Cautare

4457 de rezultate pentru "tudor mic moanta focsani" (2.86 secunde)
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
O postare a lui Tudor Chirila, pe facebook, prin care artistul indeamna la proteste in STRADA, dupa OUG privind gratierea, a starnit reactii vehemente Iata postarea, asa cum a fost reluata de site-ul stiripesurse.ro:
Atunci cand nu prezinta emisiunea "O data-n viata" si festivalurile de folclor din tara, Iuliana Tudor se implica in campanii de voluntariat.
Tudor Gheorghe a facut spectacol la Sala Palatului A fost o seara de poveste aseara, la Sala Palatului. Pe scena a urcat maestrul Tudor Gheorghe, care a oferit miilor de spectatori un regal liric si melodic.
Iuliana Tudor a prezentat in weekend-ul ce tocmai a trecut cel mai mare festival international de folclor din Romania, Muzici si Traditii in Cismigiu”, la TVR 1.
Din Q Magazine aflam ca Tudor Gheorghe anunta o toamna muzicala bogata. ... Tudor Gheorghe este acompaniat de corul si membrii Orchestrei Banatului la un spectacol unic, cu nimic mai prejos decat cele ale lui Andre Rieu:
Cristian Tudor Popescu in dialog cu Miruna despre tenis, jurnalism si prima pereche de blugi Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu si-a deschis usa casei pentru Miruna, prezentatoarea Jurnalului pentru copii de la Digi24.
Tudor Gheorghe canta, Funeriu rage Mi se pare mai important sa scriu despre grosolaniile la adresa lui Tudor Gheorghe, decat sa comentez improvizatiile politice ale lui Ludovic Orban.
Corneliu Vadim Tudor (n. ... Corneliu Vadim Tudor a incetat din viata, astazi, dupa ce a ajuns de urgenta la spital, la varsta de 65 de ani.
Dupa toate cele intamplate luni in parlament, am ajuns sa vorbim mai mult despre Vadim Tudor si ce a facut el decat despre condamnarea comunismului si ce a insemnat acest moment. In definitiv, Vadim Tudor si-a atins scopul: ... Si atunci, ca si acum, Vadim Tudor era o vedeta.
TUDOR de 19 ani, C.
Cautam pe net dupa aparate de curatenie si mi-au aparut o serie de firme de profil“, a declarat Luiza Carla Mic, managerul firmei, care a explicat ca era posibil sa nu mearga de la început pentru ca „nu suntem obisnuiti“ cu prestarea unor astfel de servicii.
Deputatul PRM Marcu Tudor s-a saturat sa astepte minute in sir la lifturile din Palatul Parlamentului. ... La fel de impulsiv precum fratele sau mai mic, Corneliu Vadim Tudor, deputatul peremist a povestit cele intamplate inclusiv colegilor din comisie si generalilor din armata.
Popescu mic, stand pe olita, pe cerdacul unei case de la tara, iar alaturi â€" tatal lui: ... peretele gol.Cristian Tudor Popescu, omul care l-a angajat la Adevarul literar si artistic si care i-a publicat ultima carte, si-a amintit de aceste insingurari ale poetului:
Declaratia a fost facuta de editorialistul Cristian Tudor Popescu, care a comentat in exclusivitate la Romania Tv discursul lui Traian Basescu. ... In direct la RomaniaTV, Cristian Tudor Popescu a declarat:
sa obtina un griu de calitate la cel mai mic pret posibil.
Senatorul Angel Talvar si deputatul PSD de Vrancea George Baesu il acuza pe comisarul-sef Ionel Buica de la Politia Focsani, de abuz in serviciu.
Presedintele Traian Basescu a acceptat invitatia autoritatilor locale vrancene de a sarbatori la Focsani implinirea celor 147 de ani de la Unirea Principatelor. ... Programul dedicat sarbatorii Unirii de la 1859 va dura, la Focsani, aproximativ o ora si va include si un discurs al presedintelui Basescu.
Presedintele filialei Focsani a PSD, George Baesu, a fost suspendat ieri din partid pentru o perioada de sase luni.
Firma care a montat aparatul este din Focsani si l-a dat in custodie municipalitatii sa il testeze.
google-analytics.com