Cautare

582 de rezultate pentru "ziare" (3.54 secunde)
Coincidenta sau nu, cu cateva ore mai devreme, Ion Iliescu facuse o declaratie asemanatoare pentru site-ul ziare.com. ... Si Hitler a inceput cu asa ceva, si legionarii au inceput cu miscari asa-zis populare", a declara ieri pe la pranz Ion Iliescu pentru ziare.com.
Ziare.com informeaza : ... Noi trebuie sa fim solidari cu el, chiar daca va fi condamnat", a declarat fostul sef de stat, pentru Ziare.com.
Intr-un interviu acordat Ziare.com, senatorul democrat-liberal afirma ca protestele au fost declansate de "o stare de nemultumire pe care nu o ascundea nimeni si o stia absolut toata lumea", revendicarile fiind numeroase, multe justificate, dar de neindeplinit din lipsa de bani.
Puteti citi in continuare prima parte a unui interviu aparut pe Ziare.com la inceputul anului 2012, intitulat: ... Curtea poate opri suspendarea presedintelui Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a acordat un interviu Ziare.com, in care a explicat care sunt prevederile legale referitoare la suspendarea presedintelui.
Eu respect reguli democratice, spre deosebire de Basescu, iar, chiar daca se va intoarce, va fi un presedinte boicotat de toata lumea", a declarat Victor Ponta, citat de Ziare.com.
Comisia Europeana si cateva cancelarii occidentale au nevoie de state din Europa Centrala conduse de presedinti servili, santajabili prin dosarele lor de coruptie si prin comportamentul lor?" scrie Emil Constantinescu in documentul remis, miercuri, Ziare.com. ... www.ziare.com
Ziare.com informeaza: ... ziare.com)
Sucitu a precizat ca a aflat din ziare ca CE Rovinari cauta teren pentru stramutati. ... Au fost patru anunturi prin ziare", a declarat omul de afaceri Gheorghe Sucitu.
Si cum luni a fost liber, ordonanta respectiva a intrat in vigoare de marti si astfel scumpirea tigarilor a fost amanata pentru cateva zile, mai ales ca producatorii trebuie mai intai sa calculeze noile preturi, sa le inregistreze la Ministerul Finantelor Publice si sa le publice in cateva ziare nationale.
Asociatia reprezinta 18.000 de ziare si are ca membre 77 de asociatii nationale, companii de publishing si directori individuali de ziare din 102 tari, precum si 12 agentii de presa si 11 grupuri de presa regionale si internationale.
Vinietele se vor putea ridica in cateva zile si de la casieriile Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova si chioscurile de ziare. ... "O sa le primeasca zilele acestea, cand o sa se incheie conventia si cu chioscurile de ziare.
32.800 de taxe la 99.966 de masini Vinietele rosii (pe o zi) si cele galbene (pe o luna) pot fi achizitionate de soferii aflati in tranzit si de la chioscurile de ziare sau de la casieriile Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Romanii platesc cele mai mari comisioane bancare Conform unui raport al Comisiei Europene, publicat in 2009, clientii bancilor din Romania suporta unele dintre cele mai mari costuri pentru accesul la contul curent, in ciuda faptului ca serviciile bancare la noi in tara sunt mai putin raspandite decat in Europa, potrivit ziare.com.
Paradoxal, dupa socul digital, tabloide ca the Sun si the Mirror au parut mai consecvente in stil si abordare decat celelalte ziare care din cauza scaderilor masive in vanzari au trebuit sa se adapteze facand compromisuri majore.
Ziare.com informeaza: ... Intalnirea incepe de la ora 20.30 si este transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.
Ziare.com : ... Iata ce loc ocupa Romania Site-ul Ziare.com va prezinta clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice de la Londra.
ziare.com informeaza: ... Ramaneti alaturi de Ziare.com pentru detalii. Saptamana trecuta, joi la pranz, Rapid a fost exclusa din Liga 1, dar spre seara oficialii Ligii s-au razgandit si au anuntat ca au trimis cazul la FRF.
ZIARE.COM: ... ziare.com
Cele mai cunoscute metode de promovare a unui site sunt prin intermediul motoarelor si directoarelor de cautare, prin e-mail (liste, ziare electronice, anunturi publicitare, liste de discutii), prin schimb de bannere, prin oferirea unor premii sau off line (ziare, reviste, afise, fluturasi etc.).
Inventatorul Google News, serviciul care aduna articole din sute de ziare online din intreaga lume, a fost acuzat de uciderea industriei ziarelor tiparite. ... Pe de alta parte, numarul de abonamente la ziare a scazut dramatic in Statele Unite, dar si in Marea Britanie.
google-analytics.com