Cautare

61305 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (5.59 secunde)
Demnitarul a luat la pas statiunea Mamaia, inspectand majoritatea teraselor si hotelurile din cea mai luxoasa si totodata cautata statiune de pe litoralul romanesc.
Zbuciumul din Partidul Democrat Liberal se rasfrange si asupra social-democratilor constanteni intrati intr-un joc in care exista mari sanse sa se friga.
Oferta a fost mare - la Mamaia lux, opulenta, preturi mari pentru cazare, servicii sau orice si-au dorit turistii din "nord".
Din aceasta locatie vor fi supravegheate statiunile Mamaia si Navodari. ... Din aceasta locatie vor fi supravegheate statiunile: ... *Costinesti - sediul BTT - telefon: ... Din aceasta locatie vor fi supravegheate statiunile: Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, 23 August si Techirghiol.
Acestia vor candida pentru mandate de deputat in doua colegii uninominale din judet si unul din municipiul Constanta. ... Candidatii au mai spus ca vor folosi in campania electorala bani de la partid si, daca vor reusi sa obtina fonduri si din alte surse, ii vor folosi in campania personala.
Ideea a fost lansata de catre liderii PD in primele zile ale Scolii de Vara a Organizatiei de Femei a partidului, desfasurata la Costinesti.
Democratii continua activitatea de instruire cu reprezentantii PD din sectiile de votare. ... s-au desfasurat la Mangalia, Limanu, Costinesti, 23 August, Pecineaga, Albesti. ... De asemenea, au fost prezenti si primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, respectiv primarii Mugurel Mitrana (23 August) si Traian Cristea (Costinesti).
Presedintele Traian Basescu a vizitat ieri Scoala de Vara a Tinerilor Democrati de la Costinesti, raspunzand astfel unei invitatii adresate de fostii sai colegi de partid.
Cu toate acestea, chiar daca oferta este din ce in ce mai mare, preturile pentru omul de rand raman prohibitive. ... Targul imobiliar national Timon lanseaza, in premiera, spun organizatorii, zece proiecte imobiliare din orase precum Bucuresti, Costinesti, Brasov sau Constanta.
Constructia statiunii Terra incepe sa se naruie inca din fasa, motivul oficial al esecului investitional de la 23 August fiind criza economica.
"Din totalul de 55 de case afectate in totalitate de furia apelor Dunarii, am inceput constructia unui numar de 11 case intr-o zona neinundabila", a declarat, in acest context, primarul localitatii Ostrov, Niculae Dragomir.
Este cea de-a 14-a statiune importanta pe Litoralul romanesc, care se va adauga celor 13 existente din aceasta categorie: Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Jupiter, Saturn, 2 Mai, Vama Veche, Gura Portitei.
O explozie puternica a avut loc in zona digului din fata Hotelului Forum din Costinesti. Din primele date, ar fi vorba despre o mina marina.
Traian Basescu zice ca fiica sa, Elena, nu a participat la nicio actiune a Ministerului Tineretului si Sportului, cu exceptia concertului trupei Voltaj din Costinesti.
In iulie, Costinesti a fost cea mai cautata statiune pe Internet de pe litoralul romanesc, potrivit unui clasament efectuat de trafic.ro si preluat de The Money Channel.
Controale cu scandal si amenintari cu moartea, la Costinesti. Inspectorii sanitar-veterinari au descoperit nu mai putin de 6 tone de carne si produse din carne, care erau expirate de mai mult de 2 ani.
Studentul din Vaslui, care a disparut in mare, la Costinesti, in urma cu o saptamana, alaturi de cel mai bun prieten al sau, este cautat si astazi.
Intrunirea, care a avut pe ordinea de zi doar un punct, si anume prezentarea candidatilor pentru presedintia Consiliului Judetean si primariile constantene, n-a fost tocmai o "mare de rosu", ca cea de la Bucuresti, parte din candidati gandind ca li se asorteaza mult mai bine alte culori, ca de exemplu primarul de la Crucea, Gheorghe Frigioi, care a "arborat" o cravata in dungi galben-albastru de toata frumusetea.
"Comandamentul Litoral 2009" va functiona in statiunile Mamaia, Neptun si Costinesti si va fi condus de Bogdan Dima. Tot ieri, echipa formata din Pandelica, Dima, plus alti comisari, s-a deplasat in statiunea Costinesti pentru a efectua un control la restaurantul "Bucataria sultanului".
Inca un om a murit inecat pe litoral. Totul s-a intamplat in statiunea Costinesti. Tanarul din Suceava avea doar 25 de ani.
google-analytics.com