Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (4.66 secunde)
Pe linga contrabanda, Mischie mai este cercetat in acelasi dosar "SMANIC" pentru evaziune fiscala, fals si uz de fals. ... Valoarea prejudiciului in acest dosar este de peste 200.000.000 de lei.
- Iulian Iancu, fost secretar de stat la Energie, este si el cercetat intr-un dosar privind fonduri electorale. ... are conturile blocate, dupa ce s-a ales cu un nou dosar penal.
Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare.
Functionarii primariei le-au explicat acestora ca procedura legala de eliberare a unui astfel de certificat consta in depunerea la registratura institutiei a intregului dosar cu actele necesare, dupa care trebuia luat avizul serviciului juridic.
Visul actionarului majoritar, de a avea televiziune prin cablu, s-a naruit in aprilie 2002, cind CNA a considerat ca documentele depuse la dosar sint "o inselare a bunei credinte a semnatarilor listei certificata de primar, prin inducerea in eroare a acestora", iar oferta nu era "serioasa", dupa cum se mentioneaza in raspunsul trimis pe adresa Cin Company de catre reprezentantii CNA.
In acelasi dosar era cercetat si Ioan Napau (fost lider sindical si fost primar al orasului Lupeni), acuzat de favorizarea infractorului, pentru ca i-ar fi determinat pe mineri sa declare altceva politistilor care au anchetat, in 1990, imprejurarile in care ortacii au ajuns la Bucuresti.
Legat de acest aspect, lichidatorul Reconversie Valorificare Active - Moore Stephens (RVA) a constituit subiectul unei anchete parlamentare in perioada 2001 - 2004, care a concluzionat - prin lucrarea "Razboi total impotriva coruptiei" si Raportul Comun, depus la Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor - ca falimentul BIR a fost fraudulos si ca acest dosar constituie un "caz de crima organizata si coruptie institutionalizata".
Intocmirea dosarului presupune un comision de 1.850.000 in cazul sumei imprumutate de 7.400 de lei, insa comisionul de intocmire dosar nu poate fi mai mic de 2,5%.
Si asta pentru ca este sigur ca pe numele sau nu exista nici un dosar penal: „Daca ar fi existat un dosar penal, atunci as fi fost instiintat, pentru ca sunt totusi prim-ministrul Romaniei”.
Prefectura a raspuns ieri la cererea de interventie formulata de consilierul judetean Eugen Chebac prin depunerea unei intimpinari la dosar (n.r. ... Reprezentantul Parchetului, dar si aparatorul Prefecturii, au solicitat, la rindul lor, aminarea judecarii dosarului pentru a putea studia actele depuse la dosar de celelalte parti.
El sustine ca acestia au legatura directa cu disparitia unui document important dintr-un dosar in care el era parte implicata, fapt ce ar fi dus la modificarea sentintei, care ii era favorabila.
La iesirea de la audieri, Dana Nastase nu a facut declaratii de presa, dar conform unor surse judiciare, Danei Nastase i-au fost aduse la cunostinta invinuirile in acest dosar - complicitate la luare de mita si complicitate la primire de foloase necuvenite.
Parchetul constantean a confirmat faptul ca demnitarul liberal si sotia sa au facut obiectul unei anchete in acest dosar, iar cazul a fost intr-adevar trimis catre Departamentul National Anticoruptie.
187/1999 privind accesul la propriul dosar si deconspirarea securitatii ca politie politica.
Fost demnitar in cabinetul lui Mugur Isarescu, secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii si Prognozei din cabinetul social-democrat, membru al Consiliului de Administratie al FPS, s-a evidentiat ca om de stat intr-un mod atat de remarcabil, incat a fost apreciat pana si de procurori, care i-au intocmit dosar penal pentru neglijenta in serviciu in 2002.
Coincidenta sau nu, a doua zi dupa ce s-a manifestat drept cel mai vehement impotriva lui Nastase, pe care nu s-a ferit chiar sa-l faca "mafiot", Marian Vanghelie a aflat ca are dosar la DNA.
Geoana si colegul sau de partid, Mihai Tanasescu, vor sa reclame oficialilor de la Bruxelles presupusele abuzuri petrecute in acest dosar. "Ceea ce se petrece in acest dosar e de o gravitate deosebita.
Indiferent de situatie, pentru a decide ce avem de facut, mergem la un anumit dosar care exista in mintea noastra. ... Mintea ei nu furnizeaza acesta informatie pentru ca nu exista niciun dosar cu informatie nu cheltui atunci cand ai datorii.
Afirmatiile lui Turianu au fost destul de ambigue, acesta spunand la inceput ca actualul premier ar fi avut dosar de informator. ... Turianu nu a vazut nici un dosar pana acum".
"Nu au solicitat acest lucru pentru ca un reprezentant din alt judet s-a ales cu dosar penal, in urma neregulilor constatate de DNA. ... E vorba de un dosar penal intr-un judet, dar nu in Valcea.
google-analytics.com