Cautare

3180 de rezultate pentru "banca otp bank" (2.74 secunde)
Barings Bank, vanduta pe o lira sterlina AŽn 1995, traderul Nick Leeson a provocat o pierdere de 850 de milioane de lire sterline (aproximativ 1,3 miliarde de dolari) bancii Barings, pentru care lucra in acel moment in Singapore.
Raiffeisen Bank, Raiffeisen Bausparkasse (Austria) si Bausparkasse Schwäbisch Hall (Germania) au preluat toate actiunile HVB Banca pentru Locuinte (HVB BpL) de la Vereinsbank Victoria Bauspar (VVB), Bank Austria Creditanstalt si UniCredit Tiriac Bank.
Pe 3 aprilie, Banca Romaneasca lansa unul dintre cele mai atractive credite pentru nevoi personale de pe piata bancara. ... Asta se putea intampla insa numai la o banca serioasa, nu si la o banca cat se poate de "Romanesca" in metehne.
Acest instrument de plata este singurul din care banca nu castiga direct de la client. ... Banca Nationala a informat ca in trimestrul IV din 2008 erau in circulatie 2,7 milioane de carduri de credit in Romania si 10,5 milioane de carduri de debit.
fie companiile nu se mai încadreaza la ceea ce doreste banca, fie nu mai merg sa se împrumute din domeniul bancar din cauza dobânzilor prea mari.
E normal, pentru ca banca stie ce anume va face cu banii", au declarat surse bancare autorizate. ... Creditele de nevoi personale pierd usor-usor teren, ca si cele de consum contractate direct în magazine", au precizat surse oficiale din Raiffeisen Bank Craiova.
Banca Comerciala Romana (BCR) va fi vanduta cu mult peste valoarea ei reala, apreciaza experti citati de Deutsche Welle.
ßapte dintre cele opt banci preselectate pentru a participa la privatizarea CEC au depus oferte neangajante pana la termenul limita, banca franceza Société Générale fiind singurul ofertant care s-a retras din cursa, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor.
Inainte de toate trebuie sa te gandesti la ce venituri ai, pentru ca banca te ajuta, dar nu face munca de caritate. ... Creditul imobiliar sau ipotecar necesita un avans obligatoriu de 25%, iar banca finanteaza restul de 75%.
Banca Transilvania este cea de-a sasea unitate bancara din sistem care va adopta noile norme de creditare începând cu 15 august.
Totusi, în conditiile unui salariu minim sau mediu pe economie, nici aceasta nu este o varianta, suma primita de la banca într-o astfel de situatie fiind de câteva ori mai mica decât costul unui imobil din Craiova.
BCR a recunoscut, pentru GdS, ca a majorat comisionul de administrare a contului curent, care acum este 3,5 lei pe luna, dar banca sustine ca a anulat din luna mai alte 14 comisioane, care insa nu se aplica multor clienti.
In 2002, ultima data cind guvernul roman a invitat bancile interesate sa depuna o oferta pentru Banca Comerciala Romana, cea mai mare banca din Romania, nu a primit nici o oferta credibila, in schimb trei ani mai tirziu situatia este complet diferita, sustine editia de ieri a cotidianului "Financial Times ".
Pe 25 decembrie si 1 ianuarie 2010, unitatile Alpha Bank vor fi inchise, iar pe 26 si 27 decembrie, precum si pe 2 si 3 ianuarie 2010, banca tine deschise doar unitatile Alpha Point, in functie de programul centrelor comerciale.
Millennium Bank a lansat un concurs cu premii consistente pentru a promova recent lansatul e-Cont, primul cont curent din Romania pentru a carui deschidere nu este necesara nicio vizita la banca.
La cateva agentii ale CEC Bank, oamenii au stat ieri la cozi ore in sir, fie pentru ca s-au terminat banii din bancomate, fie din cauza aglomeratiei produse Multi pensionari care au vrut, ieri-dimineata, sa isi ridice pensiile de la bancomatele CEC Bank din Craiova au avut surpriza sa le gaseasca fara bani.
Cei care vor hotari sa-si lase banii in grija bancherilor, intr-un depozit in lei, se vor bucura de dobanzi cuprinse intre 3,5% la ABN Amro si 10% la Garanti Bank. ... La Garanti Bank suma minima este de doar 200 de lei.
În timp ce cardul de debit este un produs ce permite folosirea banilor cu care este alimentat, cel de credit functioneaza ca un împrumut acordat de banca de care beneficiati atunci când aveti nevoie.
Pentru restul potentialilor clienti, este obligatoriu un drum la banca, unde un ofiter de credite sau un consilier de retail o sa va explice ce au vrut sa spuna bancherii-sefi în limbajul complicat publicat pe site-uri.
Raiffeisen Bank a inaugurat in prima luna a anului 2007 inca 7 unitati in orasele Cluj, Botosani, Slobozia, Timisoara, Constanta, Iasi si Pucioasa. La sfarsitul anului 2006 banca avea o retea de 265 de unitati. Anul acesta Raiffeisen Bank a anuntat ca va deschide peste 100 de unitati noi.
google-analytics.com