Cautare

4142 de rezultate pentru "clasament 2009 divizia c seria a vi" (4.59 secunde)
Topul lunii mai 2009, alcatuit de site-ul News Interceptor, incepe si se incheie cu doi reprezentanti ai clanului Basescu:
Dinu Patriciu se mentine anul acesta in topul miliardarilor lumii intocmit de Forbes, in care revine si Ion Tiriac, dupa ce anul trecut nu a mai figurat in clasament, si, in premiera, apare Ioan Niculae, patronul InterAgro, cu afaceri in domeniul agriculturii.
Ion Cristoiu a publicat pe blog un articol cu titlul: ... Simbata seara, intr-unul dintre cele mai penibile momente ale Istoriei postdecembriste, premierul Sorin Grindeanu a anuntat decizia de abrogarea a Ordonantei de urgenta. ... de parca tara n-ar fi deja rupta de Binomul Klaus Iohannis â€" Sistem!
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii. "Divizia de imobiliare merge cel mai prost din tot grupul.
Doar PATRU jucatori merg cu Rapidul in DIVIZIA C! ... Pancu, Herea, Bozovic si Alex Ionita ar putea juca pentru Rapid in liga a 3-a. In 2006, cand Juventus a fost retrogradata, Buffon si Del Piero au acceptat sa joace in serie B.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele 9 luni ale anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 34.75 miliarde de franci elvetieni.
Sony a anuntat ca demareaza un program ce implica verificarea si revizia produsului Sony Vaio Seria TZ.Anumite probleme ce tin de design au determinat compania Sony sa verifice si sa revizuiasca aceste produse.Va fi evaluata starea unitatilor respective în functie de standardele de calitate, potrivit informatiilor publicate pe site-ul companiei, preluate de NewsIn.Dupa cum au declarat reprezentantii companiei, Sony s-a confruntat cu o posibila problema de design ce afecteaza unele modele de notebook PC, comercializate în Europa din luna iunie 2007.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Echipa feminina, antrenata de Bertholt Vasuica si Pusa Dina, intalneste formatia CSM Bucuresti, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 13-a din Divizia A1. Cele doua formatii sunt vecine de clasament: ... Partida VC Unic LPS Piatra Neamt - CSM Lugoj s-a disputat ieri, dupa inchiderea editiei.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
De-a lungul unei perioade de aproape un an, CNN si-a concentrat toate resursele globale pentru realizarea unei initiative ambitioase -"Toamna schimbarii: Romania" - proiect care urmareste prabusirea comunismului si impactul pe care aceasta l-a avut asupra Europei Centrale si de Est.
Danubius handbal feminin, Divizia A, seria A; FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; ... TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin;
Oltenia Motors, dealerul BMW din Banie, gazduieste în zilele de 13 si 14 mai turneul de promovare a tehnologiilor inovatoare de crestere a performantelor si de reducere a consumului de carburant si a emisiilor de CO2 la automobilele bavareze.   Scopul pachetului de tehnologii noi pe automobile BMW din seriile 1, 3 si 5, denumit EfficientDynamics, este mai multa putere, dar mai putin CO2 si este atins cu ajutorul unor masuri inteligente precum frânarea regenerativa sau functia Auto Start Stop.
Institutul European pentru Democratie Participativa - QVORUM a realizat un studiu privind potentialul de influenta al statelor membre ale UE in noul mandat al Parlamentului European. Cercetarea a fost realizata pe baza datelor oficiale ale forului legislativ european privind functiile atribuite europarlamentarilor din fiecare stat membru.
Dupa cum se stie, sexul are mereu un cuvant de spus, indiferent de domeniu, astfel ca nu trebuie sa mire ca el se dovedeste a fi esential si pentru sectorul automobilistic.
Mai mult de o treime (40%) dintre primele 25 de centre comerciale mondiale se afla in orase din Europa, iar Londra se mentine pe primul loc in topul celor mai influente metropole, arata studiul MasterCard Worldwide, care a evaluat modul in care orasele leaga pietele si comertul in lume.
Pandurii Targu Jiu se afla pe locul doi intr-un clasament al punctelor castigate pe teren propriu in acest sezon, dupa Steaua Trupa lui Petre Grigoras este o forta pe "Municipalul" ... Doar Steaua Bucuresti o intrece intr-un clasament al jocurilor de acasa, cu 23 de puncte.
google-analytics.com