Cautare

143 de rezultate pentru "televiziuns satelit" (3.05 secunde)
Printre cele 4.400 de pagini de documente date publicitatii in 2013, se spune, de pilda, ca domnul Smith a iesit la plimbare cu cainele, tarziu in noapte, si a vazut o lumina vaga pe cer, care putea fi orice si este, probabil, identificarea eronata a luminilor unei aeronave, a unui satelit, meteorit sau lampion chinezesc.
- In masura in care au fost avansate diferite banuieli cum ca unele dintre observatiile raportate ar putea fi nave spatiale sau vehicule tip satelit, a fost initiat cu Rand Corporation, in cadrul proiectului Rand, un studiu special, pentru a oferi o analiza si a furniza informatii fundamentale, referitoare la caracteristicile de proiectare si performantele de baza, care ar putea identifica o posibila nava spatiala.
Un ofiter, care tocmai parasise puntea de comanda, a strigat ca vede un satelit, apoi inca ceva, de marimea Lunii pline, care a palit treptat, in schimb, imediat a aparut alaturi, o stea, mai luminoasa, mai stralucitoare, verde-albastra, care a crescut pana a devenit aproximativ tot de marimea Lunii pline.
Stiam cum arata o treapta de racheta intrand in atmosfera, si un satelit artificial, dar ce vedeam eu atunci nu semana nici cu una, nici cu alta.
Intr-o noapte Vallee si colegii sai au observat un obiect care facea miscari prea ciudate pentru a fi satelit, totusi in mod sigur nu era nici avion nici balon.
Anfalov avea informatii clare si despre hangarele din zona, care gazduiesc OZN-uri, despre o pista de decolare-aterizare de 3,5 kilometri, despre un buncar subteran cu intrarea mascata, astfel incat sa nu poata fi reperata din satelit s.a.m.d.
David Clarke, cel care a contribuit mult la desecretizarea documentelor OZN ale Ministerului Apararii, scria ca cercetarile efecuate au aratat ca pilotii RAF Tornado au vazut de fapt resturile arzande ale unui corp de racheta sovietic, folosit pentru a lansa un satelit pe orbita, resturi care au cazut pe Pamant, reintrand in atmosfera intr-un spectacol de lumina asupra Europei Centrale.
PD a fost constant pe tot intinsul tarii, in timp ce PLD a prins mai ales in orasele mari, dar si la sate, formatiunea satelit a PD adunand, cel mai probabil, voturile de blam la adresa PNL.
Geoana a aratat ca in Romania a existat un program pilot pus la punct de americani, echipat cu un sistem de cartografiere prin satelit, care masura nivelul panzei freatice.
sa fie liderul viitorului partid-satelit al lui Basescu, fundamentat doctrinar de Vasile Dancu si organizat militareste de Oprea si Mihailescu.
Si asta pentru ca simpla aparitie unui satelit politic al PDL sau cosmetizarea acestuia nu ar fi fost de ajuns pentru atragerea rapida a electoratului de dreapta, in conservare inca, nemultumit de virarea spre stanga a PNL, dar si de oferta "tutelara" a lui Traian Basescu.
In acest context, pretentiile personale ale lui Piedone nu aveau cum sa fie satisfacute, chiar daca PC-ul s-a luptat pentru ele in interiorul USL, atat cat i-a permis pozitia de partid satelit, cu 2% intentie de vot si cu un sef privit mai degraba ca un factor negativ, de vulnerabilitate in cadrul constuctiei politice.
Depinde, daca va face o asociere cu partide satelit sau cu Gigi Becali si partidul lui Dan Diaconescu. PNG si PP exista in sondajele de opinie.
Din spusele unui concitadin cu sapca de piele, debordand de energie ca un atom scapat de pe orbita si a doua babute-satelit, blindate gopodareste cu veste matlasate, pulovere groase si baticuri cu textura de sezon, fostul ambasador, ministru de Externe, sef de partid, presedinte al Senatului este:
PSD si PNL sunt obligate, in consecinta, sa stranga rindurile, iar PDL va face tot posibilul sa creasca in sondaje odata cu partiduletele-satelit din fluturata mare miscare de dreapta?
Diferenta fata de campania pentru referendumul din 29 iulie va consta in faptul ca pedelistii si partiduletele satelit nu vor incuraja absenteismul la vot al propriilor sustinatori, ci pe cel al potentialilor votanti ai USL.
Bacau, Braila, Bucuresti, Constanta, Galati, Gorj, Iasi, Prahova, Neamt, Tulcea si Valcea.Daca PSD si-ar atinge tinta fixata, impreuna cu partidele satelit, dominatia social-democratilor asupra Romaniei ar fi aproape totala, chiar peste rezultatul inregistrat.
Pentru ca animalele sa fie tratate conform standardelor, ministrii Agriculturii din UE au aprobat chiar o lege prin care transportul animalelor va fi monitorizat prin satelit.
Pentru ca nici un camion sa nu treaca fara sa dea banul, autoritatile germane vor folosi un sistem pe baza de satelit.
pentru apeluri catre retele mobile si pentru apeluri internationale, fara zona 6 - comunicatii prin satelit. La prima categorie, clientul va avea doua optiuni.
google-analytics.com