Cautare

504 de rezultate pentru "anunt deranjamente" (4.84 secunde)
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor sfatuieste locatarii din blocurile in care functioneaza ascensoare ca, inainte de a porni liftul, sa verifice daca exista un numar de telefon pentru deranjamente, altfel risca sa ramana blocati ore in sir.
Daca numarul clientilor a crescut, la fel ca si gradul de incasare, acelasi lucru se poate spune si in cazul numarului de deranjamente si de reclamatii.
Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat. Important e sa nu te deranjezi cu capul.
Numerele scurte pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) vor avea 4 cifre si la formarea lor se va adauga cifra 1 inaintea numarului actual (de exemplu, 1958 pentru "Ora exacta", indiferent de judet).
De exemplu, daca suni la "Deranjamente" la unele regii - este mai mult decat evident ca ai nimerit la mama deranjamentelor, dim moment ce functionarii cu receptorul sunt mai mult decat deranjati ca ii suni sa semnalezi o problema si, ca sa stie o treaba, de cele mai multe ori nu raspund.
Stimate colege si stimati colegi, vreau sa va anunt ca sistemul electronic este foarte bun.
Intre timp, nu a venit cu un alt anunt potrivit caruia ar intentiona sa renunte. ... Maria Petre a precizat ca se asteapta la un anunt oficial in acest sens in cadrul intalnirii din aceasta saptamana a conducerii democratilor.
Partidul Conservator este pregatit Purtatorul de cuvint al Partidului Conservator, Bogdan Ciuca, nu a dorit ieri sa comenteze pozitia partidului sau in privinta alegerilor anticipate cit timp nu a fost facut un anunt oficial din partea guvernului.
Partidul Conservator este pregatit Purtatorul de cuvint al Partidului Conservator, Bogdan Ciuca, nu a dorit ieri sa comenteze pozitia partidului sau in privinta alegerilor anticipate cit timp nu a fost facut un anunt oficial din partea guvernului.
Acrivopol a incercat sa se justifice cu un anunt semnat de el si de Solomon, nr. ... Anunt cu iz de fals Incurcaturile sefului de resurse umane nu se opresc la etapa afisare.
Contractele incheiate de Ionel Manafu cu SC Aquacon Proiect SA s-au realizat prin negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare, metoda permisa de lege doar in situatii exceptionale.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat joi, la Senat, ca opinia sa este deja formulata in privinta noului ministru de Interne, dar ca va face un anunt oficial dupa o consultare cu ceilalti membri ai conducerii PSD si ai Comitetului Executiv.
"Vreau sa anunt azi, nu cu bucurie, ca incepand de azi nu mai fac parte din grupul PDL, ci voi activa ca senator independent neafiliat", a anuntat Serban Radulescu. Senatorii opozitiei au aplaudat acest anunt.
Contractul a fost incheiat prin negociere, fara anunt de participare, pentru "lucrari de finalizare a protectiei pietrei naturale la fatada fronton intrare principala corp A1, inclusiv balcon cabinetpresedinte".
Partidul va incheia un protocol cu Partida Romilor si va continua parteneriatul cu UDMR Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sambata, la Conferinta Judeteana a Organizatiei de Femei a PDL Bistrita-Nasaud, ca partidul pregateste semnarea unui protocol de colaborare cu Partida Romilor si doreste sa continue parteneriatul cu UDMR in perioada 2012-2016 Ioan Oltean a facut acest anunt dupa ce i-a multumit Letitiei Stoicescu, reprezentant al Partidei Romilor Bistrita-Nasaud, pentru mesajul transmis in cadrul Conferintei femeilor democrat-liberale, unde aceasta a participat in calitate de invitat.
CJ Dolj a publicat pe 31 martie, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, un nou anunt de participare la licitatia pentru "achizitionarea si distributia fructelor (merelor)"
Va anunt oficial ca am pornit pe drumul fondarii Partidului Liberal Reformator, care va deveni in timpul cel mai scurt cel mai important partid liberal de pe scena politica.
Ce o fi in 2019 cand noi nu stim ce e maine, nu stim ce ne asteapta maine, ce anunt daca vom avea anunt maine sau nu, a raspuns Liviu Dragnea, fiind intrebatdaca intr-un viitor apropiat va ajunge la Palatul Cotroceni.
Marele anunt a fost lansat chiar de finul generalului, ex-deputatul Nutu Fonta, actual secretar general al progresistilor si cunoscut traseist politic.
Orice anunt sau alta forma de publicitate privind soldarea trebuie sa specifice obligatoriu data de incepere a vanzarii de soldare si durata acesteia, precum si sortimentul de marfuri supus soldarii in cazul in care operatiunea de soldare nu se refera la totalitatea produselor din structura de vanzare.
google-analytics.com