Cautare

1121 de rezultate pentru "udrea" (3.26 secunde)
Singura solutie ca Elena Udrea sa fie primar general e sa o numeasca Traian Basescu Singura solutie ca Elena Udrea sa fie primar general este sa o numeasca presedintele Traian Basescu in aceasta functie, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, potrivit caruia, in sedinta de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, consilierii PSD vor vota pentru pastrarea celor sase sectoare, potrivit Agerpres.
Elena Udrea, reclamata la Parchet (Autor: ... Principalele actiuni vizate sunt cele legate de Ministerul Turismului, condus de Elena Udrea. xxx Prima bomba din campania electorala este indreptata impotriva Elenei Udrea. Potrivit Luju.ro, pe numele Elenei Udrea a fost depus un denunt penal la Parchetul General.
Miniguvern pentru Elena Udrea Ca sa coordoneze strategia de turism, Boc a pus-o sefa peste 4 ministri. Elena Udrea este noua sefa a ministrilor Boagiu, Funeriu, Cseke si Borbely.
Traian Basescu, campanie inflacarata pentru Udrea, atac dur la Vasile Blaga Nu mai salveaza nici macar aparentele Cei care au avut ocazia joi sa urmareasca, pe tot parcursul zilei, declaratiile lui Traian Basescu facute la Cluj, iar apoi intr-un studio de televiziune au avut parte de un spectacol de zile mari.
Pentru cei permanent dispusi sa rememoreze momentele si etapele esentiale ale constituirii si consolidarii statului de drept in Romania, poate nu ati uitat ca, anul trecut, pe 3 iulie, Elena Udrea, atunci presedinte PMP, lansa un document de o importanta fundamentala atat pentru tara, cat si pentru Uniunea Europeana, americani si restul sistemului solar.
"De cand a inceput scandalul, Elena Udrea a trecut de la roz la negru, nu se mai fardeaza, probabil ca cei din Comisie se apropie de niste adevaruri", a declarat, vineri, Viorel Hrebenciuc, in cadrul emisiunii Antena 3 Special.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, ii va lua locul lui Liviu Negoita. Functia Elenei Udrea este una de interimat, alegerile pentru sefia organizatiei urmand sa se desfasoare in 2011. In urma cu cateva saptamani, Udrea cataloga aceasta varianta drept "un zvon". Elena Udrea e din nou pe val.
Boc devine simpatic romanilor pentru ca o critica pe Elena Udrea Realitatea informeaza: Boc a certat-o pe Elena Udrea:
Tripticul in cauza reprezinta zestrea pe care dna Elena Udrea a declarat ca a avut-o la intrarea in politica.
Problema Elena Udrea Peste numai trei zile, adica luni, vom cunoaste rezultatele alegerilor locale. ... Unde staroste peste partid este doamna Elena Udrea.
Elena Udrea spune lucruri trasnite Coincidenta, sau nu, CNC al PDL s-a desfasurat in paralel cu Congresele PNL. Sambata a luat cuvantul si Elena Udrea, cea care se vrea sa fie inscaunata numarul 1 in partid. ... Discursul Elenei Udrea a fost unul de-a dreptul istoric.
Stimati colegi, pun pe hartie aceste randuri cand deja se stie ca doamna Elena Udrea este arestabila. ... Firul rosu al acestora este, evident, Elena Udrea. In majoritatea luarilor de pozitie exprimate, fostul presedinte incerca sa ne convinga ca Elena Udrea este buna pentru Romania.
Una din prezentele care au luat probabil mintile imberbilor democrati reuniti zilele trecute la scoala de Vara de la Costinesti a fost Elena Udrea.
Elena Udrea si-a indeplinit cea mai importanta misiune a existentei sale, ca femeie de cariera, top-model al politicii si blonda mondena. ... Din aceasta pozitie, Elena Udrea lasa impresia ca stapaneste tot spectrul politic din Romania:
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca exista discutii in PSD legate de faptul ca Ion Iliescu l-ar sustine pe Sorin Oprescu pentru a candida la alegerile prezidentiale din toamna. ... Acest scenariu este foarte posibil", a declarat Elena Udrea.
Dupa scadalul Ridzi, in curtea Cotrocenilor se pregateste sa explodeze si bomba Udrea. ... El este vadit dezorientat si descumpanit in cazul Udrea, fiind pus in situatia de nu sti ce hotarare sa ia. ... Mai intai Ridzi si acum Udrea sunt pietrele de moara care atarna de gatul lui Basescu.
In treacat fie spus, majorarea TVA cu 3-4 procente ar pune cruce si turismului de la noi, lucru care ii displace profund Elenei Udrea, dar blonda se va dovedi, probabil, un soldat disciplinat.
Elena Udrea a primit recent un premiu legat de gentile ei: ... Criza, criza, dar nu si pentru Elena Udrea, care cumuleaza functiile si salariile de ministru si deputat. ... Louis Vuitton si Coco Chanel sunt preferatii Elenei Udrea. ... Ele sunt preferatele Elenei Udrea.
George Cusnarencu publica in Cronica Romana articolul "Demisia regimului Basescu-Udrea!", pe care il puteti citi in continuare.
Elena Udrea ar fi trebuit sa demisioneze din Guvern, dupa ce a votat in partid pentru varianta demisiei premierului Emil Boc. ... atitudinea lui Udrea care l-a contestat pe Boc, dar a ramas in Guvern, si data alegerilor interne - noiembrie sau martie.
google-analytics.com