Cautare

2622 de rezultate pentru "radu maricel" (3.44 secunde)
Alegeri pentru sefia FSS Metarom Adrian Adascalitei ne-a mai declarat ca, in urma demisiei de acum doua luni a lui Maricel Oancea din functia de presedinte al filialei locale a FSS Metarom, pe data de 16 mai vor fi organizate alegeri pentru desemnarea persoanei care va ocupa aceasta functie.
Dupa ce au cerut o parte cat mai mare din bugetul public, reprezentantii institutiilor de stat se arata incapabili sa cheltuiasca fondurile alocate pentru acest an. "Exista un excedent maricel, de aproape 0,4%", a afirmat Isarescu.
Alegerile pentru noua sefie a Apa Grup a fost organizata dupa ce mandatul actualului manager Maricel Georgescu va expira pe 15 noiembrie, urmand sa fie directorul NovaApaServ.
• Cozmin Gusa anunta duminica, in Adevarul, ca a preluat impreuna cu Maricel Pacuraru societatea Elbahold, ce figureaza drept actionar majoritar, cu aproape 54%, in PSV Company.
Surse din Loteria Romana s-au exprimat ca reprezentantii SC Form Trade au fost somati sa renunte la furnizarea cartelelor Vodafone si Cosmote pentru care se semnase contractul si sa agreeze cartelele Pelegrin, provenite de la o firma recomandata si sustinuta de Andreea-Florentina Blejnar, sotia fostului presedinte ANAF (SC Perfect Tour SRL Galati, firma controlata de controversatul afacerist galatean Maricel Pacuraru).
Dizolva drojdia intr-o cescuta de lapte, iar restul pune-l intr-un castron mai maricel. Bate bine ouale si pune-le peste lapte.
In 2006 am organizat o mega petrecere Firefox in Romania, in 2007 am castigat roBlogFest, in 2008 am castigat SuperBlog si un premiu maricel, care ne-a propulsat mai ales din punct de vedere moral, ca banii au venit greu, ca in Romania.
Ieri am zis sa variem putin parcul si am fost in Cismigiu. E un parc tare frumusel, dar care sufera de obicei de o mega-aglomeratie asa ca il evitam.
MARICEL de 52 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Fabia pe sos. Pantelimon dinspre str. Magura Vulturilor catre str.
Vechiul sindicat, reprezentat de Maricel Oancea sau Mircea Scintei, este unul destul de controversat, in timp ce miscarea sindicala mai noua - Solidaritatea lui Gheorghe Tiber - nu a stiut cind sa se opreasca din atacurile impotriva FSS si a conducerii Mittal Steel.
"Guvernul trebuie lasat sa isi vada de guvernare, iar Radu Mazare sa isi vada de primarie" Ca o incheiere a maratonului de ieri, Ludovic Orban a sustinut, alaturi de colegii liberali, si o conferinta de presa, unde a tras cateva conlcuzii referitoare la stadiul lucrarilor sau a proiectelor verificate, si de aceasta data ministrul mentionand ca directorul de la Drumuri si Poduri, Jean-Paul Tucan se descurca foarte bine.
Atunci cand a intrat cu Radu Mazare si cu Nicusor Constantinescu in PSD, aceste proiecte i s-au pus pe tava domnului Iorgus, de catre PSD.
La intilnirea cu primarii au participat prefectul Radu Bud si subprefectul Rudolf Riedl. ... inainte de-a se intra in ordinea de zi a sedintei, prefectul Radu Bud s-a adresat celor prezenti, referindu-se in mod special la activitatea unor primari si secretari de primarii.
Conferinta de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Constanta a PSD l-a reconfirmat ieri in functia de presedinte, de aceasta data prin votul tuturor delegatilor organizatiilor locale, pe Radu stefan Mazare.
Prezent la intalnirea cu mass media salajeana, unul dintre membrii Biroului Permanent Municipal (BPM) al PNL Zalau, Radu Nistorescu, a facut cunoscut faptul ca si-a anuntat candidatura la presedintia organizatiei municipale, acuzand totodata actuala conducere a partidului de lipsa de activitate:
"N-au dezertat oameni si nu vor face acest lucru", a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Radu Mazare, ca raspuns la zvonurile potrivit carora si in PSD Constanta ar exista framantari, mai ales in contextul iminentei reconstituiri a Consiliului Judetean Constanta.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Liderii PRM au sustinut ca, daca Radu Timofte va dori sa fie membru al formatiunii, vor dezbate o asemenea solicitare, iar cei ai PSD au precizat ca problema unei posibile primiri a lui Radu Timofte si Gheorghe Fulga in formatiunea social-democrata nu a fost inca discutata.
Angajamentul semnat la Securitate de Radu Vasile, fost premier in regimul Constantinescu, a fost descoperit in 1999, inainte de adoptarea Legii Ticu, dupa ce seful statului a cerut verificarea dosarelor a zece membri CSAT, a declarat marti seara fostul sef al SRI Costin Georgescu intr-o emisiune televizata.
Dupa ce sambata ministrul democrat Radu Berceanu i-a atacat dur pe liberali, presedintele PD Emil Boc a lansat ieri, la ßcoala de vara a partidului, un mesaj de reconciliere cu principalul partener de guvernare.
google-analytics.com