Cautare

2461 de rezultate pentru "astea asigurari" (5.09 secunde)
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
Venim la tine acasa si iti spunem totul despre asigurari, oriunde ai fi! UNIQA Asigurari lanseaza astazi o noua campanie nationala de informare si educare despre asigurari, un concept unic pe piata romaneasca in primul rand prin particularitatea canalului de comunicare - Caravana UNIQA.
Doi craioveni care au contribuit cu cate 5.270 de lei la o firma de asigurari, timp de aproape patru ani, si-au rascumparat politele de asigurare la un pret de nimic.
El a incheiat in urma cu sapte ani o polita de asigurare de viata si a platit 1.068 de euro, dupa ce compania de asigurari l-a informat ca va primi la scadenta fie 2.848 de euro, fie 1.319 euro, in cel mai rau caz.
Fosta BCR Asigurari, in prezent OMNIASIG, a pus pe butuci o afacere cu fonduri europene, refuzand sa plateasca asigurarile pentru doua cladiri distruse de greutatea zapezii Cand inchei o asigurare de bunuri, te gandesti ca firma de asigurari te va despagubi daca un eveniment nedorit iti va afecta ceea ce ai construit cu greu.
Pentru acest lucru, bihorenii trebuie sa ceara Casei de Asigurari de Sanatate Bihor eliberarea Cardului European de Asigurat.
Mai multe firme de asigurari au dat in judecata Primaria Craiova si solicita plata de daune pentru masinile clientilor asigurati Casco care si le-au distrus in gropile nesemnalizate de pe drumurile de care raspunde municipalitatea.
La 1 octombrie, Carrefour si OttoBroker lanseaza proiectul national "Asigurari pentru toti", sub sloganul "Plateste mai putin si te asiguri mai bine!". Magazinele si standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" vor fi prezente atat in hipermarketurile Carrefour, cat si in galeriile comerciale.
UNIQA Asigurari da startul campaniei Gandeste-te sa ai curaj sa fii fericit! ... Scoala de fericire” isi propune adoptarea modului de a trai UNIQA, conectarea la fericirea de a savura viața prin invitatia la jocuri distractive, zambete, sfaturi, prietenie, muzica, copilarie, veselie, surprize inedite marca UNIQA Asigurari.
Adica, 100 de miliarde de lei, capital minim pentru o firma de asigurari.
Comertul la taraba cu polite RCA a adus sanctiuni pe capul directorilor de la cinci societati de asigurari. ... Din aceasta cauza, cinci directori de companii de asigurari au fost recent amendati de CSA.
De asemenea, ei cred ca masurile de interzicere a comertului ambulant sunt opera companiilor de asigurari, care vor sa-i scoata de pe piata. ... De ce alte tipuri de asigurari, cum sunt cele de viata, se pot incheia la domiciliu, de catre volanti?
Babelea astea sunt Istoria Babele astea au trait in carnea vietii lor marirea si caderea epocilor. ... Babele astea au muncit la CAP-uri pana la ultima sudoare. ... Babele astea au mers pe langa caruta sau car, sa le fie mai usor animalelor.
Si asta pentru ca unii intermediari care vand polite in numele unui asigurator dispar cu tot cu bani, lasand cu buza umflata atat pe clienti, cat si pe asiguratori, potrivit reprezentantilor companiilor de asigurari.
UNIQA Asigurari investeste in angajatii sai si le ofera pentru o perioada de trei luni un program gratuit de sanatate, intitulat Gandeste sanatate. ... spune Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.
Piata pieselor auto din Romania, estimata la un miliard de euro in 2011, este controlata de unele companii de asigurari.
Platitorii de venituri din drepturi de autor vor retine, declara si calcula contributiile de asigurari pentru pensii si somaj aferente beneficiarilor, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta al guvernului obtinut de Mediafax.
Lipsa investitiilor în acest domeniu, sprijinul nesigur din partea statului pentru agricultori, refuzul firmelor de asigurari de a asigura aceste riscuri catastrofale ca seceta si inundatiile au condus la un impas major în agricultura, pe care oficialii Bancii Mondiale l-au remarcat ca pe un pericol pentru hrana interna în anii care vor urma.
UNIQA Asigurari a lansat astazi, la Scoala Centrala, "Casa mea e UNIQA" - campanie de informare si educare a "noii generatii".
google-analytics.com