Cautare

34 de rezultate pentru "pancu" (4.11 secunde)
Pancu: "Sa nu se duca arogant in Giulesti" Daniel Pancu, fost jucator si antrenor in Giulesti, a fost pe lista si s-a aratat dezamagit dupa ce nu a fost ales.
Pancu: ... Ciobanestii si carpatinii bateau toba in tribuna" Daniel Pancu a spus ca liderii echipei nationale, din teren, trebuiau sa deblocheze meciul printr-un gest, un scandal prin care sa-i trezeasca pe jucatorii tineri si cu totii sa-si dea seama de miza partidei.
"Modalitatea prin care noi colaboram era imprumutul pe un an al jucatorilor", spune Bogdan Pancu, directorul CSJ. ... FRF ar fi in culpa in acest caz, pentru ca nu avea voie sa-i legitimeze fara plata compensatiei de formare", mai spune Bogdan Pancu.
Golurile invingatorilor au fost marcate de Teixeira ‘8, Grigore ‘40 si Pancu ‘45. ... Rui Duarte ii paseaza lui Pancu, care dribleaza un adversar si il invinge pe portarul advers cu un lob din aprooximativ 14 metri.
Grigore, Oros, Glauber, Milisavljevic - Codrea - Herea, Pancu, Surdu, Teixeira - Bilasco STEAUA - RAPID 1-0 (Bourceanu 90+5) Min. ... 77 Pancu este aproape de gol, dar rateaza sutul din 10 metri Min. ... 54 Pancu primeste cartonas galben pentru un fault asupra lui Pintilii Min.
Daniel Pancu s-a despartit de Mihaela Stanciu, dupa 10 ani de la casatorie! ... Daniel Pancu (41 de ani), fostul fotbalist legendar al Rapidului, in prezent antrenor principal al echipei din L3, trece prin momente delicate!
pentru meciul cu Dinamo Copos a mers la ProRapid si i-a anuntat pe Pancu si compania ca vor avea o prima speciala pentru derby-ul cu Dinamo. ... Pancu si compania au invins atunci pe Gaz Metan cu un 5-3 spectaculos.
Daniel Pancu a fost prezent in emisiunea Digi Sport Special si a comentat scandalul de la formatia ros-albastra.
Alex Ionita a dezvaluit la emisiunea Liga Digisport cum a fost sa fie coechipierul lui Daniel Pancu la Rapid, pe vremea cand avea doar 16 ani.
Daniel Pancu a acordat un inetrviu pentru Orange Sport in care a vorbit despre parcursul Rapidului in acest sezon, despre echipa nationala si despre retrogradarea lui Dinamo.
Mai exista optiunea ca pe bon sa se treaca perioada de timp dupa care sa se prezinte persoana respectiva la ghiseu, dar cei de la Craiova nu au dorit sa o implementam", a spus Andreea Pancu, administratorul firmei din Focsani care comercializeaza astfel de aparate.
Adriana Muraru, Cosmin Prelipceanu, Anca Dumitrescu, Teodora Ghenciu, Mircea Ivan, Olivia Paunescu Marius Pancu, Liana Alexandru, Luca Niculescu, Laura Teodoru, Cosmin Stan, Emma Zeicescu.
Organizatorii au pregatit cu prilejul inaugurarii primului magazin modular din sud estul Europei un spectacol superb sustinut de Liviu Pancu, supraintitulat Marele Lup - Ordinul Cavalerilor, cu muzica medievala, alaturi de membrii Teatrului Scena.
"Bozo si Pancu pentru Rapid sunt ca Raul si Casillas pentru Real Madrid". De asemenea, fanii au scandat in mai multe randuri injurii la adresa presedintelui LPF, Dumitru Dragomir.
Bita i-a luat singur, de capul lui, si nu-i corect, dar sper sa gasim o rezolvare", a declarat, pentru GdS, presedintele centrului de copii si juniori al CSJ Stiinta U Craiova, Bogdan Pancu.
Dezamagirea este mare in ambele tabere si se vor agata de finala, pentru a salva finalul de sezon. Sper sa luam Cupa", a declarat, pentru prosport.ro, atacantul Rapidului, Daniel Pancu.
Ionita, Pancu, Burca, V. Cretu, Grigorie, Pavlovici Fanii giulesteni s-au batut cu jandarmii langa Arena Nationala Inainte de inceperea partidei, aproximativ 50 de suporteri rapidisti s-au luat la bataie cu jandarmii in apropierea Arenei Nationale.
Pancu, Herea, Bozovic si Alex Ionita ar putea juca pentru Rapid in liga a 3-a. In 2006, cand Juventus a fost retrogradata, Buffon si Del Piero au acceptat sa joace in serie B.
La intalnirea de astazi de la ProRapid Daniel Pancu nu a participat, el fiind in conflict cu cei din conducerea clubului.
Coman, Sandulescu, Negru, Selagea - Ciolacu, Pancu. Antrenor: Marian Rada - STEAUA: Cojocaru - Ripa, Aldea, Varela, Tosca - Filip, Neagu - Vilceanu, Prepelita, Gradinaru - Keseru.
google-analytics.com