Cautare

11562 de rezultate pentru "cupa romaniei box" (3.88 secunde)
Cine raspunde pentru catastrofa Ciolos?, jurnalistul Sorin Rosca Stanescu trage un semnal de alarma privind situatia actuala a Romaniei. ... Este de vina Bruxelles-ul sau FMI, care si-au plasat cozile de topor in Executivul Romaniei? ... De aceea, chiar din prima zi, l-am denumit Guvernul sac de box.
Tot in grila de primavara se regasesc si Campionatele Nationale de Baschet feminin si masculin, transmise in direct de TVR 3, precum si alte competitii sportive - Finalele Cupei Romaniei la Box, Campionatul National de Polo etc.
GMG Media Box SA - 99,95% si Sorin Enache (directorul general al Realitatea TV) - 0,05%, potrivit site-ului CNA.
Puteti citi in continuare textul DECLARARTIEI PARLAMENTULUI ROMANIEI: ... 23 din Regulamentul activitatilor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului, Parlamentul Romaniei adopta prezenta DECLARATIE Parlamentul Romaniei saluta clarificarile pe care Curtea Constitutionala a Romaniei le-a adus in decizia sa din 8 februarie 2017.
Senatorii au adoptat in sedinta de marti, 20 Septembrie 2016, cu un singur vot impotriva si o abtinere, o Declaratie prin care Senatul Romaniei saluta aniversarea a 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova fata de URSS.
In 17 februarie 1866 la Bucuresti isi incepe efectiv activitatea ca banca de scont si de emisiune - Banca Romaniei , constituita prin transformarea filialei Bancii Imperiului Otoman din Bucuresti ( filiala care activa inca din 1861).
Strategia energetica a Romaniei trebuie finalizata. ... Am luat act de intentia Ministerului Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri de a finaliza Strategia energetica a Romaniei.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Mariana Bitang este o renumita antrenoare federala de gimnastica a Romaniei, actualmente ocupand postul de Consilier de stat pentru promovarea sportului. ... Intre anii 1992-2005, a activat ca antrenoare federala al Lotului Olimpic feminin de gimnastica al Romaniei.
Slovenia - Romania, scor 4-3 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Slovenia cu scorul de 4-3 (1-0), miercuri seara, pe stadionul Stozice din Ljubljana, intr-un meci amical.
Pe 7 septembrie, echipa nationala a Romaniei joaca la Atena cu reprezentativa de fotbal a Greciei primul meci din batalia pentru Euro-2016.
Pentru ca, pe ringul de box, se afla primele persoane in stat. ... Cetatenii Romaniei nu mai au incredere in Presedintele lor, care se da drept sef al statului, decat intr-un procent infim de sub 10 la suta.
Obiectivul acestor conferinte este de a oferi informatii cu privire la cadrul general, necesitatile de infrastructura si facilitati, precum si la oportunitatile de afaceri in domeniile constructii si prestari servicii in vederea dislocarii unor elemente ale sistemului de aparare antiracheta al SUA la Deveselu (judetul Olt) in perimetrul bazei militare existente apartinand Ministerului Apararii Nationale (MApN) al Romaniei.
Data viitoare, poate facem un meci de box. ... "Pun pariu ca se vor gasi multi care sa latre ca ce cauta Ponta aici, cand tara e sub nameți!" Invitatul surpriza al meciului de baschet demonstrativ este premierul Romaniei, Victor Ponta.
Abia se terminase penibila afacere a membrilor lotului national de box prinsi la furat intr-un magazin din Chicago, ca o noua veste din acelasi registru vine din cantonamentul echipei de rugby a Rusiei, carora li s-au furat ghetele pe care ar fi trebuit sa le incalte la meciul cu Nationala Romaniei.
Tot in 2005, Basescu ii avertiza pe ministri sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon, precizand ca avea semnale de la serviciile de informatii despre discutii care nu erau in regula intre ministri Basescu a cerut Guvernului, pe 12 ianuarie 2006, sa isi coreleze eforturile cu toate institutiile pentru aderarea Romaniei la UE, atragandu-le insa atentia ministrilor ca acest obiectiv, care nu poate fi ratat in nici un caz, nu trebuie sa constituie singura preocupare a Cabinetului.
UN JURNALIST RUS SCRIE (CORECT!) DESPRE TEZAURUL ROMANIEI LA MOSCOVA! AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
Scrisoare deschisa adresata primului-ministru al Romaniei Domnule Prim-Ministru, Constatam cu ingrijorare ca in ultimele zile are loc in Romania o campanie agresiv concertata pentru sustinerea proiectului minier promovat de compania Gold Corporation la Rosia Montana (RMGC).
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri Presedintia.
Curtea Internationala de Justitie de la Haga a dat dreptate Romaniei prin faptul ca linia de delimitare nu va fi influentata de Insula Serpilor, care are dreptul la o mare teritoriala de numai 12 mile marine, decizia fiind adoptata in unanimitate de cei 15 judecatori ai Curtii.
google-analytics.com