Cautare

5590 de rezultate pentru "deranjamente telecom roman" (5.92 secunde)
Cat priveste semafoarele existente pe raza municipiului Constanta, 35 la numar, acestea se afla in administrarea SC Marca Telecom Bucuresti.
Practic, la licitatia organizata la inceputul lunii noiembrie de Compania Nationala a Huilei Petrosani, pentru serviciile de intretinere IT si a altor echipamente informatice, s-au prezentat patru firme, respectiv Prima Telecom SRL Deva, Digital Electronic SRL Petrosani, General Comtrust INC Petrila si Gimar Microtech SRL Petrosani.
ANRC a alocat, de asemenea, noi resurse de numerotatie companiilor RCS & RDS si Dial Telecom. ... Compania Dial Telecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de numere nationale geografice care vor fi folosite pentru furnizarea serviciilor de telefonie fixa in Bucuresti.
Alumil si Blue Telecom, noile oportunitati O alta cauza a scaderii cotatiilor SIF-urilor este reprezentata de noile oportuinitati de investitii. Intre 8 si 18 decembrie companiile Alumil si Blue Telecom vor scoate la vanzare actiuni prin oferta publica, in vederea tranzactionarii la BVB din 2007.
Al doilea factor de influenta asupra veniturilor este legat de privatizarea Post Telecom, care nu a fost inca incheiata. "Nerealizarea pana la sfarsitul anului a procesului de privatizare va duce la constituirea unor provizioane asupra Post Telecom", a spus Toader.
Potrivit purtatorului de cuvant al DGFPJ Galati, George Marinescu, cea mai consistenta suma care a ajuns astfel la pusculita statutului a fost de 3 milioane de lei si a "provenit" din contul bancar al firmei CCE Blue Telecom.
In ceea ce priveste telefonia fixa, pana in prezent au fost portate 1.694 de numere, catre operatorii Atlas Telecom - 1, Dial Telecom - 26, Euroweb - 5, GTS - 7, RCS&RDS - 403, Romtelecom - 210, Telemobil - 62, UPC - 425, Vodafone - 555.
Studiul, care acopera primul semestru al anului, mentioneaza ca sectoare in care a scazut volumul investitiilor au fost cel financiar-bancar si cel auto, in timp ce cresteri s-au inregistrat pentru companiile din telecom (+75% comparativ cu aceeasi perioada din 2008).
"Statul roman nu este un stat laic", sustine secretarul de stat Victor Opaschi (Autor: ... Ca sa ramanem tot in sfera dezbaterilor publice, va rugam sa ne explicati si de ce, in aceasta perioada de criza, statul roman intelege sa finanteze constructia Catedralei Mantuirii Neamului.
Centrul de Informatii Externe) conducerii statului roman, se mentiona faptul ca Administratia SUA a comunicat aliatilor din NATO ca avand in vedere ca evenimentele din Europa de Est se desfasoara cu rapiditate este necesara o coordonare si mai stransa intre statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice pentru controlarea situatiei si accelerarea cursului favorabil intereselor Occidentului astfel incat trebuie sa se asigure o redistribuire a rolurilor statelor occidentale si o mai mare implicare a lor in actiunile de influentare a evolutiilor din diferite tari socialiste.
Asta pentru ca suma de 3,75 miliarde de euro, care urmeaza sa fie platita de Erste Bank pentru 61,88% din actiunile bancii romanesti, nu va fi prea curand egalata de nici o alta privatizare pe care intentioneaza sa o faca statul roman.
De exemplu, daca suni la "Deranjamente" la unele regii - este mai mult decat evident ca ai nimerit la mama deranjamentelor, dim moment ce functionarii cu receptorul sunt mai mult decat deranjati ca ii suni sa semnalezi o problema si, ca sa stie o treaba, de cele mai multe ori nu raspund.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Indiscutabil, toti sunt cetateni romani loiali statului roman. ... Desi in Romania nu au fost supusi asimilarii de catre stat, acesti aromani vad statul roman ca principalul vinovat pentru situatia de azi a aromanilor din Balcani.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu ii face cu ochiul lui Roman ', pe care il puteti citi in continuare. E pentru a doua oara cand Traian Basescu ii trimite bezele lui Petre Roman in ultima luna. ... E clar ca Traian Basescu il curteaza pe Petre Roman.
Probabil ca l-ati vazut in ultimele saptamani pe Petre Roman pledandu-si cauza pe la diferite televiziuni. ... unii cred ca de vina sunt moliile care bantuie prin Forta Democrata - partidul infiintat de Roman dupa ce a pierdut controlul in PD;
"Nu au existat deranjamente semnificative, date tehnice sau constatari care ar putea lamuri cum de zece rachete au emis un semnal de alerta de scoatere din functiune.
In schimb, au existat marturii concordante, cum ar fi deranjamente in aparatura electrica din zona; din pacate, nu am avut timp sa verificam in detaliu aceste afirmatii.
In scrisoare se arata ca stalpii RomTelecom nu au fost proiectati pentru a suporta retele suplimentare, iar riscul aparitiei unor deranjamente in reteaua RomTelecom si a unor conectari frauduloase ca urmare a amplasarii altor retele de cablu s-a dovedit a fi foarte ridicat.
realizarea unei protectii rapide si selective in cazul unor deranjamente; protectia impotriva defectelor rezistive la receptoarele electrice, evitandu-se astfel evolutia unui defect minor intr-unul de amploare care ar putea duce la distrugerea receptorului in cauza;
google-analytics.com