Cautare

1121 de rezultate pentru "udrea" (3.09 secunde)
Elenei Udrea i-a fost repartizat primul pitic: Sebastian Lazaroiu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu are legatura cu "viitoarea constructie gandita la Cotroceni" privind aparitia unei formatiuni in jurul Elenei Udrea, asa numita Alba ca Zapada.
Elena Udrea si Traian Igas i-au transmis lui Emil Boc, pe 17 mai, ca reorganizarea administrativa nu este oportuna Presedintele PSD, Victor Ponta, a sustinut sambata ca ministrii Elena Udrea si Traian Igas i-au trimis pe 17 mai premierului Emil Boc scrisori referitoare la eventuala masura de reorganizare administrativa.
Elena Udrea ia in calcul Partidul Poporului pentru o posibila coalitie in viitorul Parlament Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat marti ca in situatia in care partidul lui Dan Diaconescu, Partidul Poporului, va intra in Parlament in urma alegerilor din 2012, ar putea fi luat in calcul pentru formarea unei majoritati parlamentare si a unei coalitii de guvernare.
Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat ca vicepresedintele PDL Alba Silviu Bian, arestat preventiv, ar trebui exclus din partid, aratand ca este o mare fustrare la nivelul oamenilor din PDL, care muncesc si isi fac treaba corect si au de suferit din cauza unor colegi precum Bian.
USL are nu doar o guvernare "dezastruoasa", dar a și "bagat in sperieți Vestul", a scris fostul ministru PDL Elena Udrea pe blog.
Udrea, atac la colegii de partid Suparata ca pedelistii nu s-au prins cat de "buni" au fost ea si Boc Plecand de la prezentarea facuta joi de premierul Ponta asupra bugetului, pe care o critica, Elena Udrea ajunge sa sara la gatul colegilor ei din PDL intr-o postare pe blogul personal.
Acum se lauda ca nu Udrea, ci el i-a facut campanie la referendum, ca Udrea i-ar fi facut deservicii daca deschidea gura in public. ... Azi a iesit din baie si Frizerica Preda, repetand placa cu Blaga pe scena, nu Udrea.
Macovei e al doilea contracandidat al lui Vasile Blaga, dupa Elena Udrea si va incerca, teoretic, sa-i sufle acestuia functia de sub nas la congresul de luna viitoare.
unii grupati in jurul viitorului Partid Popular al Elenei Udrea, altii varsati in PSD. ... Ca Partidul Popular al fermierului urma sa fie baza viitorului partid constituit de nemultumitii din PDL in frunte cu Elena Udrea fusese deja confirmat de consilierul prezidential Gabriel Berca.
Azi, la noi, opozitia inseamna rumegusul ramas din fostul partid prezidential, PDL, adica PDL-ul lui Blaga ( ca doar Blaga pare sa mai fie viu pe acolo), Mancarimea Populara, cu madam Udrea in rol de prima ciocanitoare si tot felul de alte mici gascute, care insista sa fie socotite partide, pe la care zbiara tot felul de ridicoli precum MRU.
Promovarea agresiva si exclusiva a Elenei Udrea - saltul "curajos" in absolut cu parasuta spargand pur si simplu tiparele excentricitatilor dambovitene - in detrimentul candidatilor la europarlamentare, care par bichonii scosi la plimbare pentru a completa decorul sedintei foto cu diva, constituie un argument in sensul acesta.
VICTOR PONTA - 38.2%, KLAUS IOHANNIS - 32,1 ELENA UDREA - 6%, CALIN POPESCU TARICEANU - 6%, MONICA MACOVEI 6%, KELEMEN HUNOR - 4.3% CORNELIU VADIM TUDOR - 2,2%, DAN DIACONESCU - 1.9%, TEODOR MELESCANU - 1.3% REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat astazi ca bugetul institutiei este de 0.06% din PIB. 41 de milioane sunt pentru promovare, dar au fost cheltuite aproximativ 13 milioane, a explicat Udrea care a subliniat ca Ministerul nu are bani de publicitate a actiunilor, promoveaza doar destinatii turistice.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, considera necesara intocmirea comisiei de ancheta pentru activitatea Elenei Udrea, intrucat ministrul PD-L a cheltuit suspect fondurile de la Turism.
Presedintele comisiei parlamentare in cazul Udrea, Ludovic Orban, a declarat astazi, la finalul sedintei, ca membrii comisiei au stabilit ca primii audiati de catre comisie vor fi reprezentantii mass-media care au semnalat nereguli privind modul in care a ministrul Udrea a cheltuit banii publici de la Ministerul Turismului.
Udrea, esti un personaj infiorator! ... Mircea Badea a comentat, in editia de luni seara, pe tema scenei care s-a petrecut imediat dupa terminarea meciului de box dintre romanul Lucian Bute si francezul Jean Paul Mendy, cand spectatorii au huiduit-o pe Elena Udrea, ministrul Turismului.
Agentia AmosNews ne informeaza printrun comunicat de presa ca Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4.000 de metri, la aerodromul Clinceni, ea declarand apoi ca "este o senzatie care merita incercata". ... Am facut-o si pe asta", a declarat Elena Udrea dupa ce a sarit cu parasuta.
Elena Udrea, impresionata de serviciile Velvet Beauty & Spa Joi seara, Elena Udrea a participat la prezentarea serviciilor Velvet Beauty & Spa, la restaurantul Hotelului Roman, alaturi de primarul Laurentiu Dan Leoreanu.
Mihaela Udrea, fost director in cadrul Ministerului Sanatatii, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la cinci ani si patru luni inchisoare cu executare, pentru savarsirea a sase infractiuni de luare de mita.
Calugarita Udrea s-a asezat contra denigratorilor Bisericii (Autor:
google-analytics.com