Cautare

201 de rezultate pentru "o zi de lectura" (3.66 secunde)
Luni, 16 octombrie, ora 19, la Libraria Humanitas Kretzulescu, va avea loc la lansarea volumului de poezii si proze Canturi orfice, de Dino Campana, aparut recent in colectia Biblioteca italiana, in traducerea Aurorei Firta-Marin, cu o prefata de Fiorenta Ceragioli.
A murit Mihai Stanescu, marele artist si caricaturist roman interzis de Ceausescu Mihai Stanescu, unul dintre cei mai mari caricaturisti romani si cel mai incomod artist plastic din anii regimului comunist, s-a stins din viata noaptea trecuta dupa o indelungata suferinta.
Miercuri, 14 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura. Editia cu numarul 25 a Targului International Gaudeamus, organizat de Radio Romania, are loc in perioada 14 - 18 noiembrie 2018, in Pavilionul Central Romexpo, si sta sub semnul mai multor aniversari:
Cineva a zis ca textul care urmeaza ar fi un rechizitoriu la adresa celor pe care ura fata de propriile infirmitati sufletesti i-a facut sa se lepede si de neam si de Dumnezeu, ajungand sa ii urasca pe toti cei care traiesc fericirea credintei in acestea.
ATAT DE DEPARTE, DE GABRIELA NEGREANU (Autor: CLAUDIU KOMARTIN) Claudiu Komartin este unul dintre cei mai apreciati tineri poeti contemporani, initiatorul Clubului de Lectura Institutul Blecher, editor la Casa de Editura Max Blecher, traducator si coordonator a numeroase proiecte literare, autor de carti de poezie.
Rock House Events a celebrat duminica, 27 ianuarie 2019, la Palatul Cesianu-Racovita, Ziua Culturii Nationale printr-un eveniment unic dedicat caietelor lui Mihai Eminescu care a inclus premiera filmului documentar artistic Cufarul (regia Cristian Radu Nema si Mimis Ravanis), un spectacol de muzica si poezie, o sesiune de dezbateri tematice.
Andrei Paunescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant intitulat MARILE IUBIRI ALE LUI ADRIAN PAUNESCU: ... Chiar daca acest text are o vechime de cateva luni, like-urile si comenatriile nu mai contenesc.
Florian Popa Micsan a publicat pe facebook un nou episod din Amintiri de pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos. Pe vremea cand eram elev si cutreieram pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos, din tinutul Calarasiului, am gasit intr-o zi o strada care azi e disparuta.
In ziua de 2 august 2019, la ora 16:14 , Alice Nastase Buciuta scria pe pagina ei de facebook: - Daca mai aveam nevoie de dovezi legate de miracolul aparitiei cartii noastre, SIMONA, atunci le-am primit astazi. In miez de vara, magnolia noastra a inflorit.
la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu (UAUIM), din Bucuresti si director al Departamentului de Proiectare Urbana si Peisagistica, a ales Parcul Herastrau:
Eu, Lucian Avramescu, refuz pensia aprobata de regimul Basescu-Ponta! Cand eram adolescent imi intrase in cap ca voi muri la 27 de ani. Cum si de unde-mi nazarise ideea, habar n-am. Eram insa convins, cu o tristete relativa, ca voi sucomba la 27 de ani.
Vaccinarile au salvat vieți cu nemiluita, dar acum vine cate un destept si spune "Nu e bun" Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel, directorul Institututului National de Boli Infectioase "Matei Bals", a acordat un interviu pentru A.M.Press, in care raspunde atat unor intrebari legate de cariera sa, cat si unor chestiuni ce tin de sanatatea publica:
"O" inseamna "cu multa recunostinta, iubire, gratitudine" dar si "echilibru, armonie". "Sho" inseamna "extinderea multidimensionala a constiintei" si "total binecuvantat de existenta". ... Intr-o lume plina de iubire, terapia nu ar fi necesara deloc. ... "De ce este imbratisarea un instrument vindecator atat de eficient? ... Lectura placuta!
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale".
La locul de munca sunteti solicitati in luarea unor decizii ce tin strict de activitatea dumneavoastra. ... La serviciu este posibil sa faceti erori stupide incercand sa dati un ritm alert treburilor de rutina si veti ajunge la discutii neplacute.
La Editura Univers Stiintific - Publishing House a aparut recent cartea "Lumea secreta a pietrelor scumpe" de dr.
Cea de a sasea editie a Targului Gaudeamus in format estival, gazduita de litoralul Marii Negre, a ajuns la final.
FARCAS) (continuare) Nava cu o viteza teribila "In ceea ce priveste vehiculul in sine, nu exista nicio indoiala in mintea noastra ce anume era.
La Editura Scriban a aparut recent cartea "Apa - secretul vietii" de Dan Stoian. Dupa cum spune insusi autorul, volumul a fost gandit ca un lant de eseuri al conexiunilor in cunoastere.
google-analytics.com