Cautare

26563 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 009" (3.92 secunde)
Presedintele Traian Basescu a criticat dur PSD si l-a acuzat ca incearca sa blocheze integrarea la termen in Uniunea Europeana a Romaniei. ... Actiunile interne si externe ale PSD l-au enervat pe presedintele Basescu.
Cel mai important eveniment public de politica externa al Romaniei din ultima vreme nu este vreo intalnire la nivel inalt - la Bucuresti sau peste granita-, nici vreo initiativa romaneasca spectaculoasa pe plan international, nici vreo reuniune importanta pe teritoriul Romaniei, cu inalta participare straina.
Jocuri de putere Prieteni, a trecut si Conventia Nationala a PDL. ... Nici inu a fost altceva la PDL. Mai mult, interventia lui traian basescu, insistenta cu care a promovat-o pe udrea, n-au facut decat sa toarne gaz peste foc. Previzibil, a castigat, destul de strans, Vasile Blaga.
Alianta PNL-PD Constanta a fost ferita in ultimul timp de scandaluri, parlamentarii democrati si liberali reusind chiar o convietuire destul de armonioasa. Cu atat mai naucitoare a fost lovitura sub centura aplicata ieri colegilor liberali chiar de unul dintre liderii Aliantei constantene.
Cu cat semnele bune in economie incep sa se multiplice, cu atat adversarii nostri devin mai disperati", a declarat premierul Emil Boc, in cadrul videoconferintei cu prefectii de duminica. "Masurile luate au inceput sa isi arate efectele, si-au atins efectul de a opri caderea economica.
Danemarca a castigat finala Eurovision 2013. Romania, pe locul 13 Emmelie de Forest din Danemarca, cu piesa "Only Teardrops", a castigat editia din acest an a concursului Eurovision Song Contest, desfasurat sambata seara la Malmo (Suedia).
Iosif Buble posteaza pe blog o "argumentatie beton" a senatorului PSD Dan Sova (foto) cu privire la procedura de suspendare a presedintelui Basescu.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "O mai buna coordonare pe obiectivele de politica externa.Afirmarea statului roman printr-o politica externa proactiva.", pe care o puteti citi in continuare.
La Crowne Plaza a avut loc cea de-a doua reuniune a cremei politicienilor romani. Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica in care raspunde la intrebarea: Cine sifoneaza imaginea externa a Romaniei?
Dar daca Turcia, presedintele Erdogan, o sa se abata de la linia democratica si kemalista, nu risca sa se confrunte cu o noua lovitura de stat, de aceasta data a intregii armate?
Boc a certat-o pe Elena Udrea:
Protestul "tradatorilor" Declaratia inacceptabila a presedintelui Traian Basescu din 22 iunie 2011, in care se combinau neadevaruri si insulte la adresa Majestatii Sale Regelui Mihai, ne-a revoltat pe foarte multi dintre noi, indiferent daca avem optiuni republicane sau regaliste, daca il privim pe Rege ca pe o personalitate a istoriei romanilor, ca pe un model de moralitate sau chiar ca pe conducatorul legitim al romanilor.
Lucian Avramescu) Presedintele Klaus Iohannis, intrebat luni, la Satu Mare, cum comenteaza propunerea PNL legata de sustinerea lui Dacian Ciolos ca premier, fara ca acesta sa intre in partid, a raspuns in stilul sau rezumat, comprimat la dimensiunea unei masline:
' Partidele politice - intre colaborare si respingerea discutiilor cu Traian Basescu Dupa anuntarea primelor rezultate estimative, adversarii politici ai presedintelui suspendat au iesit si ei, ca sa le multumeasca sustinatorilor.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
Mircea Geoana a discutat cu omologul sau francez despre aderarea Romaniei la Spatiul Schengen - Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state europene care au aderat la Spatiul Schengen, in conformitate cu acquisul european Schengen, a declarat presedintele Senatului, Mircea Geoana, atat la intalnirea cu omologul sau francez, Gerard Larcher, cat si in discutia cu membrii Comisiei de Afaceri Europene din Senatul francez.
Duminica, 21 decembrie, la ora 12.00, a inceput Sedinta solemna a Parlamentului Romaniei, dedicata depunerii juramantului de catre Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
google-analytics.com