Presedintele comisiei parlamentare in cazul Udrea, Ludovic Orban, a declarat astazi, la finalul sedintei, ca membrii comisiei au stabilit ca primii audiati de catre comisie vor fi reprezentantii mass-media care au semnalat nereguli privind modul in care a ministrul Udrea a cheltuit banii publici de la Ministerul Turismului.
In acest sens, martea viitoare vor fi invitati la discutii reprezentantii publicatiilor "Jurnalul National", "Gardianul", "Cotidianul" si ai altor publicatii.
Ludovic Orban a precizat ca ministrul Udrea urmeaza a fi supus aceleiasi proceduri numai in cazul in care va fi necesar acest lucru. Orban a adaugat ca deocamdata nu se stie daca Elena Udrea va fi chemata la audieri, decizia urmand sa fie luata de plenul comisiei in functie de documentele care vor fi puse la dispozitie de Ministerul Turismului.
"Am stabilit ca primele persoane care urmeaza sa fie audiate sa fie reprezentantii mass-media care au facut dezvaluirile depre posibilele nereguli de la Ministerul Turismului. Audierea doamnei Udrea se va face dupa studierea documentelor, deoarece mai intai trebuie sa vorbeasca documentele. Daca vom considera necesar o vom audia si pe doamna ministru", a afirmat Orban.