Cautare

377 de rezultate pentru "dann dumitrescu" (3.62 secunde)
Ticu Dumitrescu a pierdut sefia Colegiului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. ... Turianu, membru CNSAS propus de PD, a obtinut sase voturi, iar Dumitrescu numai cinci.
Deputatul Liana Dumitrescu a incetat din viata, joi dimineata, la Spitalul de Urgenta "Elias", din Bucuresti. Deputatul reprezentand minoritatea macedoneana, Liana Dumitrescu, a murit, joi dimineata, la Spitalul Elias.
Constantin Ticu Dumitrescu, propus de Guvern, Dragos Petrescu, nominalizat de Presedintie, Mircea Dinescu si Claudiu Secasiu, propusi de PNL, Dan Lazea si Corneliu Turianu, sustinuti de PD, Florin Chiriteanu, Cazimir Ionescu si Laurentiu Tanase, din partea PSD, Constantin Buchet, din partea PRM, si Ladislau Csendes, nominalizat de UDMR, sunt cei 11 membri ai Colegiului CNSAS, in urma votului covarsitor majoritar al parlamentarilor.
Constantin Ticu Dumitrescu - membru al Colegiului CNSAS - s-a aflat sambata dupa-amiaza la Brasov, unde s-a intalnit cu cei aproximativ o suta de revolutionari brasoveni aflati de mai multe zile in greva foamei, in semn de protest fata de "ascunderea adevarului despre Revolutie".
Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, Constantin Ticu Dumitrescu, nu s-a hotarat inca daca va da curs propunerii liberalilor de a prelua sefia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.
Naistul Gheorghe Zamfir, cantaretul de muzica usoara Mihai Constantinescu si cantaretul de muzica populara Ionut Dolanescu vor candida la alegerile parlamentare din noiembrie pentru Partidul Verde, a anuntat, ieri, Constantin Dumitrescu, presedintele organizatiei de Bucuresti a verzilor.
Dupa un minut, garda condusa de maiorul Dumitrescu Anton intra zgomotos. ... Maresalul baga mana in buzunarul pantalonilor, in vreme ce maiorul Dumitrescu ii imobilizeaza bratul. ... Apostrofat de maresal, generalul Sanatescu tipa la maiorul Dumitrescu:"Maiorule Dumitrescu, ia mana de pe domnul maresal!". ... "Maiorul Dumitrescu, executarea!".
Dorela Dumitrescu SRL din Caracal, o firma "cu talent", si CJ Dolj sunt vechi cunostinte.
SILVIA DUMITRESCU si IOANA SANDU - dublu eveniment discografic marca EUROSTAR!
Chef Florin Dumitrescu a facut recent, la emisiunea Masterchef, o gafa de proportii si a fost sustinut si de catre ceilalti jurati!
Claudiu Secasiu a fost ales presedinte al CNSAS, in urma demisiei lui Corneliu Turianu si a retragerii candidaturii lui Ticu Dumitrescu. ... Corneliu Turianu a demisionat din calitatea de presedinte al Colegiului, iar Ticu Dumitrescu l-a propus pe Claudiu Secasiu, membru CNSAS nominalizat de PNL, ca succesor la sefia institutiei.
Ticu Dumitrescu spune ca "SRI minte" Pe de alta parte, Constantin Ticu Dumitrescu, membru al Colegiului CNSAS, a spus ca SRI minte atunci cand spune ca a transmis CNSAS cartoteci in format electronic.
Silvia Dumitrescu a lansat recent "Best Of Silvia Dumitrescu", aparut la casa de discuri Ovo Music. ... De-a lungul timpului am colaborat cu Zina Dumitrescu, Liza Panait, Doina Levintza si Catalin Botezatu.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, Ticu Dumitrescu, va putea participa la dezbaterile din comisii pe marginea modificarii Decretului-Lege nr.
Constantin Ticu Dumitrescu, membru al CNSAS, a declarat ieri ca peste trei saptamani Colegiul va dezbate dosarele unor importante personalitati politice care s-ar putea regasi pe listele fostilor ofiteri de Securitate sau cele ale ofiterilor acoperiti, si nu in dosarele de informatori.
Restul - "cantitate importanta" - ar trebui sa se afle inca in posesia actualelor Servicii secrete, in arhivele acestora, a declarat Ticu Dumitrescu, membru al Colegiului. ... Acesta era, cel mai probabil, cineva din interiorul Palatului", a declarat Dumitrescu.
In luna decembrie s-au implinit 2 ani de la moartea fostului lider taranist si presedinte al Asociatiei Fostilor Detinuti Politici, Constantin Ticu Dumitrescu. Dupa ce si-a petrecut o buna parte din tinerete in temnitele Securitatii, dupa 1989 Ticu Dumitrescu s-a implicat activ pe scena politica romaneasca.
Trupul Lianei Dumitrescu a fost depus la Parlament. Trupul neinsufletit al deputatului Liana Dumitrescu a fost depus, vineri, la Sala "Constantin Brancusi" a Camerei Deputatilor, o serie de parlamentari fiind prezenti pentru a-i aduce un ultim omagiu.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat, sambata, referindu-se la ministrul propus pentru portofoliul Educatiei, Corina Dumitrescu, ca are sentimentul existentei unei strategii negative, in conditiile in care membrii propusi ai Cabinetului Ponta sunt atacati pe rand.
"AMINTIRI PENTRU MAINE" este titlul volumului de poezii semnat de OVIDIU-IOAN CHERNICIUC-DUMITRESCU, Copyright © 2013 Ilie Pascal, Toate drepturile asupra prezentei editii apartin autorului. ... Ovidiu-Ioan Cherniciu-Dumitrescu a absolvit: ... Reproducem aici doua dintre poeziile semnate de Ovidiu-Ioan Cherniciuc-Dumitrescu.
google-analytics.com