Cautare

2964 de rezultate pentru "29" (4.73 secunde)
Potrivit fostului premier, pana in toamna acestui an, cand vor avea loc alegerile pentru desemnarea celor 29 de romani care ne vor reprezenta in Parlamentul European, se va oficializa existenta Polului de Stanga.
Ordonanta de urgenta prevede prerogarea termenului de intrare in vigoare de la 29 iunie 2005 la 1 septembrie 2006, atat pentru noul Cod Penal, cat si pentru Legea nr.
Sondajul a fost realizat in perioada 29 martie-4 aprilie, la nivel national, pe un esantion de 1.105 persoane, in varsta de peste 18 ani.
Conform raportului, in perioada 1 iulie-29 decembrie 2005, la comisia parlamentara au fost inregistrate 456 de dosare si au fost primite in audienta 152 de persoane.
Primaria Mangalia a aprobat recent planul de investitii pe care urmeaza sa le faca in cursul acestui an.
La inceput de primavara, craiovenii calculeaza datoriile cu care au iesit din iarna. Cele mai mari sunt bineinteles la intretinere, iar ponderea semnificativa in facturi o detine caldura.
Palatul Elisabeta si vila Pictor Mirea din Bucuresti au primit statutul de resedinta oficiala pentru fostii sefi de stat, in baza legii care permite acestor persoane sa beneficieze gratuit, pe durata vietii, de o locuinta de protocol.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Printr-o alta dispozitie, nr.151/29.06.2005, a presedintelui CJ Valcea, s-au facut lucrari de reabilitare pe DC 137 Slatioara - Coasta Cerbului - Vaideni, kilometrul 5+068 - 6+438, DC 91 Amarasti - Padina, kilometrul 0+340 - 1+270, si DC 90 Gageni - Pasculesti, kilometrul 0+544 - 1+384.
Avocatul Poporului a acordat 2.669 de audiente in trimestrul I al anului 2006, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Totodata, 35% dintre cei chestionati considera ca actualul Guvern conduce tara la fel ca precedentul Executiv, 29% afirma ca actualul Cabinet este mai bun decat cel anterior, iar 32% cred ca guvernarea prezenta este mai rea.
Acelasi sondaj dezvaluie faptul ca 35% dintre romani nu vad nici o diferenta intre actualul regim si performantele fostului guvern, in timp ce 32% cred chiar ca puterea portocalie e mai rea decat cea pesedista, doar 29% fiind de parere ca actualul cabinet e mai bun decat cel anterior.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Din 1986, 9 Mai a devenit Ziua Europei, un bun prilej pentru a fi organizate diverse actiuni si festivitati, menite sa apropie Uniunea Europeana de cetatenii ei, dar si pe cetatenii Uniunii intre ei.
29 de angajati ai Teatrului de Copii si Tineret "Colibri" din Craiova isi desfasoara activitatea la etajul patru al fostei cladiri Proiect.
Potrivit unor reglementari emise de Parlamentul European pe 29 martie 2006, Uniunea Europeana va suporta din fonduri proprii anumite masuri compensatorii in sectorul productiei de oua si carne de pasare.
Pentru ca in perioada 23-28 aprilie le-au murit 29.000 de pui de curca, reprezentantii firmei au luat legatura cu medicul veterinar care si-a declinat competenta, afirmand ca nu se pricepe decat la pui de gaina.
Cu doar 4 % dintre optiunile electoratului CURS pentru functia de premier, Tariceanu nici nu conteaza comparativ cu Theodor Stolojan, care a primit aprecierile a 29% dintre romanii intervievati.
Pentru cele 13 locuri s-au inscris 29 de candidati, iar dintre membrii alesi in componenta Biroului, liberalii prezenti in sala au votat ulterior candidatii pentru cele patru functii de vicepresedinti ai organizatiei.
Potrivit lui Nicusor Constantinescu, prefectul ar fi trebuit sa notifice cu 10 zile inainte de atacarea in contencios-administrativ, iar aceste prevederi nu au fost respectate, dovada fiind - mai spune presedintele CJC - notificarea 3392/29.05.2006 primita la ora 15.45.
google-analytics.com