Cautare

59 de rezultate pentru "racovita" (2.64 secunde)
GOOGLE il sarbatoreste pe EMIL RACOVITA, primul speolog al tarii Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l sarbatori pe Emil Racovita, la implinirea a 145 de ani de la nasterea savantului roman, fondator al biospeologiei, biolog si speolog, explorator si academician.
Margareta Racovita nu mai este, de ieri, membru in Consiliul de Administratie (CA) al SIF Oltenia. ... La acea data, candidati au fost Margareta Racovita si Gheorghe Bica, fostul sef al IPJ Dolj, un apropiat al presedintelui Dinel Staicu.
Pe urmele lui Emil Racovita, de Cristian Lascu si Helmut Ignat, publicat recent la Editura Humanitas.
Potrivit comunicatului, sedinta de CA a fost convocata la solicitarea administratorilor Dinel Staicu, Margareta Racovita si Florian Teodor Buzatu.
Gheorghe Bica, fostul sef al IPJ Dolj, a fost cooptat vineri, cu unanimitate de voturi, ca administrator provizoriu al SIF Oltenia, pe locul ramas liber in CA dupa demisia Margaretei Racovita, in urma cu aproximativ o saptamana.
Colegiul 4 are in componenta Faurei, Ianca, Cazasu, Galbenu, Galbinasi, Gradistea, Jilau, Maxineni, Mircea Voda, Movila Miresii, Racovita, Ramnicelu, Romanu, Salcia Tudor, Scortaru Nou, Silistea, Surdila Gaiseanca, Surdila Greci, Sutesti, Vadeni si Visani, cu 55.427 votanti.
Actionarii au decis cu majoritate de voturi ca functiile de executie sa fie preluate de un comitet director format din doua persoane, acestea fiind Florian Teodor Buzatu si Margareta Racovita. ... Vasile Salapa (presedinte), Tudor Ciurezu (vicepresedinte) si membrii Dinel Staicu, Florian Buzatu, Gheorghe Blidaru si Margareta Racovita.
Dinel Staicu, alaturi de cei doi care urma sa ia locul directorilor, Margareta Racovita si Teodor Buzatu, au convocat CA si au hotarat retragerea mandatelor de directori lui Vasile Salapa si Tudor Ciurezu, la intoarcerea acestora din concediu. ... In locul lui Salapa a fost numita in functie Margareta Racovita.
In plus, comisia valorilor mobiliare spune ca demisia lui Vasile Salapa din functia de director general (dar pastrarea functiei de presedinte al CA) si numirea Margaretei Racovita in locul sau ar incalca prevederile Contractului de Societate al SIF Oltenia (art.
Joi, 09 mai 2013, ora 19.00, la Palatul Cesianu Racovita (str. C.A. Rosetti, nr.5, Bucuresti), a avut loc vernisajul expozitiei de pictura 'Gratie si Miscare', semnata de Vali Irina Ciobanu.
Luna iunie aduce in salile Palatului Cesianu-Racovita un mix cultural inedit ce ofera publicului bucurestean ocazia de a evada din cotidian intr-un loc al placerilor vizuale si intelectuale.
Iulia Albu va fi prezenta la Licitatia de Aur, Argint si Sidef organizata de Artmark joi, 21 aprilie, ora 19:30, la Palatul Cesianu-Racovita din str.
Doua piese vestimentare de exceptie din colectia Zestrea by Liliana Turoiu inspirate de straiele domnitelor de altadata ne poarta, zilele acestea, prin istoria si valorile autentice romanesti, pe parcursul unei expozitii de exceptie in somptuosul Palat Cesianu-Racovita, la Artmark.
Artmark â€" Palatul Cesianu-Racovita, la ora 19.30 Licitatia ColecÈ›iei familiei Halfon-Elias. ... XIX-XX) - Joi, 24 Noiembrie, Ora 19:30, Artmark - Palatul Cesianu-RacoviÈ›a Licitatia de Interior - Joi, 24 Noiembrie, Ora 19:30, Artmark - Palatul Cesianu-Racovita
Rock House Events a celebrat duminica, 27 ianuarie 2019, la Palatul Cesianu-Racovita, Ziua Culturii Nationale printr-un eveniment unic dedicat caietelor lui Mihai Eminescu care a inclus premiera filmului documentar artistic Cufarul (regia Cristian Radu Nema si Mimis Ravanis), un spectacol de muzica si poezie, o sesiune de dezbateri tematice.
Expozitia oficiala Licitatia Caritabila Doina Cornea a fost deschisa recent,la Palatul Cesianu-Racovita din Bucuresti, sediul Casei Artmark. ... Expozitia este deschisa gratuit vizionarii publicului, vreme de o luna, incepand de astazi si pana in data de 24 martie, la Palatul Cesianu-Racovita.
In Vrancea, nu de mult unul dintre fiefurile electorale ale PSD, consilierii judeteni PSD Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani, Enache Mandrescu au ales sa treaca la PNL, iar Marius Vasii si Spiridon Tudorache la PD.
Expozitia poate fi vizitata pana pe 5 martie la Palatul Cesianu-Racovita, mare parte din opere putand fi admirate pentru ultima data.
Artmark, Palatul Cesianu-Racovita, str. C.A. Rosetti, nr. 5. Pentru a va continua traseul cultural nocturn, va invitam sa vizitati expozitiile Artmark de la Art Safari Bucuresti 2015, Cladirea Ciclop, B-dul Magheru 6-8 Grigorescu & Atelier Corneliu Baba & Ambient by Maria Farcas, intre orele 12:00 - 04:00.
Viorel Dolha (Continuare) In 1717 domnul Moldovei, Mihai Racovita, atesta printr-un act o daruire de mosie facuta peste Nistru lui Apostol Leca (24).
google-analytics.com