Cautare

1819 de rezultate pentru "functionari publici constanteni" (4.26 secunde)
566 milioane de euro, adica 2,377 miliarde de lei constituie valoarea contractelor finantate din bani publici pe care 81 de parlamentari (unii avand cumul de functii - parlamentari si ministri) le-au trecut in declaratiile lor de avere si pe care le deruleaza prin firmele pe care le detin.
Si pentru care s-au risipit enorm de multi bani publici. ... Si, in acest fel, partidul, pe bani publici, adopta culoarea verde. ... Pe bani publici.
Fostul primar l-a turnat pe actualul edil-sef la politie pentru nereguli in cheltuirea banilor publici, dar a ajuns sa fie el cercetat de Directia Generala Anticoruptie in calitate de faptuitor.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, azi, cu 237 de voturi pentru, doua impotriva si patru abtineri, proiectul de modificare a legii notarilor publici si a activitatii notariale, informeaza NewsIn.Ministrul Justitiei Titus Corlatean a sustinut, in plen, adoptarea acestui proiect, aratand ca este un obiectiv important in cadrul Mecanismului de cooperare si verificare (MCV).Modificarile Legii Notarilor Publici si a Activitatii Notariale tin in primul rand de armonizarea cu o serie de noutati introduse de Codul Civil.
Impreuna cu mai multi jurnalisti acreditati la Palatul Victoria, Ponta a mers la Vila Dante a RA-APPS, unde le-a spus ca are date ca acest imobil a fost pregatit, cu reparatii din bani publici de peste un milion euro , ca viitoare locuinta a lui Traian Basescu la finele mandatului "In 2010-2011, cand salariile si pensiile erau taiate, aceasta locuinta apartinand Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat, la solicitarea lui Traian Basescu, a fost pregatita cu reparatii de peste un milion euro din bani publici, pentru a fi ocupata de Basescu dupa terminarea mandatului de presedinte.
Functionarii publici din finante ameninta din nou cu greva generala. ... Presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici, Sebastian Oprescu, a anuntat in cursul zilei de ieri, ca guvernantii mai au timp pana joi, cand va avea loc o ultima discutie cu reprezentantii Ministerului de Finante.
Pana la data de 25 a fiecarei luni, notarii publici au obligatia platii impozitului pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal, incasat in luna precedenta, pe baza de ordine de plata pentru trezoreria statului (OTP), a declarat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Platiti din bani publici si fara sa cunoasca sistemul real al concurentei, unii dintre functionarii statului îsi "omoara timpul" la serviciu plictisindu-se cu un joc de solitaire sau cu nu stiu ce cumparaturi. ... Începe batalia", a precizat pentru GdS liderul functionarilor publici din Federatia SED-LEX, Vasile Marica.
Zile grele vor avea functionarii publici lenesi si incompetenti. ... se pune accent pe descoperirea si chiar impiedicarea evaziunii fiscale, pe controlul cheltuirii banului public de catre administratiile publice locale, renuntarea la functionarii publici care nu isi fac treaba ca la carte.
Ponta a cerut suspendarea PNDI-ului, pe motivul risipei de bani publici Dupa ce ministrul Finantelor Bogdan Dragoi a anuntat intentia Guvernului de a prioritiza proiectele publice, presedintele PSD Victor Ponta, a solicitat suspendarea imediata a Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI).
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
Cativa dintre liberalii constanteni care si-au anuntat intentia de a candida pentru un loc in viitorul Parlament au renuntat zilele trecute la candidatura.
Ionescu a reclamat 10 functionari publici carora le-a oferit mita pentru eliberarea unor acte. Unul dintre functionari era consilier guvernamental, angajat la SGG si subordonat al lui Micky.
Ei sunt initiati de catre inalti functionari din parlamentele Spaniei, Frantei si Germaniei in privinta politicilor de personal.
Alaturi de oamenii de frunte ai comunei la Sarbatori au participat importanti oameni politici liberali din Galati si citiva inalti functionari publici, fosti membri ai PNL. ... Trebuie facuta precizarea ca alesii si inaltii functionari prezenti la Corod au fost intimpinati de localnici cu piine si sare.
Cu toate ca a declarat ca prestatia angajatilor lasa mult de dorit, tot prefectul Giugea a recunoscut ca din cei 46 de functionari din institutie, doar unul a obtinut anul acesta calificativul "satisfacator", restul obtinand "foarte bine" si chiar "exceptional"(in cazul unui functionar).
"Din deconcentratele astea, 70 la suta erau functionari publici, iar 30 la suta erau functionari contractuali, unde se putea face mai usor schimbarea.
Bietii functionari, cu interesele cetateanului la inima, mai au acum dreptul la doar 100 de minute nationale pe luna, in timp ce prefectul, fiind mai "mare la sfat", are voie sa consume 200 de minute in telefonia mobila, achitate din bani publici.
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Din punctul acestuia de vedere, masura reducerii numarului de functionari publici ar fi trebuit luata si in conditii normale, nu neaparat de criza, si asta pentru ca nu putea fi tolerat la nesfarsit "jaful fostei guvernari".
google-analytics.com