Cautare

11548 de rezultate pentru "lorentz elena bucuresti" (3.14 secunde)
Vanghelie nu mai conduce PSD Bucuresti.
Ea a obtinut 979 de voturi din cele 999 si astfel a fost aleasa presedintele Organizatiei PDL Bucuresti, careia pana in acest moment i-a asigurat interimatul, dupa ce Vasile Blaga si-a inaintat demisia.
In perioada 22 aprilie - 6 mai 2013 va avea loc expozitia de pictura intitulata "Puterea cuvantului" la Biblioteca Mitropolitana , Bucuresti . ... Simona Elena Popescu-ARCA Narcisa Elena Balaban Victoria Milescu Elena Armenescu Horia Tiugan Biblioteca Metropolitana Bucuresti Sediul Central - Sala Mircea Eliade Bucuresti, Sectorul 1:
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Proaspat nominalizata la sefia PDL Bucuresti, Elena Udrea, vazuta de unii colegi drept viitorul candidat la Primaria Generala, face pe blogul sau un inventar al problemelor Capitalei, incluzand aici cladirile nerenovate, cainii vagabonzi, mizeria de pe strazi sau preturile mari.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, vrea sa construiasca o Sala Polivalenta cu 20.000 de locuri in Bucuresti. ... In urmatorii sase ani, Elena Udrea intentioneaza sa construiasca sase sali polivalente in Romania cu un cost total de 320 milioane euro.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierulromanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea,Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestorafiind foste publicatii comuniste, devenite acum libere. ... Adevarul a fostlansat la Bucuresti la 25 decembrie 1989.
Cu putin inainte, in culise, organizatorii intalnirii se chinuisera sa repare gafa de a fi pus-o pe Maria Basescu langa Elena Udrea, in grupul sustinatorilor presedintelui. ... Veniti in Bucuresti, fara prieteni, am dat telefoane la Constanta si am vorbit cu rudele, cu prietenii de acolo.
Cristian Teodorescu) Nici nu s-a uscat bine vopseaua verde in care s-a travestit PDL-ul la Bucuresti, ca Elena Udrea a intrat intr-o transa politica. ... Dupa ce si-a facut curaj rostind formula magica, cea cu monstrul si reperul, care seamana a umila prosternare, Elena Udrea a avut o viziune:
Liviu Bratescu, catre Elena Udrea: ... "Elena Udrea e un vis urat care ar fi trebuit sa dispara din politica romaneasca pentru totdeauna.Singura legatura intre dumneai si orasul Roman sunt cele patru minute pe care le petrecea trecand pe langa parc in drum catre Iasi.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Elena Udrea a castigat sefia PDL Bucuresti, filiala pe care a condus-o interimar in ultimele luni, cu 979 de sustineri "pentru" ... Costica Canacheu si Sorina Placinta au fost alesi prim-vicepresedinti ai PDL Bucuresti, alaturi de Vasile Gherasim, care va ocupa postul de secretar general al organizatiei.
Echipa Udrea pentru Bucuresti - Ce candidati propune PDL pentru Bucuresti Elena Udrea isi joaca una din ultimele carti in politica mare. ... Candidatul pentru Primaria Generala urmeaza sa fie stabilit pana in 15 martie sustin surse din cadrul PDL Bucuresti.
"Reprezinta si o trimitere la forma vegetala a unei paduri desfrunzite" Sala de sport multifunctionala care va fi construita in Bucuresti, pe locul patinoarului "Mihai Flamaropol", va avea 16.000 de locuri si va costa aproximativ 60 de milioane de euro, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern postat pe site-ul Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str. ... Proiectul editorial propus de CLUBUL UNESCO - ADOLESCENTII si realizat in colaborare cu Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (director:
Dupa o partitura devenita slagar politic, Ludovic Orban sare la gatul lui Basescu, in stil "Vacanta Mare", iar amazoana Elena Udrea reactioneaza instantaneu, altoindu-i o caraba usturatoare peste bot premierului Tariceanu.
Secretarul executiv al PDL Elena Udrea sustine ca va renunta la functia din conducerea democrat-liberalilor daca nu va castiga un loc de parlamentar la alegerile din toamna. "Daca voi pierde si nu voi fi parlamentar de Bucuresti, imi voi da demisia din functia de secretar executiv.
google-analytics.com