Cautare

12696 de rezultate pentru "accident de ieri dimineata la lebada in bt" (3.11 secunde)
Compania Navrom, inchiriat de Compania Hinmar Constanta, 4.800 tdw., echipaj:
JTI, din nou la TIFF cu un film de dans Corbul Alb sau despre imposibilul artei JTI si Transilvania International Film Festival (TIFF) au oferit din nou ieri seara publicului clujean un regal dedicat dansului.
In cazul celor din PSD nu se pune insa problema chiar in acest mod. Iliescu, etalonul octogenar al politicii romanesti, a primit un mare sut in fund.
Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
COPILOTUL DE 23 DE ANI are picioarele facute praf și este intr-o stare foarte grava La doar 23 de ani, copilotul Razvan Petrescu a pacalit moartea de doua ori intr-o zi.
FARCAS) Saptamana trecuta am prezentat 4 intalniri OZN din cele circa 1.200 de cazuri colectate de John Timmerman, fost trezorier al Centrului de Studii OZN (Center for UFO Studies - CUFOS) infiintat de J. ... Cazurile au fost evocate intr-un articol scris de Michael D.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.
Lui Gheorghe Dontu, fostul presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Constanta si ex-viceprimar al urbei noastre, i s-a urcat democratia la cap.
Gala Celebritatilor Romania - USA de la Miami se va difuza in reluare duminica, de la ora 18.00 - 19.00 si marti, de la ora 13.00 - 14.00, la CURIER TV live.
Cine este Cristian Tatavura Cristian Tatavura are 47 de ani si este de profesie inginer zootehnist. Lucreaza la gradina zoologica din Calarasi din anul 1986. In perioada 1989 -1993 a urmat cursurile Universitatii Agronomice din Bucuresti.
FARCAS) Acum 50-60 de ani, entuziasmul privind cucerirea Cosmosului era la culme. ... Populatia globului, ca si consumul de energie cresteau exponential si toata lumea era convinsa ca aceasta tendinta va dura sute sau mii de ani de acum inainte;
O parte dintre spectatorii prezenti marti seara la Festivalul "George Enescu" au inceput sa huiduie in momentul in care ministrul Culturii Theodor Paleologu a rostit numele lui Traian Basescu, in timp ce oferea violonistului si dirijorului rus Maxim Vengerov o decoratie din partea sefului statului.
Apple cumpara Facebook, aurul depaseste 1.800 de dolari pe uncie, iar indicele S&P 500 atinge un maxim istoric. Sunt doar cateva dintre prognozele-soc pentru 2011, pe care banca daneza Saxo Bank le lanseaza la sfarsitul acestui an.
Luni seara au ajuns la Bucuresti patinatorii de la The Imperial Ice Stars, urmand ca miercuri sa ii incante pe romani cu doua reprezentatii din spectacolul "LACUL LEBEDELOR" pe gheata. Cele doua reprezentatii vor avea loc la Bucuresti de la ora 16.00 repectiv 20.00.
Desi marii campioni la patinaj artistic din intreaga lume reuniti sub cupola - The Imperial Ice Stars nu au aterizat inca la Bucuresti, biletele pentru reprezentatia spectacolului "Lacul Lebedelor" pe gheata de la ora 20.00 au fost deja epuizate!
Dupa cum a reiesit si din povestea scheletelor gigantice descoperite la Argedava, autoritatile au parut mai mereu secretoase in privinta uriasilor. In 2009, echipa emisiunii "Acces Direct", difuzata de Antena 1, a realizat o ancheta pe tema uriasilor din Bucegi.
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte.
Constiinta unui Liberal de Stanga: Fara solutii Nu este pentru prima oara cand spun asta, in ultima vreme:
google-analytics.com