lapte si corn pe banci. ... SC RISK Com SRL din Braila.
Cumparatorii au facut in aceasta saptamana cunostinta cu patru noi magazine PROFI la Slatina, Braila si Constanta. Magazinul din Slatina, judetul Olt, s-a deschis pe Str.Serg.Mj.Dorobantu Constantin nr. ... La Braila noul PROFI se afla pe Aleea Cutezatorilor nr.5, in Complexul Hipodrom.
Decizia de a introduce acest nou serviciu Made to Measure pentru costume barbatesti, pe langa cel deja existent pentru camasi, vine din dorinta de a dovedi inca o data respectul pe care Braiconf il acorda fiecarui client in parte.
La standul lui Florin Spiridon din Braila, din cadrul targului traditional organizat in Parcul Cismigiu, gasiti si hamuri din piele, pentru cai, facute la Braila de Chirac Alecu, la pretul de 200 RON.
Luni, 23 februarie 2015, de la ora 14:30, la Biblioteca Nationala a Romaniei (mezanin, spatiul Palimpsest/Muzeul Cartii) are loc vernisajul expozitiei Braila - literatura, personalitati, istorie, propusa de Biblioteca Judeteana Panait Istrati.
google-analytics.com