Cautare

5027 de rezultate pentru "legea pensiilor" (2.81 secunde)
Biroul Politic Central al PNL a decis ieri sa-l someze pe seful statului sa grabeasca procedura de promulgare a legii pensiilor. "Referitor la legea pensiilor, il somam pe presedintele Traian Basescu sa grabeasca procedura de promulgare a legii.
Curtea Constitutionala a declarat Legea pensiilor constitutionala. Noua lege a pensiilor prevedere urmatoarele: - Atat femeile, cat si barbatii vor iesi la pensie la varsta de 65 de ani, potrivit noii Legi a pensiilor, cu conditia sa fi contribuit cel putin 15 ani la bugetul de asigurari sociale si pensii.
Deputatul peledist de Dolj, Horatiu Buzatu, a declarat ieri ca este „mâhnit“ de decizia presedintelui Traian Basescu de a promulga Legea pensiilor în varianta propusa de guvern.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri, ca formatiunea social-democrata va contesta Legea sistemului unitar de pensii publice la Curtea Constitutionala.
Prededintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca va cere suspendarea lui Traian Basescu daca Legea pensiilor, adoptata "prin frauda" la comanda presedintelui, va fi promulgata.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat saptamana trecuta ca va cere suspendarea lui Traian Basescu daca Legea pensiilor, adoptata "prin frauda" la comanda presedintelui, va fi promulgata.
Doresc sa-mi exprim cateva ganduri si idei legate de problematica pensionarilor si a pensiilor, teme care se regasesc in sfera preocuparilor mele si din perspectiva activitatii pe care o desfasor in cadrul Comisiei de munca, familie si protectie sociala din Senatul Romaniei, dar nu numai.
Aceste majorari vor face ca valoarea medie a pensiilor sa creasca de la de la 399,60 lei la 568 de lei.
Oficiali ai principalului jucator de pe piata asigurarilor de viata din Romania considera ca autoritatile au inceput cu un pas gresit reforma pensiilor.
Ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Paul Pacuraru (foto), are in vedere majorarea pensiilor, asa cum anuntase si predecesorul sau, Gheorghe Barbu. ... Orice resursa existenta in buget care permite plata pensiilor la zi si ofera excedent de venituri se va duce in majorarea pensiilor", a declarat Pacuraru.
Comisionul platit Postei Romane pentru distribuirea pensiilor va fi redus de la 1,3% la 0,7%, din suma totala a banilor virati, potrivit unei ordonante de rectificare a bugetului asigurarilor sociale de stat, aprobata de Guvern.
Ziarul Financiar noteaza opiniile analistilor si ale reprezentantului FMI pentru Romania, Mihai Tanasescu, despre efectele legilor votate de Camera Deputatilor de reducere a TVA la 5% la alimentele de baza si de neimpozitare a pensiilor sub 2.000 de lei.
Legea pensiilor, Legea salarizarii unice, Legea bugetului de stat. ... Liderii Opozitiei conditioneaza moratoriul propus de seful statului de schimbarea Robertei Anastase de la conducerea Camerei Deputatilor, pe motiv ca aceasta a fraudat votul pe Legea pensiilor.
Liderii Partidului Conservator (PC) si reprezentanti ai organizatiilor de pensionari au pichetat ieri Palatul Cotroceni si au depus la Administratia Prezidentiala mai multe apeluri pentru promulgarea legii care prevede cresterea pensiilor.
"Pensiile marite cu 4 la suta se platesc in februarie" Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a vorbit in editia de luni seara e emisiunii "100 de minute", de la Antena 3, despre majorarea pensiilor cu 4%, masura implementata deja pentru toate cele 12 luni ale anului 2013.
Deputatul Nicolae Popa, vicepresedintele PNL Alba, considera ca presedintele Traian Basescu nu doreste sa promulge legea de majorare a pensiilor pentru "a da o lectie" pensionarilor.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis reluarea votului pe Legea Pensiilor. ... Legea Pensiilor ar putea fi revotata potrivit deciziei Biroului Permanent al Camerei Deputatilor.
PSD si PNL au reusit astazi in Senat sa pareze intentiile parlamentarilor puterii de a face din legea pensiilor o urgenta pe care sa o vada trecuta la Camera Deputatilor intr-o saptamana. ... blocaj pe toata legea Frontul a fost deschis de PSD.
Deputatii au adoptat marti in plen un proiect de lege apartinand PSD si PNL, care stabileste reducerea TVA la 5% pentru alimentele de baza, dar si un proiect de lege care prevede neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei, in favoarea legilor votand inclusiv ministrii Ioan Botis, Elena Udrea, Valerian Vreme, Laszlo Borbely si Gabriel Oprea.
Cu toate acestea, desi Legea salarizarii unitare nu a aparut inca si este si cazul altor legi, bugetul pe 2011 prezentat de Guvern se bazeaza pe acestea ca si cum ar fi deja in vigoare.
google-analytics.com