Cautare

4416 de rezultate pentru "ion cristoiu" (3.08 secunde)
Dialog Crstoiu - Basescu Dupa ce Ion Cristoiu a recunoscut ca a fost interesat de carțile din biblioteca de la Palatul Cotroceni, in special de volumul "Romania in anii celui de-al Doilea Razboi Mondial" scrisa deIoan Talpes si aparuta de Editura Militara in 1989, Traian Basescu i-a spus ca i-o ofera cadou.
Evenimentul Zilei / ROMANIA LUI CRISTOIU. ... Ion Cristoiu) (Continuare) 2. A doua prostie propagandistica gogonata se refera la denuntarea violenta a gestului de a convoca Referendumul.
Evenimentul Zilei / ROMANIA LUI CRISTOIU. ... Ion Cristoiu) Cine urmareste cristoiublog.ro, gazeta de perete a gindurilor mele aiurite, va fi bagat de seama c-am consacrat Referedumului din Grecia doua interventii:
Intr-un interivu luat de Marius Tuca, Ion Cristoiu afirma categoric: ... Predictia lui Cristoiu este ca Geoana va castiga presedintia Romaniei, va desemna un premier PSD, se va forma o majoritate din PSD, PNL si UDMR si Crin Antonescu va fi presedintele Senatului, iar PD-L va trece in opozitie.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu:
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
A zis Cristoiu cu o zi inainte ca Basescu trebuie sa iasa la inaintare, sa fie mai dur cu USL ? ... Ieri am primit aceasta explicatie spontana si nefortata de la"maestrul" Cristoiu, care "a dat din casa":
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Ion Cristoiu publica in Adevarul articolul "Cum poti deveni imun la presa care vrea sa te tampeasca", pe care il puteti citi in continuare. ... Acum, PSD, PNL si PC s-au unit intr-un colhoz mai dihai decat cele vazute de studentul Ion Iliescu in mareata Uniune Sovietica.
Inca nu s-a finalizat procesul in derulare, ca jurnalistul Ion Cristoiu il da din nou in judecata pe Vadim Tudor, pentru calomnie, si solicita daune morale in valoare de 50.000 de lei, anunta reputatul ziarist la finalul editorialului sau, de astazi, din Adevarul.
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Gratierea nu ii schimba cazierul, nu-l disculpa de cele facute ", a declarat Ion Iliescu, care a precizat ca l-a gratiat pe Cozma "prin argumentele actului gratierii ".
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Gandul lui Ion Cristoiu de vineri, 25 noiembrie 2016: Un impostor: Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare.
Mircea Badea a comentat tinuta vestimentara a Elenei Udrea, tinuta "lansata" la emisiunea "Zig Zag" a lui Ion Cristoiu. Elena Udrea a fost invitata jurnalistului Ion Cristoiu, duminica, la emisiunea Zig-Zag.
Ion Cristoiu) Comentariul meu anterior, pus sub titlul Cind Comisia Europeana calomniaza presa romana, compara ironic, la un moment dat, transmisia in direct a Conferintei lui Mark Gray cu cea a purtatorului de cuvint al Inaltei Porti de pe vremuri;
Ion Cristoiu: Voiculescu poate fi recuperat de Basescu De aceeasi parere este si analistul Ion Cristoiu, consultat de Inpolitics:
Reporter Virtual HotNews publica textul integral al scrisorii celor zece personalitati, in apararea Eugeniei Voda, prin care acuza CNA de dubla masura, dupa sanctionarea TVR din cauza editiei Profesionistii, realizata de Eugenia Voda si difuzata de postul public pe 13 noiembrie, in care, printre altele, invitatul Ion Cristoiu a vorbit pozitiv despre fondatorul miscarii legionare din Romania, Corneliu Zelea Cordreanu, sugerand ca fost si "un erou romantic".
Ion Cristoiu, Sergiu Toader, Cristian Topescu sunt doar cativa dintre cele 20 de nume care semneaza in deschiderea cartii.
google-analytics.com