Cautare

1177 de rezultate pentru "ny" (2.22 secunde)
Dupa ce candidatul democrat John Kerry s-a recunoscut invins, presedintele Statelor Unite, George W. Bush, si-a implinit visul de a conduce tara pentru inca patru ani.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) afirma ca zece candidati pentru alegerile generale din 28 noiembrie au defasurat activitati de politie politica, fie in calitate de colaboratori, fie de agenti sau ofiteri de securitate, se arata intr-un comunicat al CNSAS.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
Situatia fostului suveran al Romaniei Mihai I a trezit interesul Guvernului englez in perioada care a urmat abdicarii acestuia din 1947.
Presedintele Traian Basescu va face prima sa vizita oficiala bilaterala in Marea Britanie, in perioada 30-31 ianuarie, la invitatia premierului britanic Tony Blair, a declarat ieri ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Quinton Quayle.
Vizita premierului Calin Popescu-Tariceanu la Budapesta a fost extrem de incurajatoare pentru UDMR. Oficialii ungari au obtinut de la Tariceanu, la nivel de promisiuni, cam tot ce-si doreste etnia maghiara din Romania.
Dupa ce in urma cu o saptamina UDMR-ul l-a instalat in functie pe prefectul liberal Radu Bud, ieri, udemeristul Rudolf Riedl a fost instalat in functia de subprefect de seful sau ierarhic, prefectul liberal.
Presedintele Traian Basescu si premierul britanic Tony Blair au discutat ieri despre integrarea Romaniei in UE, despre colaborarea la Marea Neagra, dar si despre problema coruptiei si regimul vizelor pentru cetatenii romani care calatoresc in Marea Britanie.
Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara la Aeroportul Heathrow din Londra ca romanii vor putea spera ca vor fi priviti cu incredere si ca Marea Britanie va renunta la regimul vizelor abia atunci cand autoritatile romane vor reusi sa puna sub control frontierele.
Consiliul National Secuiesc (CNS) a facut ieri public continutul unei scrisori, pe care o va trimite premierului ungar Ferenc Gyurcsany, in care solicita revizuirea Tratatului de buna vecinatate semnat de Romania si Ungaria in 1996.
UDMR nu va sustine in Parlament proiectul de autonomie care va fi promovat de Consiliul National Secuiesc intrucat are un proiect propriu in acest sens, a declarat senatorul Gyorgy Frunda, la Targu Mures.
Ne aducem aminte ca pe vremea guvernarii CDR exista un partid pe nume PNTCD, care, in loc sa se ocupe de actul de guvernare, isi vana proprii oameni, declansand un adevarat scandal in interiorul partidului, soldat cu declinul guvernului ii, ulterior, cu disparitia respectivului partid din Parlament.
Plictisiti sa tot circule inghesuit pe stanga alaturi de PSD, democratii semnalizeaza insistent dreapta.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
Cei 35 de observatori romani desemnati de partidele parlamentare sunt cu un picior in PE si asteapta validarea de catre plenul Parlamentului.
PSD a lansat ieri, sub indrumarea colegilor socialisti europeni, seria de dezbateri publice sub denumirea de “dialoguri social-democrate“, initiativa cu care presedintele partidului, Mircea Geoana, promite ca va bate tara.
Deputatul PNL Catalin Micula a explicat ieri, 4 august, in cadrul unei conferinte de presa, cauzele crizei din PNL, care, in opinia sa, sunt mai adanci decat ceea ce s-a scris pana acum in presa.
Primaria Municipiului Mangalia, in colaborare cu Direckt Media Company, organizeaza in perioada 18-21 august 2005 prima editie a Turneului de fotbal pe plaja „Razboiul Stelelor“.
Ministrul de stat Markó Béla si o delegatie a Ministerului ungar de Externe, condusa de secretarul de stat Bársony András, au stabilit in cadrul unei intalniri la Palatul Victoria ca sedinta comuna de guvern romano-ungara sa se desfasoare in zilele de 20 si 21 octombrie.
google-analytics.com