Cautare

133 de rezultate pentru "440" (4.30 secunde)
Un numar limitat de 100 de bilete cu valoare nominala de 440 ron au fost puse in vanzare pe site-ul www.eventim.ro.
In cinci ani de existența a concursului, au fost primite spre jurizare peste 440 de mii de fotografii iar expozițiile cu lucrarilor finalistilor si castigatorilor sai sunt expuse cu succes in intreaga lume.
Ca tot aminteam de bere mai sus, nici ea nu scapa incriminarea iminenta - o halba de 440 de mililitri poate contine pana la 130 de calorii, si asta in conditiile in care vorbim de bere blonda.
in 2012 - 440 de cazuri si 11 decese. Iar de la inceputul anului si pana in prezent, au fost consemnate 500 de cazuri si 8 decese.
440 RON + 100 RON in cazul in care se extrage lichid mamelonar. Controleaza-te ! Fii sigura ca esti bine ! Pentru programari telefonice sunati la numarul:
"Copiii care se afla in ingrijire la familii, in plasament, si care primesc 97 de lei, de la 1 noiembrie vor primi 440 de lei, cat copiii aflati in grija asistentilor maternali", a precizat Rovana Plumb, adaugand ca este vorba despre 20.000 de copii.
440 din 4 iunie 1945. Incepand din 1947, aceste drepturi si avantaje au fost revazute, unele fiind chiar anulate. In prezent, drepturile veteranilor de razboi sunt reprezentate de Asociatia Nationala a Veteranilor de Razboi, membra a Federatiei Mondiale a Vechilor Combatanti, cu sediul la Paris.
De asemenea, pentru 20.000 de copii aflati in sistemul special de protectie a fost majorata alocatia de la 97 lei la 440 lei.
+40374 400 440 Pachet complet si inovator de servicii stomatologice Pachet de analize matrimoniale inclus Decontare directa a costurilor serviciilor medicale Decontarea serviciilor in afara rețelei de parteneri (80%) Cu asigurarea iMed, clienții beneficiaza de ajutor eficient oricand au nevoie, de rapiditatea despagubirii si de garantia calitatii serviciilor.
Pe teritoriul Romaniei au fost inregistrate, pana luni, 1.744.440 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 9.731 sunt ale unor pacienti reinfectati, testati pozitiv la o perioada mai mare de 180 de zile dupa prima infectare.
Cu aceasta ocazie, politistii Brigazii Rutiere a Capitalei au aplicat 143 de sanctiuni contraventionale in cuantum de 33.440 lei.
total de 138.440 tigarete, diferite marci, ce nu aveau aplicate timbre fiscale eliberate de autoritatile romane. Pachetele de tigari, in valoare totala de 56.000 lei au fost ridicate de organele de politie in vederea confiscarii.
70% din echipamentele RMN din Romania sunt detinute de sistemul privat de sanatate. 1.440 de RMN-uri s-au facut in Romania in 2020, raportat la 100.000 de persoane.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com