Cautare

12413 de rezultate pentru "abc data" (3.46 secunde)
A urmat, "Weekend abc", o productie de divertisment care avea loc in fiecare duminica, timp de patru ore. Apoi s-a "mutat" la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Calinescu, iar dupa Pro-TV la Antena1, de data aceasta inapoi "pe sticla".
Proprietarii de locuinte din Romania au ca termen de asigurare sase luni de la data intrarii in vigoare a obligatiei, adica luna ianuarie 2011.
Startul programului de asigurare obligatorie a locuintelor a fost dat oficial la data de 15 iulie 2010. ... Groupama Asigurari, Astra Asigurari, Platinum Asigurari, Uniqa Asigurari, Generali Asigurari, Ardaf, EuroiIns, Carpatica Asig, Grawe Romania, Credit Europe Asigurari, ABC Asigurari, Certasig si City Insurance.
de cutremur, de inundatii si de alunecari de teren - Valoarea asigurata este de 20.000 de euro pentru cladirile de tip A(cu structura din beton, caramida sau lemn) si 10.000 de euro pentru cele de tip B(structura din chirpici) - Prima anuala este de 20 de euro pentru cladirile de tip A si 10 euro pentru cele de tip B - Sunt obligati sa o incheie toate persoanele care pana la data de 5 august nu detin o polita(facultativa sau obligatorie) care sa acopere cele trei riscuri expuse mai sus - Singurele cladiri neasigurabile prin lege sunt cele cu risc seismic ridicat sau cele construite fara autorizatie - Doar 13 companii pot vinde polita PAD in conditii de legalitate:
Iubirea este ceva pentru care eu stiu sa lupt, dar de acesta data o sa las lucrurile sa se intample. ... Este prietena buna cu alta vedeta TV, Mircea Badea, cu care a realizat in trecut emisiuni la Tele 7 Abc si Antena 1.
FARCAS) (Continuare) Obiect straniu deasupra silozului Reporterul David Ensor de la ABC News a intervievat mai multi martori ai incidentului.
Procurorii anticoruptie au descins ieri dimineata la locuinta fostului patron al Tele 7 ABC, Paul Opris, un apropiat al familiei Nastase, dupa ce presa centrala a relatat ca a cumparat imobilul in 2001 de la celebra matusa a lui Adrian Nastase, Tamara Cernasov.
Intregul incident a fost atestat prin numeroase marturii si investigatii ulterioare, inclusiv, in 1995, de David Ensor, corespondent renumit al canalului ABC News, care a intervievat in acest scop zeci de cercetatori, militari si oficiali guvernamentali rusi.
Cel putin 6 persoane au fost ucise, iar alte 100 au fost ranite in ciocnirile de la Istanbul, dintre militari pucisti, pe de o parte, si politie si civili, pe de alta, relateaza ABC News, citat de News.ro.
Niciun oficial guvernamental nu a exprimat nici cel mai mic interes, chiar si dupa ce inregistrarea a fost prezentata pe ABC Nightline.
Mark Rodeghier de la Centrul pentru Studii OZN, la o emisiune din 2005 a televiziunii ABC, intitulata OZN-uri: A vedea inseamna a crede.
Iata ce a declarat el intr-un interviu pentru ABC News: - Pot sa va spun, cred ca nu a fost ceva din aceasta lume.
Povestea a explodat in toata media: NPR, Forbes, NBC, ABC, CBS, Axios, Esquire, Space.com, Fox, Popular Mechanics, plus multe altele, au preluat stirea.
Trei dintre raniti sunt in stare critica, relateaza televiziunea ABC News. Atacatorul a fost dezarmat in urma unei lupte cu unul dintre martori, lasand pusca la fata locului si fugind.
Mai critic, cotidianul ABC (de dreapta) scrie ca Royal "a avut accente lirice pentru pensionari si handicapati, insa nu a putut oferi raspunsuri concrete privind modul in care va reduce datoria publica si somajul".
Asa ca, domnule inca primar, matematica asta, o avea ' abc ' dar in interpretarea datelor bugetului local are mai mult...
Consiliul PNG-CD a aprobat si programul de guvernare, intitulat "ABC - Adevar, Bunastare, Credinta", ce contine un decalog cu cele 10 prioritati ale PNG-CD.
De-a lungul timpului a lucrat la Tele 7 ABC, Antena 1, Pro TV sau Romantica. Alegerile parriale pentru Camera Deputatilor din Colegiul 19 vor avea loc in 25 aprilie.
Recomandam tuturor membrilor si simpatizantilor SCMD, in mod deosebit Birourilor Operative ale Filialelor, ca in perioada 4 - 13 iunie 2010 sa insiste si sa explice mai "convingator" sau mai "stimulativ" decat pana acum, tuturor deputatilor si senatorilor, indiferent de partid, care este abc-ul democratiei si la ce pot sa se astepte la viitoarele alegeri.
Problema este ca abc-ul diplomatiei prevede ca succesul unei negocieri il reprezinta consensul, consens care prevede ore, zile si uneori luni intregi de pregatire si discutii aplicate.
google-analytics.com