Cautare

3900 de rezultate pentru "iovici adrian" (5.25 secunde)
e vorba de reprimirea in PRM a viceprimarului general Victor Iovici.
Vicepresedintele PRM si liderul, totodata, al organizatiei de Bucuresti, Codrin Stefanescu, a fost debarcat peste noapte din functii, la finele saptaminii trecute, si inlocuit cu Victor Iovici, viceprimar al capitalei si om de casa al PDL, ceea ce a condus la demisia din partid a primului, anuntata oficial astazi.
Vadim bate iar palma cu PDL la nivelul Capitalei Viceprimarul general Victor Iovici, lider adjunct al PRM, a incheiat zilele trecute un nou protocol de colaborare la nivelul Consiliului General al Capitalei cu PDL, potrivit unor surse din primarie, cu aprobarea lui Corneliu Vadim Tudor.
Adrian Paunescu (din sala): ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu (din sala): ... - Ambarcatiunile usoare si lopetile Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... - Adrian Nastase, fost presedinte al Camerei Deputatilor Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Noul viceprimar ar fi peremistul Victor Iovici. ... Deja consilierii PSD, PNL si PRM au convocat sedinta extraordinara prin care Robert Ionescu si Mircea Raicu urmeza sa fie inlocuiti in postul de viceprimar cu Doru Giugulea (PSD) si Victor Iovici (PRM).
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
Mafia a scapat - ramane Adrian Nastase sa achite nota?
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
ADRIAN NASTASE S-A IMPUSCAT! ... Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice. ... Adrian Nastase a actionat hotarat sa faca un act capital, care sa rastoarne situatia.
Calvarul lui Adrian Nastase trebuie oprit! DNA nu renunta la manevrele odioase menite sa-l tina in continuare in temnita pe fostul premier, condamnat politic Tribunalul Bucuresti judeca in aceasta dimineata recursul DNA la hotararea Judecatoriei Sectorului 4 de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase.
Din Biroul Permanent al PRM vor mai face parte Corneliu Bichinet, Nicolae Patru, Cristian Buzea, Stela Acatrinei, Cristian Stanescu, Victor Iovici, Ioan Baldea, Dan Zamfirescu, Anca Petrescu (toti fiind secretari executivi), Ilie Ilascu, Mitzura Arghezi, Verginia Vedinas, Mircea Purceld, Ilie Merce, Mircea Ifrim, Marius Iriza, Florica Mara, Ioan Aurel Rus, Eugen Mihaescu, Dumitru Badea, Dumitru Avram, Vladimir Farsirotu, Iuliu Ioan Furo, Viorel Dumitrescu, Costel Avram, Danut Saulea, Florea Spirea, Ion Stoica, Angela Buciu, Adrian Roseti (simpli membri).
Analistul politic Dan Andronic publica un text pe blog, sub titlul "De ce Adrian Nastase", pe care il puteti citi in continuare. "Am citit argumentele unora dintre voi impotriva lui Adrian Nastase. ... Poate domina Adrian Nastase liderii judeteni care si-au depasit conditia?
Cine se teme de Adrian Nastase?
Bogdan Teodorescu, despre Adrian Nastase:
Adrian Nastase va fi ELIBERAT din inchisoare. Decizia NU e definitiva Cererea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase a fost admisa de Judecatoria sector 4.
In consecinta, Videanu a venit la sediu, insotit de viceprimarul Capitalei, Victor Iovici, membru PRM, dar om de incredere al liderului democrat-liberal.
Sunt cunoscute, de altfel, voturile constante pe care viceprimarul Capitalei, Victor Iovici si consilierii PRM le dau tuturor proiectelor pe care partidul de guvernamant le prezinta" se mai arata in comunicatul avocatului.
Nu-i decat o repetitie cu costume pentru zilele de razboi total care vor veni, sustine Adrian Nastase. ... Am raspuns doar unei intrebari din partea presei", a declarat Mitrea la finalul unei reuniuni organizate sub patronajul Institutului social-democrat, condus de Adrian Severin.
google-analytics.com